ΕΡΤ: Αυτές τις σειρές θα δούμε την επόμενη σεζόν

22:16 16/3/2021 - Πηγή: Youfly

Η ΕΡΤ κερδίζει τις εντυπώσεις και το στοίχημα της μυθοπλασίας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του youfly.com οι τρεις φετινές ελληνικές σειρές που έδωσαν άλλο αέρα στο πρόγραμμα της ΕΡΤ παίρνουν το «πράσινο φως» για την επόμενη, νέα σεζόν. Φυσικά και στις τρεις σειρές θα υπάρξει μια σεναριακή ανανέωση μιας και οι ιστορίες των ηρώων προχωρούν ενώ παράλληλα θα δούμε να εισβάλλουν

σε αυτές και νέα δυνατά πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα, το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» παρά τα προβλήματα που προέκυψαν πριν λίγο καιρό εξαιτίας της αποχώρησης του Πέτρου Φιλιππίδη κατάφερε να μην επηρεαστεί από αυτά. Σε αυτό συνέβαλαν βέβαια οι αποτελεσματικές αλλαγές που έγιναν από τη σεναριακή ομάδα. Τη νέα σεζόν η σειρά θα συνεχίσει να έχει καθημερινή παρουσία στο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Οι σειρές που θα δούμε στη νέα σεζόν της ΕΡΤ

Σε ότι αφορά τα «Καλύτερα μας χρόνια» η ιστορία θα συνεχιστεί και του χρόνου κανονικά, παρουσιάζοντας τη μετά χούντα εποχή αναδεικνύοντας κορυφαία γεγονότα όπως η αλλαγή του πολιτεύματος και το τέλος της βασιλείας.

Αναφορικά με τη «Τούρτα της μαμάς» οι Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου μόλις πρόσφατα κατέθεσαν τη πρόταση τους στην ΕΡΤ για τη τροπή που θα πάρει η ιστορία της σειράς την επόμενη σεζόν. Η πρόταση τους όπως πληροφορηθήκαμε ικανοποίησε τους ιθύνοντες της ΕΡΤ οι οποίοι είπαν αμέσως το «ναι» στη συνέχιση της «Τούρτας» για μια ακόμη σεζόν.

Εν τω μεταξύ, το πρόγραμμα της ΕΡΤ1 ενισχύεται οσονούπω με τη κωμική σειρά «Ζακέτα να πάρεις» (Πρωταγωνιστούν οι Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη) η οποία κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 27 Μαρτίου και θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 20.00.

Δείτε επίσης:

Καρτ Ποστάλ: Βραβευμένος ηθοποιός θα παίξει στη νέα σειρά της ΕΡΤΕΡΤ: Οριστικό τέλος για πολυσυζητημένη φετινή εκπομπή

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post ΕΡΤ: Αυτές τις σειρές θα δούμε την επόμενη σεζόν appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα