Αντελίνα Βαρθακούρη: Η εναλλακτική εκπομπή της στον ΣΚΑΙ

12:19 4/8/2021 - Πηγή: Youfly

Μπορεί το Σου Κου Family να έριξε αυλαία αλλά η Αντελίνα Βαρθακούρη θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΙ, με μια διαφορετική εκπομπή. Μάλιστα το καινούργιο project που θα αναλάβει θα θυμίζει ένα… άτυπο δελτίο ειδήσεων!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη δεσμεύεται με συμβόλαιο δύο ετών με τον ΣΚΑΙ και όπως όλα δείχνουν θα το εξαντλήσει.

Μπορεί οι σειρήνες να από το OPEN να ήχησαν αλλά η ίδια θα παραμείνει στο δυναμικό του ΣΚΑΙ και την επόμενη σεζόν. Τι καινούργιο ετοιμάζει;

Ένα lifestyle δελτίο ειδήσεων

H αρχική πρόταση του καναλιού στην Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε λόγο για μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή, με αρκετές τοποθετήσεις προϊόντων, κάτι που καθόλου δεν άρεσε στην παρουσιάστρια. Εν τέλει συμφωνήθηκε η νέα εκπομπή να βγαίνει ζωντανά και μάλιστα να έχει την μορφή δελτίου ειδήσεων. Φυσικά όσον αφορά τον χώρο του lifestyle. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα lifestyle μαγκαζίνο, διάρκειας περίπου μιάμισης ώρας.

Αυτό αναμένεται να προβάλλεται το Σαββατοκύριακο, λίγο μετά την εκπομπή Dot. Με αυτό τον τρόπο, εκτός από την κάλυψη της επικαιρότητας, θα αναδεικνύονται καλύτερα εκπομπές και projects του καναλιού, μέσα από τη θεματολογία της εκπομπής.

Δείτε ακόμα:

Αιμορραγεί ο ΣΚΑΪ – Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στο κανάλιONline: Μια κριτική για την καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Αντελίνα Βαρθακούρη: Η εναλλακτική εκπομπή της στον ΣΚΑΙ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα