Άγριες Μέλισσες: Η Μαντάμ Κούλα και η επική ατάκα χθες

10:33 4/3/2021 - Πηγή: Youfly

Ανεξίτηλη στη μνήμη των τηλεθεατών θα μείνει το ρεσιτάλ ατάκας που έδωσαν Μαντάμ Κούλα και Μυρσίνη, στο χθεσινό επεισόδιο Άγριες Μέλισσες. Η τηλεοπτική συνάντηση της Ναταλίας Τσαλίκη και της Κατερίνας Διδασκάλου, χάρισε στο κοινό ένα μοναδικό υπερθέαμα που θα μείνει αξέχαστο. Η λαϊκή Κούλα από τον Περαία, συναντήθηκε με την υψηλής τάξεως Μυρσίνη από το Διαφάνι.

Οι δύο γυναίκες μπορεί να είχαν έναν ολιγόλεπτο διάλογο, ήταν, όμως, καθηλωτικός! Οι διαφορετικές τους κοινωνικές

τάξεις συγκρούστηκαν, μέσα από ένα φάσμα ειρωνείας και πικρόχολων σχολίων. Το κοινό απόλαυσε λεπτό προς λεπτό την σκηνή αυτή, η οποία, σίγουρα, δεν ήταν αρκετοί. Όλοι ζητούν περισσότερο Μαντάμ Κούλα και Μυρσίνη ξανά μαζί στις Άγριες Μέλισσες.

#AgriesMelisses
Τι σκηναρα ομως. Πως δικαζουν επι ισοις οροις Τσαλικη Διδασκαλου. ΗΘΟΠΟΙΑΡΕΣ. pic.twitter.com/xOUEn0nin5

— Θα σε καταστρεψω (ex Καλα ε Πορωωωση) (@melen_melia) March 3, 2021

Η Μαντάμ Κούλα κατάφερε να βάλει στην θέση της, τον άνθρωπο που δεν έχει καταφέρει κανείς να αποστομώσει, έως τώρα. Χωρίς να γνωρίζονται και, μόνο μέσα από μία ατάκα, η λαϊκή – όμως πονεμένη- γυναίκα από τον Περαία, ισοπέδωσε την Μυρσίνη, με τον καλύτερο τρόπο. Όλα ξεκίνησαν από την τυχαία συνάντηση με την Κούλα και τον Νώντα στο Διαφάνι. Γνωρίζοντας από πριν πως είναι φίλοι της Δρόσως, τους προσέγγισε για να τους χλευάσει.

“Από την Τρούμπα είστε; Φαίνεται…”

Φυσικά, η ετοιμόλογη μαντάμ Κούλα δεν της έκανε το χατίρι. Η σκηνή της Ναταλίας Τσαλίκη και της Κατερίνας Διδασκάλου προκάλεσε άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές, οι οποίοι έτρεξαν να την σχολιάσουν, μέσω Twittter.

“Οχι οτι ειναι δυσκολο να ξεχωρισεις τις φανερες πουτανες. Με τις κρυφες ειναι το προβλημα”

ΜΑΝΤΑΜ ΚΟΥΛΑ ΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΤΟ ΔΙΑΦΑΝΙ,ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΟΥ #AgriesMelisses pic.twitter.com/RW0dR7VDg0

— Το AlterEgo της Ντένης (@mar_sam14) March 3, 2021

Σίγουρα, το τηλεοπτικό κοινό ζητάει κι άλλο Μαντάμ Κούλα, στις Άγριες Μέλισσες. Δυστυχώς, όμως, η παραμονή της στο Διαφάνι, δε θα κρατήσει για πολύ..

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Όνειρα με ημερομηνία λήξης – Τί είδαμε χθεςΆγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Ασημίνα πιάνονται στα χέρια

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Η Μαντάμ Κούλα και η επική ατάκα χθες appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα