Xenia Ghali: Δύο δημοφιλείς ηθοποιοί στο νέο video clip της

13:42 19/2/2021 - Πηγή: Youfly

Η Xenia Ghali, η Dj και παραγωγός με τις παγκόσμιες διακρίσεις, επιστρέφει με ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο “Love Me Still” σε συνεργασία με τον Nate Mitchell. Δύο γνωστοί ηθοποιοί όμως, που συμμετέχουν σε επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, είναι τα πρόσωπα – έκπληξη στο νέο music video clip της Xenia Ghali.

To “Love Me Still” είναι ένα dance τραγούδι σε στίχους

της Xenia Ghali και του Nate Mitchell. Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στην Xenia Ghali και στον Anthony Dircson, ενώ την παραγωγή του κομματιού υπογράφει η ίδια.

Μακαλιάς & Παπαδάκης στο νέο video clip της Xenia Ghali

Η παραγωγός και Dj έχει ήδη οπτικοποιήσει το νέο της single και πολύ σύντομα θα μας παρουσιάσει ένα ξεχωριστό music video clip σε σκηνοθεσία του Sherif Francis, με την συμμετοχή των δημοφιλών ηθοποιών Δημήτρη Μακαλιά και του Δημήτρη Παπαδάκη όπου το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από την τηλεοπτική σειρά “Έλα στην θέση μου”.

Δείτε το teaser για το video clip του Love Me Still

Δείτε ακόμα:

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Ennio Morricone έρχεται onlineSolomun: Νέο άλμπουμ από τον βασιλιά της ηλεκτρονικής μουσικής

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Xenia Ghali: Δύο δημοφιλείς ηθοποιοί στο νέο video clip της appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Xenia Ghali, Δύο,Xenia Ghali, dyo