Survivor: Ποια παίκτρια αποχώρησε χθες από το ριάλιτι επιβίωσης

07:08 4/2/2021 - Πηγή: Youfly

Δακρύβρεχτο, εν μέσω αιχμηρών δηλώσεων, ήταν το επεισόδιο του Survivor χθες, το οποίο παρ’ όλα αυτά σφραγίστηκε από την αναχώρηση της Βαλέριας Χοψονίδου, καθώς ήταν η παίκτρια που αποχώρησε και αποχαιρέτησε το ριάλιτι επιβίωσης με το χαμόγελο στα χείλη.

Survivor: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε χθες (3/2)

«Το κοινό ψήφισε» είπε ο Γιώργος Λιανός και αποφάσισε αφενός να στείλει πίσω στην Ελλάδα το πιο φρέσκο πρόσωπο της μπλε

ομάδας, τη Βαλέρια Χοψονίδου, αφήνοντας ακλόνητα δύο πρόσωπα που πυροδότησαν κόντρες και αρνητικό κλίμα στα λιοντάρια, τη Μαριπόζα και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Τι δήλωσε η Βαλέρια Χοψονίδου

«Είμαι καλά, θα γυρίσω στην οικογένειά μου, αν και δεν το έζησα πολύ. Είμαι χαρούμενη που κατάφερα όμως να ζήσω το Survivor. Όλα τα παιδιά θα μου λείψουν αλλά πιο πολύ η Ελευθερία με την οποία ήρθαμε κοντά και κοιμόμασταν αγκαλίτσα», δήλωσε λίγα λεπτά πριν αποχωρήσει η σχεδιάστρια αθλητικών ρούχων, η οποία χάθηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών της και ιδιαίτερα της Ελευθερίας Ελευθερίου. Η νεαρή τραγουδίστρια με δάκρυα στα μάτια αφού την αγκάλιασε σφιχτά της ζήτησε να την πάρει μαζί της. Και είχε τους λόγους της.

Βαρύ το κλίμα στο συμβούλιο – Στο στόχαστρο η Ελευθερία

Η Ελευθερία Ελευθερίου πρωταγωνίστησε νωρίτερα στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι χαρακτηρισμοί και τα αιχμηρά σχόλια περίσσευαν. Μία εναντίον πολλών και ανάμεσά τους προφανώς λόγια του παρασκηνίου ή πιο επίκαιρα λόγια της ζούγκλας.

Ο Γιώργος Λιανός έχει διαπιστώσει το «βαρύ» κλίμα στην ομάδα των μπλε. Νωρίτερα και λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας παρατήρησε ότι η Ελευθερία δεν φορούσε τη μπαντάνα της. Ζήτησε το σχόλιο της Άννας-Μαρίας και εκείνη είπε ότι θα τα πούνε όλα στο συμβούλιο. «Ναι Άννα-Μαρία κι εσύ να μου ζητήσεις συγνώμη» ανέφερε η Ελευθερία, προκαλώντας την έκπληξη όλων των παικτών.

Δράττοντας αυτής της σύντομης συνομιλίας ο Λιανός ρώτησε την Ελευθερία τι συμβαίνει. Εκείνη του εξήγησε ότι σ’ ένα από τα συμβούλια αντιλήφθηκε συμπαίκτες της να συζητάνε για ψήφους και να λένε το όνομά της. «Θεώρησα ότι η ψήφος είναι προσωπική και όχι ομαδική και ενοχλήθηκα» είπε η Ελευθερία. Επιπλέον, η τραγουδίστρια ζήτησε συγνώμη στην Άννα-Μαρία γιατί της είπε ντροπή της σ’ ένα από τα συμβούλια. «Συζητήσαμε με Άννα-Μαρία. Εγώ δεν έκανα καμία συμμαχία, αντιθέτως κορίτσια μου πρότειναν να είμαστε οι γυναίκες κοντά» ήταν τα λόγια της Ελευθερίας.

Ελευθερία στον Αλέξη: “Για μένα είσαι προδότης”

Η Άννα-Μαρία έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν μίλησε σε κανέναν προσωπικά. «Είναι λάθος της Ελευθερίας να λέει ότι τη στοχοποιούμε. Η ψήφος είναι ατομική και όχι ομαδική Δεν μίλησα για συμμαχίες, απλά είπα ότι δεν θα ψηφίσω κοπέλες που είμαστε μαζί εξ αρχής στο παιχνίδι»» υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Στη γυναικεία αντιπαράθεση παρενέβη ο Αλέξης Παππάς προκαλώντας την Ελευθερία αν άκουσε κάποιον να μιλά για ομαδική ψηφοφορία να το πει ελεύθερα. Επιπλέον, ο Παππάς «έδωσε» την Ελευθερία λέγοντας ότι επανειλημμένως είχε προσεγγίσει τόσο τον ίδιο όσο και τον Πάνο Καλλίδη για να κατηγορήσει την Άννα-Μαρία. Στο σημείο εκείνο η Ελευθερία πήρε θέση και σε έντονο ύφος γύρισε είπε στον Αλέξη Παππά ότι είναι προδότης.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας – Γιατί έκλαιγαν με λυγμούς

Στις νίκες επέστρεψαν χθες το βράδυ οι μπλε. Η ομάδα του Τζέημς Καφετζή πάλεψε και κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας που τόσο ήθελε. Ο αγώνας ξεκίνησε με δύο σερί νίκες από Τζέημς και Μπάρτζη. Οι κόκκινοι απάντησαν μ’ ένα 3-0 και με επιτυχίες από τη Μαριάνθη, τον Ηλία και τον Κώστα. Η συνέχεια ήθελε τις δύο ομάδες να παλεύουν πόντο πόντο. Ωστόσο, όταν έφθασαν στο 6 όλα η κόκκινη φυλή τα βρήκε σκούρα από τους μπλε που τελείωσαν λίγα λεπτά αργότερα το παιχνίδι με σκορ 10-6.

Το έπαθλο επικοινωνίας ομολογουμένως κλόνισε την ψυχολογία των παικτών. Αυτή τη φορά τα λιοντάρια κλήθηκαν να διαβάζουν μηνύματα από τους γονείς τους και τα αδέλφια τους. Για τους περισσότερους τα κλάματα και οι λυγμοί περίσσευαν. Όλοι «ρούφηξαν» τα λόγια αγάπης των δικών τους ανθρώπων και αισθάνθηκαν ψυχολογικά φορτισμένοι.

Μαριπόζα και Μαριαλένα δεν άντεξαν και ξέσπασαν βλέποντας τους γονείς τους. Ωστόσο, για τον Πάνο Καλλίδη το γεγονός ότι αντίκρισε για πρώτη φορά μετά ενάμιση μήνα τα τρία του παιδιά και τη γυναίκα του, τον ταλαιπώρησε συναισθηματικά, καθώς έβαλε τα κλάματα κοιτώντας τη φωτογραφία τους: «Δεν θέλω να κάτσω πολύ καιρό, τους υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναλείψω, το κάνω όμως για όλη την οικογένεια, δεν υπάρχει στιγμή που να τους σκέφτομαι», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Δείτε επίσης:

Survivor: Πώς οι δύο νέοι παίκτες άλλαξαν την Κόκκινη ΟμάδαSurvivor: Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο Twitter για την Κόκκινη Ομάδα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Ποια παίκτρια αποχώρησε χθες από το ριάλιτι επιβίωσης appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα