Έξαψη: Η πρεμιέρα και οι λόγοι που θα ξαναδούμε τη νέα σειρά του MEGA

07:06 5/1/2021 - Πηγή: Youfly

Πρεμιέρα έκανε χθες 4/1, η νέα σειρά του MEGA, «Έξαψη», και είναι πολλοί οι λόγοι που θα την ξαναδούμε, ενώ φαίνεται πως ήρθε για να… μείνει!

Ένας κρυφός έρωτας με φόντο τις σκιές της πολιτικής, μία οικογένεια που μόνο αγαπημένη δεν την λες και στο βάθος ένα κορίτσι που αναστατώνει με το βλέμμα της και μόνο. Η «Έξαψη» ήρθε, την είδαμε και σίγουρα μας προκαλεί το ενδιαφέρον να την ξαναδούμε, στο Mega…

Ένας από τους πιο έμπειρους σκηνοθέτες

της μικρής μας οθόνης, ο Βασίλης Τσελεμέγκος επιστρέφει στις επάλξεις. Με δυνατά πλάνα εξαιρετικής αισθητικής, θυμίζοντάς μας τα πιο πρόσφατα «Ίχνη. Σε αυτό αναμφίβολα συμβάλλει το φυσικό τοπίο του Ναυπλίου αλλά και οι έμπειροι ηθοποιοί που ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του. Άλλωστε όλοι τους είναι δυνατοί υποκριτικά, δίνοντας σάρκα και οστά στους ήρωες εκείνους που επέλεξε για την ιστορία της η Τίνα Καμπίτση. Η σεναριογράφος έχοντας δώσει δείγμα γραφής με πιο ρομαντικές κομεντί, όπως τα «Σαράντα κύματα» και την «Ονειροπαγίδα» επανακάμπτει φέτος με την «Έξαψη», που θα μεταδίδει το Mega κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 9.

Οι πρώτες μας εντυπώσεις από την «Έξαψη»

Με φόντο το Ναύπλιο είδαμε στο πρώτο επεισόδιο τους ήρωες να μας συστήνονται. Οι ευκατάστατοι γονείς, μία κόρη που τα θέλει όλα ρολόι και ένας γαμπρός που «σηκώνει» στις πλάτες του τον αρνητισμό και τα υπονοούμενα των πεθερικών. «Ήθελα να ‘ξερα γιατί έλκεσαι από τους αποτυχημένους», λέει η μάνα και η κόρη απαντά: «Ενώ εσύ που έλκεσαι από τους επιτυχημένους, κοιμάσαι με χάπια».

Κι όντως συμβαίνει αυτό αφού η καθωσπρέπει σύζυγος-πεθερά Κλαίρη (την οποία υποδύεται η Λουκία Πιστιόλα) ζει στο γεμάτο πλούτο και υπηρέτες κόσμο της, ενώ παίζει θέατρο με τον βουλευτή άνδρα της που έχει ερωμένη. Όχι μία τυχαία. Πολιτικός ο ίδιος έχει σχέση με μια καλλονή δημοσιογράφο, τη Βίκυ Βούλγαρη, που υποδύεται η Σοφία Μανωλάκου. Είναι τόσο γνωστή λόγω της εκπομπής της με τίτλο «Πες στο στη Βίκυ» που βρέθηκε καλεσμένη και στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Εκεί αναφέρθηκε και στα συναισθηματικά της λέγοντας ότι είναι κάτι μεγάλο αυτό που θα ζήσει.

Ποιοί ηθοποιοί ξεχώρισαν από την πρεμιέρα της σειράς «Έξαψη»

Πού να ‘ξερε ότι ο αγαπημένος της Τζώρτζης, πατέρας της Ιωάννας Παππά στη σειρά θα είναι αυτός που θα θελήσει να τη βγάλει από τη μέση, όταν αντιλαμβάνεται ότι εκείνη βλέπει τη σχέση τους πιο σοβαρά. Ο Νίκος Νικολάου στο ρόλο αυτό του πολυάσχολου βουλευτού Ναυπλίου, βάζει όλη του την υποκριτική δεινότητα. Και μας αρέσει και σε αυτό το ρόλο πολύ.

Εξαιρετικές εντυπώσεις όμως μας άφησε και ο Τάσος Νούσιας. Είναι ο σύζυγος της Ιωάννας Παππά, που παραμένει γοητευτική και εξαιρετική στο ρόλο της. Αγαπά τη γυναίκα του αλλά δεν αντέχει τους γονείς της.

Προσπαθώντας να ξεφύγει από τη βαριά ατμόσφαιρα πέφτει πάνω σε μια κοπέλα, όμορφη και δροσερή, την Κλαίρη. Την υποδύεται η Αναστασία Παντούση, που επιστρέφει με το ρόλο αυτό μετά το «Κόκκινο ποτάμι». Οι δύο τους παίζουν εξαιρετικά το παιχνίδι της έλξης ίσως της “Έξαψης” όπως είναι ο τίτλος της σειράς.

Αναμένουμε ακόμη με ενδιαφέρον να δούμε την τελευταία τριπλέτα ηθοποιών που μας συστήθηκε λίγο πριν τη λήξη του επεισοδίου. Νίκος Πουρσανίδης, Κώστας Κάππας και Γιούλικα Σκαφιδά. Δυναμικοί και σε κόντρα ρόλους και οι τρεις. Είναι από τους ηθοποιούς που χαίρεσαι να σου ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους.

Τρέιλερ – απόσπασμα από την πρεμιέρα της σειράς «Έξαψη» χθες 4/1:

Δείτε επίσης:

Έξαψη: Περίληψη και φωτογραφίες για τα επεισόδια 1 έως 3«Έξαψη»: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του MEGA

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Έξαψη: Η πρεμιέρα και οι λόγοι που θα ξαναδούμε τη νέα σειρά του MEGA appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα