Γιώργος Χρυσοστόμου: Σε σειρά του ANT1 με άρωμα «Αγγελικής»

12:32 5/8/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα από νέα σειρά του ANT1, η οποία θα έχει έντονο άρωμα «Αγγελικής».

Κι αυτό γιατί τόσο ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, που υπογράφει το σενάριο της νέας αυτής σειράς, όσο και ο ίδιος ο Γιώργος Χρυσοστόμου, που θα πρωταγωνιστήσει, γνώρισαν τεράστια επιτυχία με τη σειρά «Αγγελική» που προβλήθηκε στον Alpha

την προηγούμενη σεζόν. Τώρα, ο ταλαντούχος ηθοποιός έρχεται στον ANT1, και συγκεκριμένα στη συνδρομητική του πλατφόρμα, ΑΝΤ1 Next, με μία νέα σειρά που έχει τον προσωρινό τίτλο «Paradise».

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι το πρώτο όνομα που κλείνει για τη νέα σειρά του ANT1 κι αναμένεται να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση Mute, που πραγματικά σαρώνει. Ο ηθοποιός αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του ως Στέφανος στην Αγγελική, το καλό παιδί, ο αγαθός χαρακτήρας της υπόθεσης!

Η υπόθεση της νέας σειράς του ANT1

Η νέα δραματική σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια της μίας ώρας και η πλοκή θα διαδραματίζεται σε ένα τουριστικό νησί των Κυκλάδων. Η υπόθεση επικεντρώνεται σε έναν άνθρωπο ο οποίος είχε κατηγορηθεί πριν χρόνια για τη δολοφονία της φίλης του – δεν γνωρίζουμε βέβαια αν είναι άδικα ή δίκαια – με αποτέλεσμα να καταλήξει στη φυλακή. Δώδεκα χρόνια μετά, επιστρέφει στο νησί προσπαθώντας να καταλάβει τι συνέβη πραγματικά τότε.

Στο νησί θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν πόλεμο μεταξύ των δύο πόλων της εξουσίας του νησιού. Ποιος θα έχει το πάνω χέρι; Σκηνές δράσης, καταδίωξης, έρωτες και πάθη έρχονται στη νέα σειρά. Όπως είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξή του στο Youfly ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, η σειρά θα είναι αντίστοιχη με αυτές που βλέπουμε στο Netflix και στο Amazon Prime Video.

Τα γυρίσματα για τη σειρά δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, ενώ αναμένεται να βγει στον αέρα από το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά του ANT1, όπου θα πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Χρυσοστόμου!

Δείτε επίσης:

Σέρρες: Τα πάντα για τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη στον ANT1Άγριες Μέλισσες: Θα προβάλλονται μία εβδομάδα νωρίτερα στο ANT1 Next;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Γιώργος Χρυσοστόμου: Σε σειρά του ANT1 με άρωμα «Αγγελικής» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα