The Voice: Τι αλλάζει – Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής στα live

19:00 5/1/2021 - Πηγή: Youfly

Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής – διάδοχος του Λιανού στα live του The Voice; Η μουσική εκπομπή «κλείδωσε» οριστικά στη βραδινή ζώνη της Παρασκευής, η οποία επανακάμπτει σε τρεις μέρες με knockout επεισόδιο. Ο παρουσιαστής βρίσκεται ένα βήμα πριν το τελικό οκέι.

Σε νέα αλλαγή στο βραδινό τους πρόγραμμα προχώρησαν χθες οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ. Αν και από την προηγούμενη εβδομάδα είχε οριστικοποιηθεί

η αναδιαμόρφωση της ζώνης 9-12, τελικά σήμερα το τμήμα προγράμματος έφερε και πάλι τα πάνω-κάτω στο τηλεοπτικό μενού της Παρασκευής.

Πώς οι “8 λέξεις” έδωσαν τη θέση τους στο “Voice”

Όπως είχαμε γράψει και εμείς εδώ στο youfly.com οι «8 λέξεις» δεδομένου ότι μείωσαν τη διάρκεια των καθημερινών τους επεισοδίων –λόγω Survivor- αποφασίστηκε να προβάλλονται και τις Παρασκευές στις 9, δίνοντας αμέσως μετά «πάσα» στο Voice.

Τελικά χθες πήραν πίσω αυτή τη απόφαση και έτσι οι φανατικοί της σειράς θα βλέπουν τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 9, ενώ οι Παρασκευές θ’ ανήκουν αποκλειστικά στο Voice.

Οι αλλαγές στα live του The Voice & ο παρουσιαστής – αντικαταστάτης του Mr Survivor Γιώργου Λιανού

Αυτή την Παρασκευή στις 9 θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο των knockouts, ενώ ακολουθούν δυο battles και τέσσερα live τα οποία αποτελούνται από δυο cross battles, τον ημιτελικό και τον τελικό. Το επεισόδιο της Παρασκευής καθώς και τα δύο Battles έχουν ήδη γυριστεί με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Ακολουθούν τέσσερα ακόμα live. Σε αυτά ο Λιανός δεν μπορεί να βρίσκεται στο πόστο του, γι’ αυτό και κρίθηκε απαραίτητη η επιλογή ενός άλλου εξίσου έμπειρου οικοδεσπότη.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ως παρουσιαστής στα live του Voice, ήταν το πρώτο και το τελευταίο όνομα, που «έπεσε» στο τραπέζι των συζητήσεων. Ο σεναριογράφος και ηθοποιός έχει υπάρξει σε αυτή τη θέση, εκτελώντας εξαιρετικά τα καθήκοντά του. Γι’ αυτό και η επιστροφή του κρίθηκε ως η πιο ενδεδειγμένη επιλογή, δεδομένης της απουσίας Λιανού λόγω Survivor.

Τι λέει η ΕΡΤ για πρόταση του ΣΚΑΪ στον Καπουτζίδη

Μοναδικός σκόπελος στο να δώσουν και οι δύο πλευρές τα χέρια είναι η ΕΡΤ, η νέα τηλεοπτική στέγη του Καπουτζίδη. Εκεί, πολύ σύντομα θα τον δούμε να παρουσιάζει δύο εκπομπές. Πρόκειται για το «Team Hellas 2021 – Ο δρόμος για το Τόκιο» καθώς και ένα αφιέρωμα στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Το μόνο εμπόδιο σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ήταν η ταυτόχρονη εμφάνιση του Καπουτζίδη σε δύο σταθμούς. Ούτε η ΕΡΤ το ήθελε, ούτε φυσικά ο Καπουτζίδης θα το επιθυμούσε. Δεδομένου ότι πλέον ξεκαθαρίστηκε ότι οι εκπομπές θα βγουν το Μάρτιο, ο Καπουτζίδης, κατά την ΕΡΤ, είναι ελεύθερος να βρεθεί σε οποιαδήποτε άλλη παραγωγή.

Πρόβλημα θα υπήρχε εάν ήταν την ίδια μέρα, μας είπε υψηλόβαθμο στέλεχος της κρατικής τηλεόρασης. Απομένει ένα ακόμη ραντεβού του Καπουτζίδη με τους υπευθύνους του ΣΚΑΪ, προκειμένου να δώσουν οι δύο πλευρές οριστικά τα χέρια.

Δείτε επίσης:

The Voice Live: Το φαβορί, οι μνηστήρες και ο ΛιανόςΑυτός θα είναι ο παρουσιαστής στο νέο ριάλιτι “Φάρμα”

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post The Voice: Τι αλλάζει – Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής στα live appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα