Voice of Greece: Όσα είδαμε χθες 15/11 στη 10η blind audition

06:02 16/11/2020 - Πηγή: Youfly

Το σόι του Μουζουράκη, μία σωσία της Φαίης Σκορδά αλλά και νέα κορίτσια και αγόρια που έκαναν τους κριτές να σηκωθούν από τις καρέκλες τους, ζητώντας τους μέχρι και παραγγελιές, είδαμε χθες 15/11 στη 10η blind audition του Voice of Greece.

Οι τέσσερις κριτές, Μουζουράκης, Παπαρίζου, Ζουγανέλη και Ρουβάς ήταν σε μεγάλα κέφια. Η αποστολή τους δύσκολη, καθώς όπως

λέει και ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός πρέπει να βρουν τη νέα φωνή της Ελλάδος.

Voice of Greece 15/11: Προβλημάτισαν με τις ερμηνείες τους

Πρώτη επί σκηνής, χωρίς όμως να γυρίσει τις καρέκλες των coaches, ανέβηκε η μητέρα τριών παιδιών, Νάστια Ζολώτα, που εργάζεται και ως επαγγελματίας τραγουδίστρια.

Επόμενη διαγωνιζόμενη η Μαρία Νεανίδου, η οποία έπεισε το Σάκη Ρουβά να την εντάξει στην ομάδα του. Αντίθετα ο 51χρονος, Τάκης Αϊβαλής, η Κύπρια Αντριάνα Πέππα από την Κύπρο και η Βιολέτα Τζίβρα δεν πέρασαν στην επόμενη φάση.

Υποψήφια-σωσίας της Φαίης Σκορδά χθες 15/11 στο Voice of Greece

Όταν στα backstage του Voice ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε την Κέλυ Κατσούλη, της είπε ότι του θυμίζει τη Φαίη Σκορδά, με το μαλλί και τα χαρακτηριστικά της.

Η Κρητικά υποψήφια άρεσε στο Σάκη και την Ελεονώρα. Η τελευταία της είπε ότι βγάζει μια ευαισθησία, ενώ ο Σάκης, στου οποίου πήγε τελικά την ομάδα, έκανε λόγο για μια γλυκιά φωνή που τον συνεπήρε.

Από τις Φιλιππίνες στο Voice of Greece

«Θέλω να δείξω ότι το ταλέντο δεν έχει να κάνει με την καταγωγή», δήλωσε πριν ανέβει στη σκηνή η Κίρστεν Αράντα από τις Φιλιππίνες που άρεσε στο Σάκη Ρουβά.

Ενθουσιασμένοι από την ερμηνεία της Γεωργίας Μανή από την Πάτρα εμφανίστηκαν στη συνέχεια Ελεωνόρα και Ρουβάς. «Συγκινήθηκα», είπε η Ζουγανέλη, ενώ ο Ρουβάς σχολίασε ότι τον άγγιξε με την ερμηνεία της και γι’ αυτό σηκώθηκε όρθιος να τη χειροκροτήσει. Τελικά η διαγωνιζόμενη είπε το ναι στην Ελεωνόρα.

Όχι στη συνέχεια είπαν οι κριτές στον Γιώργο Δελόγκο από τη Μυτιλήνη. Η Παπαρίζου μάλιστα του είπε ότι δεν του ταίριαζε το τραγούδι.

Μουζουράκης: Η ανηψιά του υποψήφια, εκείνος δεν την αναγνώρισε

Μέχρι και ρακί έσπευσε να κεράσει τους κριτές η επόμενη υποψήφια, που βγήκε σόι με τον Πάνο Μουζουράκη. Ο λόγος για τη 18χρονη Φωτεινή Ανδρουλιδάκη από το Ρέθυμνο. Η νεαρή εμφανίστηκε στο τάλεντ σόου με την μαμά της και ξαδέλφη του Μουζουράκη.

Ο θείος Πάνος Μουζουράκης έσπευσε να χαιρετίσει με αγκαλιές και φιλιά το σόι του και φυσικά ανέλαβε το coaching της ανηψιάς.

Έξαλλη η Παπαρίζου με διαγωνιζόμενο χθες 15/11 στο Voice of Greece

Στόχος του Γρηγόρη Ματσούρη με την εμφάνισή του στο Voice να πείσει και τους τέσσερις coaches. Τελικά κατάφερε να γυρίσουν τρεις από τους τέσσερις. Μάλιστα ο διαγωνιζόμενος, αφού είπε ότι έχει μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Πάνο Μουζουράκη, είναι ρουβίτσα και είχε αφίσα της Παπαρίζου στο δωμάτιό του, αποφάσισε να πει το ναι στον Μουζουράκη. Νωρίτερα όμως απευθυνόμενος στην Έλενα Παπαρίζου ανέφερε ότι κατάλαβε ότι πάτησε το κουμπί πιο πολύ επειδή το πάτησαν κι οι άλλοι δύο για να τους πάει λίγο κόντρα.

Η ενόχληση της Παπαρίζου ήταν εμφανής: «Έχεις την εντύπωση ότι δεν έχω δική μου αντίληψη και περιμένω να δω τι κάνει ο Πάνος και ο Σάκης; Αν το πιστεύεις αυτό καλύτερα να πας στον Πάνο ή τον Σάκη». Με το σχόλιό της αστειεύτηκαν οι άλλοι κριτές. Ο Ρουβάς μιμήθηκε τον ήχο του μαστιγίου, λέγοντας: «Ήταν το πρώτο σας καυγαδάκι αυτό».

17χρονη από τη Θεσσαλονίκη εντυπωσίασε τη Ζουγανέλη

Μόνο η Έλενα Παπαρίζου δεν πάτησε το κουμπί στην περίπτωση της Κατερίνας Μαντζιάρογλου από τη Θεσσαλονίκη. Ο Σάκης της είπε ότι έχει μια ώριμη φωνή. Η Ελεωνόρα ότι το τραγούδι το ίδιο της επέτρεψε να υπερβάλλει, ενώ ο Μουζού της ανέφερε ότι το έκανε δικό της. Τελικά τα λεγόμενα της Ζουγανέλη την έπεισαν να ενταχθεί στην ομάδα της.

Το όνειρό της να φύγει από τις Σέρρες για να πάει και να δουλέψει στην Αθήνα και στο Voice δεν βγήκε αληθινό. Η Ελισάβετ Σπανού, κοινωνική λειτουργός ερμηνεύοντας ένα νησιώτικο κομμάτι δεν είδε τις καρέκλες να γυρίζουν.

Υποψήφιος αναρωτήθηκε με ποιον να πάει τελικό

Χαρούμενος και αποφασισμένος για τη νίκη εμφανίστηκε στη συνέχεια ο 30χρονος, Σταύρος Πηλιχός από το Αλιβέρι Ευβοίας. Επέλεξε να πει κομμάτι της Ελεονώρας Ζουγανέλη και με την ερμηνεία του να μαγνητίσει το ενδιαφέρον και των τεσσάρων κριτών. “Με συνεπήρε ο τρόπος σου”, είπε η Ζουγανέλη, στην ομάδα της οποίας θα τον βλέπουμε στα επόμενα επεισόδια. Μάλιστα λίγο πριν ανακοινώσει σε ποια ομάδα θα πάει ο υποψήφιος αναρωτήθηκε με ποιον ή ποια να πάει τελικό.

Διαγωνιζόμενη διαπραγματεύθηκε την επιλογή του coach

Τελευταία διαγωνιζόμενη στις blind audition του Voice ήταν η Στέλλα Τσαμπούκου, φοιτήτρια ΜΜΕ και Επικοινωνίας. “Θέλω να κάνω και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν”, είπε και τελικά γύρισαν δύο, ο Σάκης και ο Πάνος. Αρχικά εκείνη αποφάσισε ότι θα πάει με το Μουζουράκη. Ο Σάκης στενοχωρήθηκε αρχικά. Η υποψήφια του είπε πώς αν της χαρίσει τη φωνή του ως Κουασιμόδος  από την ταινία “Η Παναγία των Παρισίων” θα το σκεφθεί πολύ σοβαρά. Κι όντως ο Σάκης δεν της αρνήθηκε και εκείνη έκανε κωλοτούμπα για τα μάτια του.

Αυτά λοιπόν ήταν όσα είδαμε στο Voice of Greece χθες 15/11 και την 10η blind audition, εσείς μπορείτε να δείτε επίσης: τι συνέβη και τη περασμένη Κυριακή 8/11.

The post Voice of Greece: Όσα είδαμε χθες 15/11 στη 10η blind audition appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα