Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος χάνει την επιμέλεια από γυναίκα δικαστή

12:35 14/4/2021 - Πηγή: Youfly

Στα δικαστήρια θα οδηγηθούν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, με σκοπό να δοθεί μια καθοριστική λύση για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου, στις Άγριες Μέλισσες. Το ζευγάρι θα βρεθεί για ακόμη μια φορά αντιμέτωπο, με το δικαστήριο να κρίνει ποιος από τους δύο θεωρείται κατάλληλος για το παιδί. Με τους δικηγόρους στο πλευρό τους, ο Σεβαστός και η Σταμίρη θα κοιταχτούν σαν εχθροί Η δίκη θα μοιάζει ατελείωτη…

Μετά τα τελευταία γεγονότα, ο Νικηφόρος φαίνεται πως έχει χάσει τον

έλεγχο. Έχει απομακρυνθεί από το σπίτι του, αναζητώντας καταφύγιο και παραχωρώντας – παρά τους κανονισμούς – το παιδί στην Ασημίνα, έστω και προσωρινά. Καθώς έχει χάσει κάθε του περιουσιακό στοιχείο, αναζητάει δουλειά, αλλά και μια καλύτερη ζωή, μακριά από το Διαφάνι.

Σε αυτό θα πατήσουν η Ασημίνα και η Δρόσω, οι οποίες φαίνονται έτοιμες να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα. Σύμφωνα με το TiVi, για καλή τους τύχη, την δίκη θα καθορίσει μία γυναίκα δικαστής. Βλέποντας την απόγνωση στα μάτια της Ασημίνας και της Δρόσως, θα δείξει κατανόηση, αλλά και συμπόνοια.

Η γυναικεία αλληλεγγύη θα επικρατήσει, σε συνδυασμό με το φρικτό λάθος του Νικηφόρου να απαρνηθεί περιουσία και σπίτι. Ο Νικηφόρος θα κριθεί ακατάλληλος για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου κι έτσι οι αδελφές Σταμίρη θα αγκαλιάσουν ξανά τον μικρό, στις Άγριες Μέλισσες. Το παιδί περνάει στα χέρια τους, με τον Νικηφόρο να καταρρέει.

Ποια θα είναι τα επόμενα σχέδιά του και τί θα δούμε στη συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς;

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νικηφόρος εγκαταλείπει το Διαφάνι οριστικά;Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος δίνει τα χωράφια του στον ΜιλτιάδηΆγριες Μέλισσες: Το χαστούκι στον Άγγελο που φέρνει το τέλος

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος χάνει την επιμέλεια από γυναίκα δικαστή appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα