Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε – Μαλλιά κουβάρια οι Μπλε

07:14 18/2/2021 - Πηγή: Youfly

Ένας από τους πιο ευέξαπτους παίκτες στο φετινό Survivor, που απαιτούσε σεβασμό και δεν ανεχόταν την αγένεια, ο σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος που τα έλεγε έξω από τα δόντια, είναι ο παίκτης που αποχώρησε χθες από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο παίκτης που έφυγε από το Survivor χθες (17/2)

Αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος έδειξε την έκπληξή του για το αποτέλεσμα όπως και η φίλη του και επίσης υποψήφια για αποχώρηση Ανθή Σαλαγκούδη.

Αντιθέτως Chris και Παππάς, επίσης προτεινόμενοι από τη μπλε ομάδα, σφιχταγκαλιάστηκαν μόλις άκουσαν το Λιανό να τους λέει ότι παραμένουν στο παιχνίδι.

Ο Περικλής Κονδυλάτος –τον οποίο ο στενός του φίλος, Βασίλης Ζούλιας τον αποκάλεσε σε μήνυμα που του έστειλε «αγριόγατα της ζούγκλας»- δήλωσε πολύ συγκινημένος, φθάνοντας στη λήξη της διαδρομής του στο φετινό Survivor: «Για μένα το Survivor σημαίνει το κλείσιμο ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός άλλου. Απλώς τους καινούριους κύκλους δεν τους βλέπουμε. Είμαι ευγνώμων για την εμπειρία, που κάποιοι άλλοι δεν θα έχουν την ευκαιρία να τη ζήσουν», δήλωσε ο Κονδυλάτος, ο παίκτης που αποχώρησε τελικά απο το Survivor, κάνοντας παράλληλα ένα flash-back με όλα όσα έζησε στο παιχνίδι. «Είμαι πολύ γεμάτος και το λέω μέσα από την καρδιά μου», είπε και καταχειροκροτήθηκε και από τις δύο ομάδες.

Ο κακός χαμός στο Συμβούλιο

Μία δήλωση του Αλέξη Παππά σχετικά με ανισότητες στις μερίδες φαγητού «άναψε» φωτιές χθες στο συμβούλιο. Αρχικά η Ελευθερία αποκάλυψε ότι η Άννα-Μαρία δεν έκανε σωστή μοιρασιά του βρασμένου ρυζιού, «ρίχνοντας» την Ελευθερία. «Τα παιδιά περηφανεύονταν για τις μεγάλες μερίδες. Εγώ δεν έβλεπα μεγάλη μερίδα στο πιάτο μου. Πάντα βγαίνω εγώ η τρελή. Συνήθως αυτός που μοιράζει φαγητό ευνοεί τους φίλους του», είπε η Ελευθερία, πυροδοτώντας την έκρηξη της Άννας-Μαρίας.

«Αισθάνομαι ότι η Ελευθερία στρέφεται εναντίον μου με πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν μπορείς να βγαίνεις και επειδή έχεις κάνεις 400 κωλοτούμπες και δεν ξέρεις πια ποιον να υποστηρίξεις ή έτσι σ’ έχει δασκαλέψει ο Αλέξης. Δεν έχεις το θάρρος να το λες μπροστά μου», της απάντησε η Άννα-Μαρία σε έντονο ύφος. Παράλληλα, διέψευσε ότι έβαλε περισσότερη ποσότητα στα πιάτα των φίλων της.

Η Ελευθερία Ελευθερίου στη συνέχεια παραδέχτηκε στον Γιώργο Λιανό πως δεν αντέχει άλλο να ξυπνάει και να βιώνει τέτοιες καταστάσεις, ενώ αποκάλυψε δημοσίως πως η Youtuber της έχει απαγορεύσει να της μιλάει στην καλύβα. Η Άννα-Μαρία διέψευσε τα περί απαγόρευσης. Στη συνέχεια ο Λιανός ρώτησε τους μπλε ποιος θα θέλανε ν’ αποχωρήσει. Τζέημς και Καλλίδης ανέφεραν τον Παππά. Μάλιστα ο Τζέημς προβάλλοντας λόγους ηθικής είπε ότι και την ερχόμενη εβδομάδα εάν χάσουν τον αγώνα ασυλίας θα ψηφίσει και πάλι τον Chris και τον Παππά.

Αυτή η ομάδα κέρδισε τον αγώνα και το έπαθλο επικοινωνίας

Με έξαλλους πανηγυρισμούς γιόρτασαν χθες τη νίκη τους οι κόκκινοι με σκορ 10-9. Ηλίας και Καρολίνα αποδείχθηκαν οι δύο κορυφαίοι παίκτες για την ομάδα τους, πετυχαίνοντας τρεις νίκες έκαστος.

Οι μπλε μπορεί να έκαναν την αρχή με νίκη του Chris, ωστόσο οι κόκκινοι απάντησαν μ’ ένα σερί 4-0. Τα επόμενα ματσαρίσματα ήταν στήθος με στήθος και η ένταση ήταν έκδηλη σε όλες τις αναμετρήσεις. Στους τελευταίους δύο αγώνες η Καρολίνα και ο Ηλίας αποδείχθηκαν πολύ σκληροί για να πέσουν στην πισίνα. Κατάφεραν να κερδίσουν τη Μαριαλένα και το Μπάρτζη αντίστοιχα και μα δώσουν τη νίκη στην ομάδα τους.  Για πρώτη φορά οι κόκκινοι είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα στην Ελλάδα. Επίσης απόλαυσαν από μία μερίδα μουσακά και ήπιαν αναψυκτικό.

Όλα όσα είδαμε χθες – Η βόμβα της Σαλαγκούδη και η εγκλωβισμένη Ελευθερία

Η Ανθή Σαλαγκούδη εμφανώς εκνευρισμένη μίλησε στην κάμερα για όσα της μετέφερε η Σοφία και τα οποία εκείνη με τη σειρά της άκουσε να λέει ο Τριαντάφυλλος: «Μου έχουν μεταφερθεί κάποια λόγια του Τριαντάφυλλου, εδώ και καιρό, απλά επειδή δεν τον έχω ακούσει τον ίδιο να τα λέει, δεν ήθελα να το πω μέχρι τώρα. Είναι σχετικά με τον πατέρα μου. Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητα του, λέγοντας ότι εξαιτίας του μένω στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι άλλο… Υπονόησε διάφορα μού είπαν και ότι αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εγώ στο παιχνίδι».

Πυρ και μανία όμως με συμπαίκτριά της είναι και η Ελευθερία. Η νεαρή τραγουδίστρια έκανε λόγο bullying σε βάρος της από την Άννα-Μαρία. «Ένας άνθρωπος που κουβαλάει μίσος μέσα του ήρθε και με είπε διπρόσωπη και μίλησε σ’ εμένα για ηθική. Ποια ηθική όταν κοιμάσαι και ξυπνάς με την κακία μέσα σου;»  σχολίασε χαρακτηριστικά η Ελευθερία.

Η Άννα-Μαρία από την άλλη είπε ότι οφείλει να μην υποστηρίξει στο παιχνίδι μία γυναίκα χωρίς αυτοπεποίθηση. Τέλος, ο Αλέξης Παπάς αναφερόμενος και αυτός στο χαρακτήρα της Άννας-Μαρίας είπε ότι τη βρίσκει διπλωμάτισσα που φαίνεται πως μιλά για θέματα ηθικής, αν και μαστιγώνει την Ελευθερία.

Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor – Δείτε το βίντεο απόσπασμα με την αποχώρηση: 

Δείτε επίσης: 

Survivor: Η τελευταία νέα παίκτρια που πέταξε για Άγιο ΔομήνικοSurvivor: Φουλ του έρωτα στον Άγιο ΔομίνικοStar – Alpha: Έτσι θα σταματήσουν το Survivor

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε – Μαλλιά κουβάρια οι Μπλε appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα