Αγγελική: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 128-131

10:34 14/5/2021 - Πηγή: Youfly

Η νέα εβδομάδα έρχεται με τα επόμενα επεισόδια (128-131) στην Αγγελική και οι εξελίξεις για ακόμα μια φορά θα αφήσουν το κοινό άφωνο. Δείτε περιλήψεις και φωτογραφίες των επεισοδίων.

Ο Δημήτρης κι η Κατερίνα ανακοινώνουν τον γάμος τους στο επεισόδιο 128

Η Ζωή φιλοξενείται στο τραπέζι τον Αργυρών όπου ο Δημήτρης και η Κατερίνα ανακοινώνουν τον γάμο τους. Μετά τα συγχαρητήρια στο σαλόνι των Αργυρών ακολουθεί η αποδοκιμασία στην κουζίνα του ίδιου σπιτιού. Η Όλγα προσπαθεί να μεταπείσει την Κατερίνα

για τον γάμο αποκαλύπτοντας της ότι ο Δημήτρης έχει απειλήσει ότι θα την σκοτώσει κι εκείνη τελικά στρέφεται στον ίδιο για απαντήσεις. Θα την ικανοποιήσουν άραγε οι δικαιολογίες που θα της δώσει;

Η Λένα καταρρακώνεται από τη στάση του Θωμά ψυχολογικά και σωματικά και οδηγείται στο νοσοκομείο. Όταν συμβαίνει αυτό ο Θωμάς συνειδητοποιεί πόσο πολύτιμη είναι η Λένα και σπεύδει στο πλευρό της. Η Τζένη ζητάει από τον πατέρα της να αναβάλλουν τα σχέδιά τους σχετικά με το ιπποφορβείο των Αργυρών, αλλά εκείνος την εκβιάζει με τον θάνατο του Σταυριανού, προτρέποντάς την να καταδώσει τον Παύλο, ο οποίος όμως τους παρακολουθεί και μαθαίνει τι κόλπο έπαιζε η Τζένη τόσο καιρό πίσω από την πλάτη του. Όταν συναντιούνται στο σπίτι ο Παύλος αντί να την αντιμετωπίσει, την βάζει να δει το δελτίο ειδήσεων που ανακοινώνει τη σύλληψη του Χανδρινού.

Η Κατερίνα αποκαλύπτει για το παρελθόν του Δημήτρη στο επεισόδιο 129

Στα επόμενα επεισόδια (128-131) στην Αγγελική, η Κατερίνα μετά και την ανακοίνωση του γάμου της με το Δημήτρη μετακομίζει στο σπίτι των Αργυρών παρά τις αντιρρήσεις της Αθηνάς για το όλο σχέδιο του Δημήτρη. Η Αγγελική παρατηρεί ότι ο Νικόλας συμπεριφέρεται λίγο περίεργα τελευταία και προσπαθεί να καταλάβει αν τον εκβιάζει με κάποιο τρόπο ο Δημήτρης. Δεν καταφέρνει όμως να μάθει ότι ο Νικόλας έχει ακούσει ένα πολύ περίεργο τηλεφώνημα μεταξύ του Δημήτρη και του Γιάννη που τον προμήθευε παλιά ναρκωτικά. Ο Νικόλας πάει και τον συναντάει και ζητάει εξηγήσεις από τον Γιάννη. Η Ιωάννα κάνει μια αποκάλυψη στην Κατερίνα για τον Δημήτρη και την σοκάρει. Αυτή τη φορά η Κατερίνα είναι έτοιμη να ακούσει πραγματικά την αλήθεια για το Δημήτρη ή θα κρατήσει τη συνηθισμένη αμυντική της στάση;

Η περιπέτεια υγείας της Λένας βοηθά τον Θωμά να συνειδητοποιεί πόσο την αγαπάει και να βάλει στην άκρη ό,τι ανήκει στο παρελθόν. Η κατάσταση της Λένας δίνει όμως και την ευκαιρία στην Ιωάννα να πλησιάσει τον Αποστόλη. Ο Αποστόλης όμως θα είναι θετικός σε αυτή την προσέγγιση; Ο Ανδρέας κάνει μια συγκινητική έκπληξη στη Σοφία. Η Αθηνά προτείνει κάτι στον Στέφανο που θα τον εξοργίσει. Η Τζένη καταλαβαίνει ότι ευθύνεται ο Παύλος για τη σύλληψη του Χανδρινού και έρχονται σε σύγκρουση. Εκείνος της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τα πάντα για την κομπίνα που έστηναν και η Τζένη αποφασίζει να φύγει για να προστατευτεί. Ο Παύλος εκμεταλλεύεται τη συμμετοχή του στη σύλληψη του Χανδρινού για να το παίξει σωτήρας της επιχείρησης και να γυρίσει το κακό κλίμα που υπάρχει προς το πρόσωπό του. Ο Χανδρινός δεν αντέχει την πίεση μετά την φυλάκισή του και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η Αγγελική μαθαίνει ότι οι Αργυροί ξέρουν στο επεισόδιο 130

Η Τζένη ανησυχεί για τον πατέρα της που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο ότι θέλει το καλό της επιχείρησης, με την Αθηνά να τον υποστηρίζει. Η Κατερίνα ρωτάει ευθέως τον Δημήτρη αν σκότωσε τον αστυνόμο Μακρή και τον αναγκάζει να παραδεχτεί την αλήθεια. Η Σοφία μιλάει στα παιδιά για το καινούργιο σπίτι αλλά η αντίδραση τους δεν είναι αυτή που θα ήθελε. Ο Δημήτρης πηγαίνει να τρίξει τα δόντια του Νικόλα όταν μαθαίνει από το Γιάννη ότι γνωρίζει για την επικοινωνία που έχουν.

Ο Αποστόλης ξυπνά στο ίδιο κρεβάτι με την Ιωάννα και η αντίδραση του την απογοητεύει. Ο Χανδρινός χάνει τη μάχη με τη ζωή και η Τζένη κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατό του, ενώ δέχεται παρηγοριά από κάποιον που ποτέ δεν θα το φανταζόταν. Η Αγγελική πάει να συλλυπηθεί την Τζένη και εκείνη της αποκαλύπτει ότι είπε στον Παύλο την αλήθεια για την πραγματική της ταυτότητα. Η Αγγελική καταλαβαίνει ότι κινδυνεύει εφόσον οι Αργυροί ξέρουν ποια είναι και ζητάει από τη Ζωή να συναντηθούν… μια συνάντηση όμως που δεν θα γίνει ποτέ.

Η ζωή της Αγγελικής σε κίνδυνο στο επεισόδιο 131

Η Αγγελική ξυπνάει δεμένη σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη όπου βλέπει τον Γιάννη τον οποίο και αναγνωρίζει αμέσως. Στην προσπάθεια της να ξεφύγει, προσπαθεί να τον στρέψει εναντίον των Αργυρών και να του δώσει να καταλάβει ότι τον εκμεταλλεύονται. Η Αθηνά με τον Στέφανο και τον Παύλο προσπαθούν να βρουν μια λύση για το πώς μπορούν να εντοπίσουν τα χρήματα που τους έκλεψε ο Χανδρινός, γιατί τα έχουν πραγματικά ανάγκη αν θέλουν να ανακάμψει η εταιρία. Θεωρώντας πως η Τζένη γνωρίζει που βρίσκονται, η Αθηνά αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να πάει να της μιλήσει η ίδια, προσπαθώντας να την πείσει να συνεργαστεί.

Τα πράγματα δεν πάνε όμως όπως τα περιμένει. Όλη η οικογένεια των Ζάχων κάνουν ένα τραπέζι για να γιορτάσουν την επιστροφή της Λένας στο σπίτι. Η Σοφία πάει τα παιδιά να δούνε το σπίτι που θέλει να νοικιάσουν όπου και τους ανακοινώνει ότι αυτή κι ο μπαμπάς τους δεν θα ξαναείναι μαζί. Η Ζωή, ανησυχώντας που η Αγγελική δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού τους, πάει αρχικά στον Στέφανο για να τον ρωτήσει αν γνωρίζει κάτι και στην συνέχεια στον Μιχάλη, από τον οποίο και θα ζητήσει τη βοήθειά του.

Αναμένουμε, λοιπόν, με αγωνία τα επόμενα επεισόδια (128 – 131) στην Αγγελική!

Δείτε επίσης: 

Αγγελική: Η Τζένη μεθυσμένη ομολογεί τον βιασμό στον γάμο του ΔημήτρηΑγγελική: Βίντεο – βόμβα στέλνει στη φυλακή τους Αργυρούς

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Αγγελική: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 128-131 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα