Έρχονται νέες ταινίες Lord of the Rings;

11:00 20/1/2021 - Πηγή: Youfly

Οι ταινίες Lord of the Rings είναι αδιαμφισβήτητα οι πιο σημαντικές στην ιστορία της επικής φαντασίας με δράση, περιπέτεια, πανέμορφα τοπία και μοναδικά μηνύματα για τη ζωή. Με την ανακοίνωση της Amazon για μία νέα σειρά που διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο, πολλά ερωτήματα και φήμες δημιουργούνται.

Μήπως, πέρα από τη σειρά, υπάρξουν και νέες ταινίες Lord of the Rings;

Απ’ ότι φαίνεται, η Amazon έχει μεγάλα και εκπληκτικά πλάνα για το διαχρονικό franchise. Φήμες, που διαδόθηκαν από τον ρεπόρτερ Daniel Richtman, αναφέρονται σε μία νέα ταινία Lord of the Rings σχετικά με την Πτώση του Morgoth. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η Amazon δουλεύει ήδη σε νέα spin-offs της επιβεβαιωμένης σειράς που διαδραματίζεται στη Μέση Γη του J.R.R.Tolkien. Ο Richtman είχε αποκαλύψει και άλλες πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με κλειστές παραγωγές του Hollywood, όπως ότι η Brie Larson θα γίνει Disney πριγκίπισσα και ότι το franchise του Terminator θα υποστεί μία δραματική αλλαγή. Όπως και οι άλλες φήμες, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, οπότε καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Ωστόσο και μόνο η ιδέα για νέες ταινίες Lord of the Rings είναι συναρπαστική!

Τι θα μπορούσε να αφορά η νέα ταινία Lord of the Rings;

Για την ιστορία, η Πτώση του Morgoth αφορά τον Melkor, αργότερα γνωστό ως τον μοχθηρό Morgoth, ο οποίος ήταν ο πρώτος Σκοτεινός Άρχοντας που έπληξε τη Μέση Γη. Ένα αρχέγονο πνεύμα που μετατράπηκε σε τερατώδες ον, ο Melkor έκλεψε θησαυρούς από τα Ξωτικά και ξεκίνησε, μεταξύ άλλων, τον Πρώτο Πόλεμο για τα Κοσμήματα (War of the Jewels) της Πρώτης εποχής. Η τρομακτική του βασιλεία προηγείται του Sauron και διήρκησε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρόλο που ο Melkor φαίνεται να μοιάζει με τον Sauron, είναι στην πραγματικότητα ακόμη χειρότερος. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Melkor κάνει τον Sauron του Lord of the Rings να φαίνεται “άκακος”.

Η νέα επερχόμενη σειρά Lord of the Rings θα διαδραματίζεται πολλά χρόνια πριν τα γεγονότα της πρώτης τριλογίας. Μία πρόσφατη επική σύνοψη της υπόθεσης μας δίνει μία πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να δούμε, χωρίς όμως να αποκαλύπτει πολλά. Η Amazon έχει ανακοινώσει μία μεγάλη λίστα από ηθοποιούς που θα είναι μέλος του καστ, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με τη νέα σειρά Lord of the Rings, αλλά και για το αν τελικά θα υπάρξουν νέες ταινίες. Εσείς τι πιστεύετε; Θα θέλατε να δείτε την Πτώση του Morgoth στη μεγάλη οθόνη;

Δείτε επίσης:

Lord of the Rings: Επική υπόθεση και γνωστά πρόσωπα στη νέα σειράΆρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα πάντα για τη νέα σειρά της Amazon

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Έρχονται νέες ταινίες Lord of the Rings; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα