Δωροθέα Μερκούρη: Ο ρόλος της στην τηλεόραση και στο σινεμά

15:15 10/5/2021 - Πηγή: Youfly

Το πρωί παρουσιάστρια, το βράδυ ηθοποιός θα είναι η Δωροθέα Μερκούρη που πέρα από τη νέα μαγειρική στήλη που θα έχει στο ΜEGA και μάλιστα προτού καν τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει γυρίσματα για τη νέα της ταινία και μάλιστα διεθνούς παραγωγής.

Η Δωροθέα Μερκούρη πρωταγωνίστρια σε ταινία μυθοπλασίας

O βραβευμένος παραγωγός και σκηνοθέτης D. Channsin Berry, γνωστός από την επιτυχημένη σειρά ταινιών/ντοκιμαντέρ

Dark Girls που προβλήθηκε στο αμερικανικό δίκτυο OWN της Oprah Wifrey θα γυρίσει τη νέα του ταινία αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αμοργό.

Η πρώτη του ταινία μυθοπλασίας θα έχει τίτλο “Francesca” και ο ίδιος θα έχει διπλό ρόλο σκηνοθέτη και ηθοποιού, έχοντας επιλέξει για πρωταγωνίστρια του την Δωροθέα Μερκούρη.

Η υπόθεση:

Μια ιστορία δύο κόσμων που συγκρούονται. Ένας διάσημος ηθοποιός που έγινε σκηνοθέτης, ο David Grant, ταξιδεύει στην Ελλάδα. Και επανενώνεται με μια παλιά του σχέση. Η Σοφία είναι πρώην μοντέλο και ηθοποιός που έχει αποσυρθεί στην Αμοργό. Και μακριά από τα φώτα της διασημότητας μεγαλώνει την κόρη της. Η επανένωσή τους θα δημιουργήσει μια οδυνηρά όμορφη ιστορία και θα αποκαλύψει τα μυστικά που έμειναν κρυφά για πολλά χρόνια.

Στη νέα ταινία θα πρωταγωνιστήσει η Δωροθέα Μερκούρη μαζί με τους Christopher Thomas Wilson και D. Channsin Berry.

Η παραγωγή είναι των Meleisha Edwards & Christopher Thomas Wilson. Τα γυρίσματά θα γίνουν εξ ολοκλήρου στην Αμοργό. Την κινηματογράφηση έχει αναλάβει ο Αποστόλης Ζυγούρης και το casting o Θοδωρής Βουρνάς.

Δείτε επίσης:

Τι «μαγειρεύει» η Δωροθέα Μερκούρη για το MEGA;Meryl Streep και Joaquin Phoenix μαζί σε νέα ταινία;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Δωροθέα Μερκούρη: Ο ρόλος της στην τηλεόραση και στο σινεμά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα