Αγγελική: Πότε θα αποκαλύψει η Μαίρη Μηνά την ταυτότητά της

15:42 25/11/2020 - Πηγή: Youfly

Πότε η Αγγελική (Μαίρη Μηνά) θα αποκαλύψει την ταυτότητά της στην Αθηνά Αργυρού (Φιλαρέτη Κομνηνού);  Η Φιλαρέτη Κομνηνού απάντησε στο ερώτημα, σήμερα, στο «Alpha Παντού».

«Μάλλον θα αργήσει» λέει η Φιλαρέτη Κομνηνού. «Κι αυτό θα κάνει πιο οδυνηρή την αποκάλυψη, διότι η σχέση  της Αθηνάς με την Αγγελική (Μαίρη Μηνά) όσο προχωράει η πλοκή γίνεται πιο ζεστή και πιο οικεία. Υπάρχει ένα δέσιμο ανάμεσα σε αυτές τις δύο γυναίκες. Οπότε… όταν η Αθηνά Αργυρού καταλάβει ότι η Αγγελική ήλθε στο σπίτι τους για να εκδικηθεί τα παιδιά της… ούτε

κι εγώ μπορώ να φανταστώ τι θα συμβεί….».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Αγγελική: Δείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο 24/11

Η Κατερίνα με τον Δημήτρη βρίσκουν την Όλγα αναίσθητη και προσπαθούν να τη σώσουν δίνοντας μάχη με τον χρόνο. Ο Νικόλας συζητάει για τον Παύλο με την Τζένη και τον Στέφανο μέχρι που εκείνη θέτει σε λειτουργία το δικό της σχέδιο. Η Σοφία ανησυχεί που ο Παύλος έχει πάρει τον Γιώργο, ενώ την ίδια ώρα εκείνος δέχεται τα πυρά της Αθηνάς που υποψιάζεται ότι η Σοφία έχει άλλον.

Ο Μιχάλης με την Αγγελική πηγαίνουν στην ταβέρνα για την πρώτη εμφάνιση του Θωμά, αλλά εκεί τους πετυχαίνει ο Παναγιώτης ο οποίος τελικά αποκαλύπτεται ότι ήταν ο τελευταίος που είδε τον πατέρα της ζωντανό. Η Αγγελική και ο Μιχάλης συγκλονισμένοι προσπαθούν να μάθουν από τον Παναγιώτη τι έγινε το βράδυ που αυτοκτόνησε ο πατέρας της.

Ο Δημήτρης μαθαίνει για το παραλήρημα του Παναγιώτη και πληροφορεί την Αθηνά. Ανήσυχη ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια γύρω από τον θάνατο του πατέρα της Μαργαρίτας, η Αθηνά στέλνει τον Δημήτρη να «τακτοποιήσει» το θέμα.

Δείτε επίσης: Αγγελική: Εκτός εαυτού η Φιλαρέτη Κομνηνού – Η αποκάλυψη

The post Αγγελική: Πότε θα αποκαλύψει η Μαίρη Μηνά την ταυτότητά της appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα