Άγριες Μέλισσες: Ο Τάκης Δοξαράς γράφει τη δική του ιστορία στο Twitter

12:11 15/1/2021 - Πηγή: Youfly

Τάκης Δοξαράς, ένα όνομα που μπήκε στη ζωή μας τη φετινή σεζόν μέσα από τις “Άγριες Μέλισσες” και τράβηξε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο κιόλας πλάνο, αλλά και του Twitter που τον αποθεώνει.

Ο “τύπος με το μπουζούκι”, ο οποίος παρέσυρε την Δρόσο στον βούρκο της Τρούμπας, ήταν η πρώτη εικόνα που είχαμε από τον ήρωα που υποδύεται Αργύρης Πανταζάρας, στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1. Πολύ σύντομα, όμως, έγινε ο … “Τάκαρος”, ο οποίος κάθε

φορά που εμφανίζεται στη μικρή μας οθόνη, με το που … ανοίγει στο στόμα του, το Twitter “κλέβει” τις ατάκες του και του δείχνει ξεκάθαρα την αδυναμία που του έχει με κάθε τρόπο.

Ο Τάκης από τις Άγριες Μέλισσες αποθεώνεται από το Twitter

Τώρα που εισέβαλε και στο Διαφάνι, οι πράξεις και τα λόγια του, τον ανέβασαν ένα ακόμα επίπεδο στην καρδιά των οπαδών του οι οποίοι έχουν φτιάξει δυοhastag δικά του: το #takis και το #takaros.

Κορυφαία θέση στα tweets των τηλεθεατών, καταλαμβάνουν τις τελευταίες μέρες τόσο το ροχαλητό του το βράδυ που κοιμήθηκε με τον Λάμπρο όσο και οι … πυτζάμες του που έγιναν viral.

Αυτό, όμως, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον είναι οι ατάκες του, τις οποίες επαναλαμβάνουν με πάθος οι τηλεθεατές στο Twitter με πιο αγαπημένες τις:

– “Πήγαινε στα χωράφια με την αυγούλα για να δεις αν κουνιούνται τα φύλλα”

– “Το είπατε το ποιηματάκι; Το λύσατε το γρίφο; Ξεπάγιασα έξω ναούμε. Γλίτωσα απ’ τα μεγαλύτερα λαμόγια στον Πειραιά και θα πάω από πνευμονία στο Διαφάνι”.

-”Ρε μπας και τρέχει τίποτα μεταξύ σας και εγώ κάθομαι και μαζεύω μαρούλια;”

*2 ωρες μετα*

"Μαμα, γιατι ο θειος Τακης σε λεει κατσικα;"#AgriesMelisses

— Dina⁷ || 디나⁷ (@2rganid_eht) January 14, 2021

Κάθε φορά που μιλάει ο Τάκης #AgriesMelisses pic.twitter.com/2k5wpR1Ttm

— Xara (@xaroulitaaaa) January 14, 2021

Ποιός Μπαμπινιώτης Θείος Τάκης Δοξαρας μονο #AgriesMelisses

— Rachel.. (@Rachel27084885) January 14, 2021

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης “κλέβει” την Σοφούλα από το σπίτιΆγριες Μέλισσες: Η πρόταση γάμου του Κωνσταντή φέρνει πανικόΆγριες Μέλισσες: Ποιοι βοηθούν την Ελένη να «τελειώσει» τον Βόσκαρη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Ο Τάκης Δοξαράς γράφει τη δική του ιστορία στο Twitter appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα