Survivor: Όσα δεν ήξερες για το παρελθόν των παικτών (εικόνες)

16:46 8/2/2021 - Πηγή: Youfly

Το Survivor, το παιχνίδι των ανατροπών έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών και τις μέρες προβολής του συντονίζονται παρακολουθώντας με αγωνία το κάθε επεισόδιο. Οι ίντριγκες και οι διαμάχες, τα τραγούδια και οι αστείες συζητήσεις κυριαρχούν. Οι παίκτες έχουν “ενταχθεί” πλέον στην καθημερινότητα των τηλεθεατών, οι οποίοι αναζητούν πολλές φορές περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή των Survivors πριν το ριάλιτι επιβίωσης. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε μερικές λεπτομέρειες που δεν γνωρίζατε για

το παρελθόν των παικτών του Survivor.

Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης Παππάς έχει ένα εντυπωσιακό παρελθόν που σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις. Ο 34χρονος ηθοποιός έχει εργαστεί επίσης ως ηλεκτρολόγος, αλλά εκείνο που εντυπωσιάζει είναι η πορεία του στο modelling. O Αλέξης Παππάς έχει περπατήσει για κορυφαίους οίκους μόδας στο Μιλάνο, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα, έχει ποζάρει για τα εξής brands: Mont Blanc, Diesel, Guess και Davidoff. Μάλιστα, έχει “δανείσει” το σώμα του στον γοητευτικό ηθοποιό Antonio Banderas για την διαφήμιση του νέου του αρώματος. Επίσης έχει παίξει στο βίντεο κλιπ της Άννας Βίσση, Για σένα, το 2015, το οποίο μέχρι σήμερα διαθέτει 1 εκατομμύριο προβολές.

Περικλής Κονδυλάτος

Ο Περικλής Κονδυλάτος, όπως γνωρίζουμε όλοι πλέον, είναι σχεδιαστής κοσμημάτων. Αυτό που δε γνωρίζουμε, όμως, είναι ότι έχει σχεδιάσει κοσμήματα για αμέτρητους celebrities της παγκόσμιας δημόσιας σφαίρας. Ειδικότερα, ο Περικλής έχει σχεδιάσει αστραφτερές κορόνες για τη Lady Gaga και την Mindy Kaling. Η Lady Gaga φόρεσε την κορόνα του την τελευταία φορά που επισκέφτηκε την Ελλάδα. Ο Περικλής έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και έχει συνεργαστεί στενά με τον σχεδιαστή κοσμημάτων Βασίλη Ζούλια. H τέχνη του χαρακτηρίζεται κυρίως ως τολμηρή και υπερβολική, σαν τον εκρηκτικό του χαρακτήρα άλλωστε.

Γιώργος Κόρομι

Ο Γιώργος Κόρομι του Survivor έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κι ειδικά στις αναζητήσεις που αφορούν το παρελθόν των παικτών. Ο 33χρονος επιχειρηματίας διαθέτει καφετέρια στο κέντρο της πόλης κι έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι ο αγαπημένος Κόρο έχει ασχοληθεί με το modelling κι έχει περπατήσει αρκετές φορές στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας. Μάλιστα, έχει συνεργαστεί με την Μαριαγάπη Ξυπολιά του GNTM 3 σε κάποια φωτογράφιση μαγιού.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η δυναμική Μαριαλένα απέδειξε από την αρχή την δυναμικότητά της, κάτι που οφείλεται στην άριστη φυσική της κατάσταση και την αντοχή της. Άλλωστε είναι γυμνάστρια κι έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ. Εκείνο, όμως που παραμελείται είναι ότι η Μαριαλένα έχει κάνει πρωταθλητισμό κι έχει κερδίσει ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία της. Η αυτοπειθαρχία, λοιπόν, και το πείσμα που διαφαίνεται έντονα στα αγωνίσματα είναι σίγουρα χαρακτηριστικά μιας πρωταθλήτριας.

James Καφετζής

Ο James Καφετζής είναι ένας ακόμη από τους διαγωνιζόμενους του φετινού ριάλιτι επιβίωσης που έχει δεχτεί ανάμεικτα συναισθήματα και σχόλια από το κοινό. Ωστόσο βρίσκεται στην κορυφή των αναζητήσεων σχετικά με το παρελθόν των παικτών, αφού από μόνο του το “Διοργανωτής Boat Party” προκαλεί απορίες. Κάποιοι των υποστηρίζουν τυφλά, ενώ άλλοι τον αντιπαθούν ιδιαιτέρως. Παρόλα αυτά, είναι από τους καλύτερους και πιο μαχητικούς διαγωνιζόμενους που πάντα δίνει το 100% του εαυτού του στα αγωνίσματα. Έχει αναφερθεί ακόμη ότι έχει διασχίσει με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό με τον πατέρα και τον αδελφό του, αλλά αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι για 20 μέρες έτρωγε από ένα παξιμάδι την ημέρα.

Κώστας Παπαδόπουλος

Ο ζαχαροπλάστης της παρέας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους λάτρεις του Survivor, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς του και τις εντάσεις που δημιουργεί συνήθως στο Συμβούλιο του Νησιού. Το παρελθόν που διαθέτει ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά από εκείνα των παικτών του Survivor. Η πορεία του στη ζαχαροπλαστική είναι μεγαλύτερη απ’ ότι πιστεύουμε, αφού είναι ολυμπιονίκης γαστρονομίας, αφού το 2020 στην Ολυμπιάδα Γαστρονομίας κέρδισε τον τίτλο του «Mediterranean Pastry Chef of the year 2020». Παράλληλα διδάσκει ζαχαροπλαστική σε ιδιωτική σχολή και είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας. Μάλιστα, έχει συνεισφέρει σημαντικά σε διάφορα συσσίτια που πραγματοποιούνται στην Αθήνα.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε μία σύντομη εμφάνιση στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά όσο καιρό βρισκόταν στο Survivor είχε κερδίσει τις εντυπώσεις. Η κοσμικογράφος από τη Mykonos TV έδειξε μία δυναμικότητα από την αρχή, αλλά δυστυχώς έφυγε νωρίς από το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, το τηλεοπτικό κοινό αναζητούσε ιδιαίτερα το παρελθόν της δημοσιογράφου, ίσως λίγο περισσότερο από το παρελθόν των υπόλοιπων παικτών του Survivor. Εκείνο που μας κάνει εντύπωση, λοιπόν, είναι ότι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει πάρει συνέντευξη από την Kim Kardashian και τον Kanye West, δύο από τους μεγαλύτερους celebrities της Αμερικής που έχουν απασχολήσει πολύ την δημόσια σφαίρα. Μάλιστα, έχει πολλούς γνωστούς και φίλους από τη showbiz ανάμεσά τους, τους αδερφούς Αντετοκούμπο.

Κάτια Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι η παίκτρια που έχει απασχολήσει γενικότερα την ελληνική τηλεόραση ειδικά μετά την συμμετοχή της στο GNTM 2. Ωστόσο, εκείνο που πολλοί δε γνωρίζουν είναι ότι το μοντέλο είχε ξαναδηλώσει συμμετοχή στο Survivor, πριν πάει στο Greece’s Next Top Model, αλλά την είχαν απορρίψει. Μετά τη νίκη της, όμως, φαίνεται ότι κέρδισε την παραγωγή του ΣΚΑΪ και την επόμενη φορά την δέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Βέβαια, η πορεία της στο ριάλιτι επιβίωσης έληξε άδοξα και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, επειδή ο οργανισμός της δεν άντεξε τις δύσκολες συνθήκες.

Μιχάλης Αρναούτης

Ο Μιχάλης Αρναούτης μπορεί να μην αποτέλεσε αναπόσπαστο μέρος του Survivor, καθώς έφυγε πρώτος από το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά δεν μπορεί να παραλειφθεί η αθλητική του πορεία. Ο πυγμάχος είχε να προσφέρει ακόμα στην ομάδα του, αλλά δεν τα κατάφερε. Εκείνος που μας αφήνει έκπληκτους, όμως, είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία πυγμαχικής επιτροπής των ΗΠΑ, ο Μιχάλης Αρναούτης υπήρξε ο καλύτερος αριστερόχειρας στον κόσμο.

Αυτό ήταν το παρελθόν μερικών παικτών του Survivor, με τις πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε επίσης: 

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα (8/2)Survivor 8/2: Ψυχολογικές πιέσεις & φωνές στον αγώνα ασυλίας

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com.

The post Survivor: Όσα δεν ήξερες για το παρελθόν των παικτών (εικόνες) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα