Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Τα φαβορί για την παρουσίαση

18:48 16/7/2021 - Πηγή: Youfly

Το αγαπημένο show επιστρέφει ανανεωμένο από τη νέα σεζόν, στο κανάλι του ANT1. Ποιος προορίζεται για παρουσιαστής και ποια θα είναι τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο;

Με ένα σύντομο πέρασμα από τον ΣΚΑΙ, Το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο,

επιστρέφει στο κανάλι του Αμαρουσίου. Για την ακρίβεια ύστερα από 11 χρόνια, αφού το 2012 ήταν η τελευταία χρονιά προβολής του στον ANT1. Το πρώτο τρέιλερ είναι ήδη στον αέρα ενώ δύο πρόσωπα πέρασαν από δοκιμαστικό για τη θέση του παρουσιαστή.

Θανάσης Αλευράς και Ησαΐας Ματιάμπα για παρουσίαση

Σύμφωνα με το yupiii.gr οι Θανάσης Αλευράς και Ησαΐας Ματιάμπα, πέρασαν το κατώφλι των studios την Πέμπτη. Πρόκειται για δύο πρόσωπα που έχουν βρεθεί εκ νέου σε shows του ANT1 στο παρελθόν. Για την ακρίβεια έχουν συμμετάσχει στο Your Face Sounds Familiar αλλά και στο Dancing with Stars. Τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και ως παρουσιαστής στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

Οι αλλαγές όμως δεν θα περιοριστούν μόνο στο κομμάτι μπροστά από τις κάμερες. Πίσω από αυτές η μέχρι πρότινος αρχισυντάκτρια του show, Βένια Καραγιάννη, αποχωρεί και την θέση της, όπως όλα δείχνουν, θα πάρει ο Νίκος Νάνος. Ο τελευταίος είναι αυτός που βρισκόταν πίσω από την αρχισυνταξία και στο άλλο δυνατό project του ANT1, την Φάρμα.

Δείτε ακόμα:

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Έρχεται ξανά στον ANT1 – Το τρέιλερ στον αέραΌλα τα λαμπερά σόου που θα δούμε στην τηλεόραση τη νέα σεζόν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Τα φαβορί για την παρουσίαση appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα