Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο Διαφάνι

21:05 4/5/2021 - Πηγή: Youfly

Η επιστροφή της Σοφούλας στο Διαφάνι και η προσαρμογή της στην σκληρή πραγματικότητα, δε είναι όπως θα την περίμενε η πρωταγωνίστρια, στις Άγριες Μέλισσες. Μπορεί το χωριό να την υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, όμως εκείνη δε θα καταφέρει να βρει ξανά τον παλιό της εαυτό.

Τα λόγια της μοναχής Ευσεβίας, αλλά και το γράμμα του Άγγελου την έπεισαν να επιστρέψει στο πατρικό της. Εκεί, όμως τα πράγματα δε θα είναι όπως τα φανταζόταν. Ο Τόλιας και η Παγώνα θα την αγκαλιάσουν με μεγάλη στοργή και λαχτάρα. Βέβαια, θα καταλάβουν αμέσως πως η κόρη τους δεν

έχει ξεπεράσει ακόμη τον φόβο της.

Θα είναι διστακτική και κλειστή. Δε θα αρχίσει να κυκλοφορεί άμεσα στο χωριό, όπως έκανε παλιά. Θα απομονωθεί και θα συνεχίσει να προχωρά με το κεφάλι κατεβασμένο. Η Ρίζω θα την πάρει στο πλευρό της, για να συνεχίσουν από εκεί που άφησαν τα μαθήματα μαιευτικής και γυναικολογίας.

Η επιστροφή της Σοφούλας στο Διαφάνι, θα επηρεάσει αρκετούς στις Άγριες Μέλισσες. Η όρεξή της για μάθηση δε θα είναι η ίδια. Η Ρίζω θα την κρατήσει στο πλευρό της, μιλώντας της γλυκά, παρηγορώντας τη. Εκεί, θα βρεθεί και ο Άγγελος, ο οποίος θα την προσεγγίσει ξανά. Θα την ρωτήσει εάν διάβασε το γράμμα του. Η Σοφούλα, όμως, δεν είναι έτοιμη να κάνει αυτό το βήμα.

Ο Άγγελος δε θα τα παρατήσει. Θα σταθεί στο πλευρό της, μέχρι εκείνη να του πει το μεγάλο της ναι.

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ καταρρέει στα χέρια του ΔούκαΆγριες Μέλισσες: Η τελική αναμέτρηση ανάμεσα σε Μελέτη & Αλέξη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο Διαφάνι appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα