Αγγελική: Η Αθηνά σε απόγνωση – Τρέμει για την τύχη της Κατερίνας

16:24 4/5/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Δημήτρης ανακοινώνει τον γάμο του με την Κατερίνα, με την Αθηνά να βρίσκεται σε απόγνωση στη σειρά Αγγελική. Η Αθηνά γνωρίζει πως ο γιος της δεν είναι σε θέση να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα. Όσο η ψυχική του υγεία βρίσκεται ακόμη διαταραγμένη, δε μπορεί να προχωρήσει τη ζωή του. Πλέον, ο θυμός της για την Κατερίνα φεύγει και την θέση του παίρνει η αγωνία.

Βλέποντας τη νεαρή πρωταγωνίστρια να δένεται όλο και περισσότερο με το παιδί της, ανησυχεί. Ο Δημήτρης σχεδιάζει την εξόντωση της Αγγελικής, αλλά και του Παύλου, μετά από την απόπειρα

βιασμού που διέπραξε στην κοπέλα του. Μπαίνει ξανά στο εκδικητικό του παιχνίδι, ορίζοντας ο ίδιος τους κανόνες και τα θύματα της υπόθεσης.

Η Αθηνά δε μπορεί να διανοηθεί πως ο Δημήτρης είναι ικανός να βλάψει ακόμη και την Κατερίνα, στη σειρά Αγγελική. Ανησυχεί πως σε μία έξαρση οργής, ο Δημήτρης θα της κάνει μεγάλο κακό. Αν οι δυο τους ζήσουν μαζί στο δικό τους σπίτι, η υγεία της νεαρής κινδυνεύει. Η Αθηνά δε μπορεί να σηκώσει στην πλάτη της ένα τέτοιο γεγονός.

Έτσι, προσπαθεί να αποτρέψει αυτόν τον γάμο, όσο ένας άλλος ετοιμάζεται. Ο Στέφανος και η Αγγελική είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα, με την πρωταγωνίστρια να αναζητά ένα καλύτερο περιβάλλον για τη νέα της οικογένεια. Ένα περιβάλλον μακριά από το κτήμα των Αργυρών. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την κράτηση του Παύλου στο τμήμα, θα οδηγήσουν την Αθηνά σε μεγάλη απελπισία.

Δείτε επίσης:

Αγγελική: Η Αγγελική απεγνωσμένη ικετεύει τον Στέφανο να φύγουνΑγγελική: Ο Δημήτρης σχεδιάζει τον γάμο του με την Κατερίνα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Αγγελική: Η Αθηνά σε απόγνωση – Τρέμει για την τύχη της Κατερίνας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα