Γιώργος Καπουτζίδης: Γιατί επέλεξε συνδρομητική πλατφόρμα κι όχι κανάλι

10:46 18/10/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζεται να επιστρέψει με μία νέα κωμική σειρά, αλλά αυτή τη φορά όχι σε κάποιο κανάλι, αλλά στη συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1. Ο σεναριογράφος – ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε τον ANT1 Next κι όχι κάποιο κανάλι, ενώ φυσικά μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση της Ελένης Γερασιμίδου από τις «Σέρρες».

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε

η πρεμιέρα της επιτυχημένης παράστασης, «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη, όπου μίλησε στις κάμερες και για το επόμενο πρότζεκτ που ετοιμάζει.

Η Ελένη Γερασιμίδου κι ο ANT1 Next

Πρώτα απ’ όλα, εξήγησε ότι ο λόγος που αποχώρησε τελικά από τη σειρά ήταν «αποκλειστικά και μόνο πρακτικός». Φυσικά δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι «η κυρία Γερασιμίδου είναι μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες ηθοποιούς κι είναι ένα διαμάντι σε μία δουλειά. Παρόλο που και οι δύο πλευρές θέλουν να υπάρξει λύση, καμιά φορά δεν βρίσκεται», ανέφερε με μία μικρή απογοήτευση.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε ότι θέλει τα κανάλια «να είναι ανοιχτά σε πιο καινούργιες ιδέες, σε πιο καινούργια πράγματα», γι’ αυτό κι επέλεξε να πάει στη συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη λέγοντας «ξέρω ότι στο Κομάντα και Δράκοι πρωταγωνιστεί ένα άτομο με ειδικές ανάγκες και το βρίσκω εξαιρετικό». «Πρέπει να υπάρξει μία διέξοδος για όλους τους ανθρώπους να εκφραστούν», συμπλήρωσε.

Αυτά ήταν κι όσα δήλωσε ο σεναριογράφος. Αναμένουμε, λοιπόν, περισσότερα νέα για τις Σέρρες που θα φέρει από το επόμενο μισό της σεζόν ο Γιώργος Καπουτζίδης στην πλατφόρμα του ANT1, ANT1 Next.

Δείτε επίσης: 

Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη στο Θέατρο ΉβηΣέρρες: Τέλος η Γερασιμίδου από τη σειρά – Η αντικαταστάτρια

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Γιώργος Καπουτζίδης: Γιατί επέλεξε συνδρομητική πλατφόρμα κι όχι κανάλι appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Καπουτζίδης,giorgos kapoutzidis