Άγριες Μέλισσες: Η ζωή σε μια σιωπηλή απόγνωση – Τί είδαμε χθες

00:02 6/5/2021 - Πηγή: Youfly

Ένα επεισόδιο γεμάτο ίντριγκες, εντάσεις και απόγνωση είδαν οι τηλεθεατές χθες (5/5) στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες. Η Ανέτ και ο Μελέτης ήρθαν σε μεγάλη ρήξη, με την πρωταγωνίστρια να καταρρέει στα χέρια του Κωνσταντή. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ετοιμάζονται για την μέρα της δίκης, με τον Νικηφόρο να δείχνει αρκετά αισιόδοξος για τα μέσα που θα χρησιμοποιήσει.

Η Ουρανία έρχεται κοντά με τον Σαραντόπουλο, ενώ η Σοφούλα ανοίγει την καρδιά της στην μοναχή Ευσεβία για όλα τα δεινά που πέρασε στα χέρια του Μάνου Βόσκαρη. Οι Ασημίνα και η Δρόσω υποδέχονται τον μικρό

Σέργιο, με την Ελένη να αγωνιά για τις πιθανότητες για εγκυμοσύνη. Ποιες ήταν οι πιο δυνατές σκηνές που είδαμε;

Ο Μελέτης διώχνει την Ανέτ

Ο Μελέτης σε άσχημη κατάσταση, διώχνει την Ανέτ από κοντά του. Της τονίζει πως δεν έπρεπε να τον είχε γεννήσει ποτέ και πως η ζωή του καταστράφηκε. Την αποκαλεί ψεύτρα και σκύλα, με την πρωταγωνίστρια να λυγίζει στα χέρια του Κωνσταντή. Ο Μελέτης κλείνει κάθε πόρτα με την μητέρα του, με όλα όσα έχτιζαν τόσα χρόνια να διαλύονται σε μια στιγμή.

Σε επικοινωνία με την οργάνωση Αβάντες, ο θείος και ανιψιός συνεργάζονται ξανά, δημιουργώντας νέα – καταστροφικά σχέδια. Παρόλο που ο Δούκας του ζητάει να συγχωρήσει την Ανέτ, εκείνος αρνείται και την αποφεύγει. Η Ανέτ βρίσκει παρηγοριά στον καλό της φίλο, τον Νέστορα.

Οι αδελφές Σταμίρη έτοιμες για τη δίκη

Οι ετοιμασίες για τη δίκη ξεκίνησαν είδε από το χθεσινό επεισόδιο (5/5), στις Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος ενημερώνεται πως έχει πολλά γεγονότα εναντίον του, δείχνει όμως αποφασισμένος να διεκδικήσει τον μικρό Σέργιο, με κάθε κόστος. Παρόλο που η Ασημίνα του ζητάει να τα αφήσουν όλα πίσω και να μην εμφανιστούν στη δικαστική αίθουσα, εκείνος αρνείται.

Ο μικρός επισκέπτεται την μητέρα του και την θεία Δρόσω και περνούν όλοι μαζί ξέγνοιαστες στιγμές. Δείχνει στενοχωρημένος με τη διαμονή του στην Λάρισα, βρίσκει, όμως, ξανά το χαμόγελό του, όταν οι Ασημίνα και η Δρόσω του δείχνουν την έκπληξη. Το λευκό άλογο που πήρε κοντά της Ελένη και έδωσε λίγη χαρά στη ζωή της με τον Λάμπρο.

 Η Ελένη παλεύει σιωπηλά

Η επίσκεψη της Ελένης στη γυναικολόγο, δημιούργησε σκέψεις στην πρωταγωνίστρια. Όταν εκείνη της ξεκαθάρισε πως οι πιθανότητες είναι ελάχιστες για να γίνει μητέρα, η Λενιώ σκοτείνιασε. Ή θα υποβληθεί σε ένα απαιτητικό κι επικίνδυνο χειρουργείο, ή θα συνεχίσει τις προσπάθειες με τον Λάμπρο. Με την ελπίδα στο μεγάλο θαύμα.

Ο Λάμπρος ενημερώνεται από την Ρίζω για τις εξετάσεις της αγαπημένης του και εξοργίζεται. Δε μπορεί να διανοηθεί πως η Ελένη περνάει κάτι τόσο δύσκολο, κουβαλώντας το φορτίο αυτό μόνη της. Της υπόσχεται πως δε θα χάσουν ποτέ την ελπίδα τους και θα προσπαθούν πάντοτε.

Τα εγκαίνια και η έκρηξη θυμού

Έξαλλος έγινε ο Νικηφόρος, όταν έμαθε πως ο πατέρας του έκλεισε τα εγκαίνια την ίδια ημερομηνία με τη δίκη. Η κατάσταση ήταν έκρυθμη χθες (5/5), στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες. Ο Δούκας πίεσε τον Κωνσταντή και την Πηνελόπη να βάλουν τα καλά τους για να τιμήσουν τον πατέρα τους, φυσικά με το ζόρι.

Σε αυτό αποφάσισε να πάρει θέση ο Μιλτιάδης. Μαθαίνοντας για την μεγάλη γιορτή του άρχοντα του κάμπου, αποφασίζει να τον διαλύσει. Άλλωστε, ήταν η κατάλληλη στιγμή για εκείνον να πάρει το αίμα του πίσω. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είναι εκεί για να γιορτάσουν μαζί με τους Σεβαστούς, σε μια γιορτή που θα εξελιχθεί σε κωμωδία.

“Είσαι κλέφτης Δούκα, κλέφτης κι εγκληματίας!”

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Τι θέλουν οι Άβαντες από τον Μελέτη;Άγριες Μέλισσες: Το τέλος όλων των ζευγαριών στη σειρά

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Η ζωή σε μια σιωπηλή απόγνωση – Τί είδαμε χθες appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα