The Voice of Greece: Εννιά νέα ταλέντα πέρασαν στο χθεσινό επεισόδιο

07:07 19/10/2020 - Πηγή: Youfly

Φοιτητές και φοιτήτριες, μία διαφημίστρια, ένας μουσικός, μία δασκάλα, ένα ζευγάρι στη ζωή και στο τραγούδι, ανέβηκαν στο χθεσινό επεισόδιο στη σκηνή του Voice of Greece.

Οι τέσσερις κριτές διεκδίκησαν με κάθε τρόπο τους διαγωνιζόμενους.

Πρώτη επί σκηνής ανέβηκε η Αντριανέλα Νικολάου από την Κύπρο. Με σπουδές στο πιάνο και στη φωνητική η Αντριανέλα που εργάζεται ως δασκάλα δεν πέτυχε το στόχο της, μιας και κανένας από τους

coaches δεν γύρισε.

Δίλημμα είχε η επόμενη παίκτρια, Χαρά Σούρλα. Με σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων αλλά με αγάπη στο τραγούδι η υποψήφια δήλωσε συμμετοχή στο Voice, καθώς το τραγούδι όπως είπε είναι το όνειρό της. Τελικά η Χαρά εντάχθηκε στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Αντίθετα η διερμηνέας από την Ουκρανία Κριστίνα Μπουφίνα δεν έπεισε με τη φωνή της. Ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς της συνέστησε να κάνει εντατικά μαθήματα φωνητικής.

Και ντουέτο στο Voice Of Greece 18/10

Στη σκηνή του Voice στη συνέχεια ανέβηκε ένα ζευγάρι και στη ζωή και στο τραγούδι. Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης και η Ηλιάνα Χατζηιωαννίδου από την Καβάλα άρεσαν στον Πάνο Μουζουράκη: «Έτσι γεμίζω την ομάδα μου, όταν δεν γυρίζουν οι άλλοι coaches», σχολίασε ο κριτής. Η Έλενα Παπαρίζου από την άλλη εξήγησε ότι δεν γύρισε γιατί ένιωθε αστάθειες στη φωνή τους.

Πέρασαν στην επόμενη φάση του Voice of Greece

Και ο 26χρονος μουσικός, Χάρης Χαλαμούτης δήλωσε συμμετοχή στο τάλεντ σόου για ν’ αποδείξει ότι εκτός από μουσικός αξίζει και σαν τραγουδιστής.

Και από τα σχόλια των κριτών έκανε πολύ καλά που ήρθε στο Voice. Ο Σάκης του είπε ότι αυτό που ακούει έχει συνέχεια και θα ήθελε πολύ να πάει στην ομάδα του. Τελικά ο υποψήφιος που ερμήνευσε το “‘Ολα σ’ αγαπάνε” του Σταμάτη Γονίδη, είπε το ναι στην Έλενα Παπαρίζου.

Σάστισαν στη συνέχεια τόσο ο Πάνος Μουζουράκης όσο και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ακούγοντας τον υποψήφιο Αλέξης Νίκολας.

Ο Θεσσαλονικιός performer ερμηνεύοντας το κομμάτι άφησε την εντύπωση στους κριτές ότι είναι γυναικεία φωνή αυτή που ακούνε. Όταν γύρισαν τις καρέκλες, γι’ αυτούς όπως είπαν, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Πάνος Μουζουράκης έπεισε τον διαγωνιζόμενο να πάει στην ομάδα του γιατί μαζί όπως του ξεκαθάρισε θα βγάλει αυτό που είναι ο Αλέξης.

Τρεις από τους τέσσερις κριτές γύρισαν στην περίπτωση της Βαλέρια Σιέλ από την Ουκρανία. Η υποψήφια, αν και ιδιοκτήτρια διαφημιστικής εταιρείας, εξομολογήθηκε ότι το τραγούδι είναι το πάθος της. “Ελπίζω να γυρίσουν και οι τέσσερις κριτές” είπε η υποψήφια πριν ανέβει στη σκηνή. Τελικά γύρισαν Παπαρίζου, Σάκης και Μουζουράκης, ωστόσο η Βαλέρια είπε το ναι στην Έλενα.

Κερδισμένοι και χαμένοι στο χθεσινό επεισόδιο του Voice of Greece

Στην περίπτωση του Νικόλα Μουρτζάπη από την Πάτρα τα πράγματα δεν κύλησαν όπως ήθελε, καθώς κάποια λάθη  στο ρεφρέν εντοπίστηκαν από τους κριτές. Δυσαρεστημένη ήταν και η Παναγιώτα Βοζίκη, καθώς με το λαϊκό κομμάτι που επέλεξε δεν έπεισε τους κριτές. Αντιθέτως για την Αθηνά Βέρμη από τη Νάουσα οι coaches είπαν με μια φωνή ναι. Η ιστορικός και επαγγελματίας πλέον τραγουδίστρια που έχει συνεργαστεί με τη Γλυκερία δήλωσε ότι ήρθε στο Voice για να αποδείξει ότι η απόφαση ν’ ασχοληθεί με το τραγούδι είναι η πιο σωστή αυτή τη στιγμή. Η ενέργεια που έδωσε στο τραγούδι τονίστηκε και από τους τέσσερις κριτές. Ωστόσο, η Ελεονώρα Ζουγανέλη ήταν εκείνη που την έπεισε να πάει στην ομάδα της.

Τρομακτικός κατά μία έννοια ήταν ο επόμενος υποψήφιος. Αν και όπως δήλωσε ο Στέφανος Μαγκλάρας σπούδασε και εργάζεται ως μάγειρας, ωστόσο αγαπά πολύ το τραγούδι. Παράλληλα όμως εργάζεται και σε δωμάτια απόδρασης τρόμου. Εκεί όπως είπε κάνει το ζόμπι και τρομάζει τους παίκτες.

Ευχάριστα τα νέα από την άλλη ήταν για την 18χρονη Αγγελική Σβίτη από τα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής. Η κοπέλα δήλωσε πολύ αγχωμένη, ωστόσο ο Πάνος Μουζουράκης γοητεύτηκε από τη φωνή της και την πήρε στην ομάδα του.

Ναι επί τέσσερα απέσπασε και η φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής, Λεονάρντα Καλοφώνου από τη Ζάκυνθο. “Ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου στο Voice“, είπε η υποψήφια, που με τη φωνή της έκανε να γυρίσουν και οι τέσσερις κριτές. Τελικά την κέρδισε ο Σάκης Ρουβάς.

Αν και η χροιά του θύμιζε Πασχάλη Τερζή όπως είπε η Έλενα Παπαρίζου, ο 30χρονος Μάριος Μήχος που τραγουδά εδώ και οκτώ χρόνια δεν πέρασε στη επόμενη φάση. Γι’ αυτόν το Voice ήταν μία ευκαιρία να δει αν μπορεί να επιμείνει με το χώρο του τραγουδιού, που εγκατέλειψε πρόσφατα, για να εργαστεί ως βοηθός ηλεκτρολόγου.

Η φωνή της σαγήνευσε το Σάκη Ρουβά

Το κλίμα άλλαξε στη συνέχεια όταν επί σκηνής ανέβηκε η Ίρις Μουτούς από την Ξάνθη. Η υποψήφια που ασχολείται με το social management εταιρείας γυναικείων ρούχων, γοήτευσε τους κριτές. Για το λόγο αυτό πάτησαν και οι τέσσερις του κουμπί. Η Έλενα Παπαρίζου της είπε ότι συγκινήθηκε με τη φωνή της και γι’ αυτό θα ήταν μεγάλη της χαρά να πάει στην ομάδα της. Ο Σάκης από την πλευρά του επεσήμανε ότι τον σαγήνευσε η φωνή της, ενώ ενθουσιασμένη δήλωσε και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η Ίρις τελικά αποφάσισε να πάει στο team της Ελεωνόρας.

The post The Voice of Greece: Εννιά νέα ταλέντα πέρασαν στο χθεσινό επεισόδιο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Voice, Greece, Εννιά,Voice, Greece, ennia