Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης κινδυνεύει με φυλάκιση – Η καταγγελία

10:30 29/4/2021 - Πηγή: Youfly

Μία καταγγελία θα είναι αρκετή για να προκαλέσει αντιδράσεις στο Διαφάνι. Ο Μιλτιάδης είναι ένα βήμα πριν τη φυλάκιση, με την υγεία του να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερό, στις Άγριες Μέλισσες. Μετά τα τελευταία επεισόδια με τον συνεταιρισμό, ο χαρακτήρας αυτός βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Ο Δούκας και ο Μελέτης ψάχνουν τρόπους για να τον εξοντώσουν, με το ψυχιατρείο να θεωρείται η μοναδική λύση. Έτσι, αποφασίζουν να τον “αποτρελάνουν”, δημιουργώντας του σύγχυση στο μυαλό

του. Ο Μιλτιάδης, όμως, διψάει για εκδίκηση και είναι ικανός να φτάσει στα άκρα. Ποιος θα επιχειρήσει να τον βάλει στη φυλακή;

Ψυχολογικός πόλεμος σε Μιλτιάδη

Μετά την εμφάνιση του Μιλτιάδη στα εγκαίνια του Δούκα, ο μεγάλος του αδελφός αντιλαμβάνεται πως δε μπορεί να τον αφήσει άλλο να επεμβαίνει στη ζωή του. Ο Μιλτιάδης ξεφτιλίζει τον αδερφό του μπροστά σε εκλεκτούς καλεσμένους, στις Άγριες Μέλισσες, αγνοώντας το γεγονός πως μπορεί να κινδυνεύσει με φυλάκιση.

Φωνάζει μπροστά σε όλους πως ο αδερφός του είναι εγκληματίας, πως όλα τα μέλη του συνεταιρισμού κινδυνεύουν εξαιτίας του. Οι καλεσμένοι σοκάρονται, ο Δούκας όμως καλύπτει την κατάσταση, αναφέροντας πως ο Μιλτιάδης έχει σοβαρό νοητικό πρόβλημα.

Ένα ακόμη περιστατικό στο καφενείο θα είναι αρκετό για να κινδυνεύσει ο πρωταγωνιστής. Ο Μελέτης θα ψιθυρίσει στο αυτί του πως, όταν έφαγαν τον Γιάννο, εκείνος τα έκανε πάνω του από τον φόβο. Αυτό θα εξοργίσει τον Μιλτιάδη, ο οποίος θα ορμήσει, για να τον πνίξει με τα ίδια του τα χέρια.

Σύμφωνα με το MYtv, ο Δούκας και ο Μελέτης θα κρύβονται πίσω από την καταγγελία. Θα αναφέρουν στις αρχές πως ο Μιλτιάδης είναι επικίνδυνος, με αποτέλεσμα εκείνος να κινδυνεύει με φυλάκιση σε κελί ή σε ψυχιατρείο, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Λάμπρος και η Βιολέτα πανικοβάλλονται, ο Μιλτιάδης, όμως αδιαφορεί και αναζητά τρόπους να αποφύγει τη σύλληψη.

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Ο «Αγγελιοφόρος» του Βόσκαρη στο Διαφάνι σπείρει πανικόΆγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη καταρρέει και ζητάει εκδίκηση

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης κινδυνεύει με φυλάκιση – Η καταγγελία appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα