Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε χθες 30/12

07:24 31/12/2020 - Πηγή: Youfly

Ο παίκτης που προτάθηκε από τους συμπαίκτες του, αποδείχθηκε στην ψηφοφορία των τηλεθεατών ο λιγότερο δημοφιλής, έναντι των τεσσάρων αντιπάλων του και είναι αυτός που αποχώρησε από το Survivor χθες 30/12.

Η πρώτη αποχώρηση από το Survivor έγινε λοιπόν και υπεύθυνοι γι’ αυτήν είναι οι τηλεθεατές. Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor

χθες βράδυ 30/12 είναι ο πυγμάχος, Μιχάλης Αρναούτης, ο Mighty Mike, όπως είναι το παρατσούκλι του. Παρότι όπως είπε στο Γιώργο Λιανό είχε να δώσει πολλά ακόμη στο παιχνίδι και ήθελε να παραμείνει, τελικά δέχθηκε το αποτέλεσμα και την κρίση του κοινού και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Θερμότατη μάλιστα ήταν η αγκαλιά τόσο με την Κάτια όσο και με την Ελευθερία. Και οι δύο τον ψήφισαν στο συμβούλιο του νησιού. Ο Αρναούτης είχε επιλεγεί και από ένα ακόμη άτομο, του οποίου η ψήφος δεν αποκαλύφθηκε στην κάμερα.

Ο Αρναούτης ήταν η ήρεμη δύναμη στο Survivor καθώς απέφευγε τις εντάσεις και έμπαινε στους αγώνες δυναμικά, όχι όμως πάντα πετυχαίνοντας τη νίκη. Μάλιστα στον πρόσφατο αγώνα με τα τοτέμ, μπήκε με χαρακτηριστική ψυχραιμία στην αρένα, αγνοώντας το σκορ, όπως τον “κάρφωσε” την ώρα της ψηφοφορίας η Κάτια. Ωστόσο, στο χθεσινό τελευταίο γι’ αυτόν αγώνα έδωσε δύο πολύ σημαντικές νίκες στην ομάδα με τη δεύτερη εξ αυτών να οδηγεί πιο κοντά στο έπαθλο την ομάδα των διασήμων.

Ο πιο μικρόσωμος παίκτης στο Survivor

Ο Μιχάλης Αρναούτης είναι 41 ετών και είναι πυγμάχος. Το παρατσούκλι του είναι Mighty Mike, έχει αγωνιστεί με την ομάδα της ΑΕΚ. Το 2001 ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί επαγγελματικά όπου παρέμεινε αήττητος για 18 επαγγελματικούς αγώνες.

Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία πυγμαχικής επιτροπής των ΗΠΑ ήταν ο καλύτερος αριστερόχειρας στον κόσμο. Αγωνίζεται 30 χρόνια έχοντας κερδίσει αμέτρητους τίτλους. Σημαντικότερη διάκριση για εκείνον η κατάκτηση του τίτλου WBO-NABO (παγκόσμιος τίτλος για αθλητές που έχουν στο ενεργητικό τους έως 20 αγώνες). Σήμερα αγωνίζεται επαγγελματικά στις ΗΠΑ στην κατηγορία ελαφρών βαρών. Μένει μόνιμα με την οικογένειά του στην Αμερική αλλά από τον περασμένο Μάρτιο λόγω κορονοϊού ήρθαν οικογενειακώς στην Ελλάδα. Η οικογένειά του και τα δύο του παιδιά όπως είχε πει πριν μπει  στο παιχνίδι θα του λείψουν περισσότερο στο Survivor.

Survivor: Ποια είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια από χθες 30/12

Η χθεσινή συνάντηση των δύο ομάδων στο συμβούλιο νησιού είχε όμως διττό ενδιαφέρον. Πέρα από την ανακοίνωση του λιγότερο δημοφιλή παίκτη περιελάμβανε και την αποκάλυψη εκείνου ή εκείνης που θεωρούνται πιο δημοφιλείς στην κοινότητα των τηλεθεατών. Βάσει των αποτελεσμάτων και συγκεκριμένα της 15λεπτης ψηφοφορίας των τηλεθεατών που έγινε την περασμένη Δευτέρα, η πιο δημοφιλής παίκτρια από την ομάδα των διασήμων, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, είναι η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η νικήτρια του GNTM2 αφού ευχαρίστησε όσους την ψήφισαν, κλήθηκε να επιλέξει το πέμπτο άτομο, υποψήφιο προς αποχώρηση. Σημειωτέον ήδη από τις προηγούμενες δύο ψηφοφορίες είχαν οδηγηθεί στο…ντάκο αρχικά ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κοψιδάς και στη συνέχεια η Άννα-Μαρία Βέλη και ο Μιχάλης Αρναούτης.

Η Κάτια ανακοίνωσε ότι ψηφίζει την Αγγελική Λάμπρη με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια. Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι όντως είχε δύο ήττες στον τελευταίο αγώνα αλλά δεν το βάζει κάτω.

Survivor 30/12: Η πρώτη νίκη των διασήμων είναι γεγονός

Σε αγώνα για γερά νεύρα μετατράπηκε ο χθεσινός υγρός στίβος μάχης. Κατά το Γιώργο Λιανό οι διάσημοι εμφανίστηκαν μεταμορφωμένοι και ασταμάτητοι, πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη στο παιχνίδι με σκορ 10-9.

Οι διάσημοι ξεκίνησαν πολύ δυναμικά με τον Περικλή, τον Αλέξη και την Κάτια να πετυχαίνουν τρεις σερί νίκες. Ο Κόρο από τους μαχητές ανέκοψε την ανοδική τους πορεία προσωρινά. Αρναούτης όμως και Ελευθερία “χτύπησαν” και οι δύο με νίκες κάνοντας το σκορ 5-1. Στη συνέχεια Ασημακόπουλος και Σοφία μείωσαν σε 5-3.

Οι διάσημοι όμως δεν το έβαλαν κάτω. Πήραν ξανά προβάδισμα με τρεις επιτυχίες από τους Τριαντάφυλλο, Περικλή και Κοψιδά. Το σκορ ήταν 8-3 και οι διάσημοι ατένιζαν τη νίκη. Δεν υπολόγισαν όμως στη δυναμική των μαχητών. Αρχικά η Σοφία μείωσε σε 8-4, ενώ οι συμπαίκτες της έδωσαν πέντε ακόμη ακόμη νίκες. Με αυτές δόθηκε προβάδισμα στους μαχητές με 9-8.

Ο Αρναούτης όμως αποδείχθηκε ψυχραιμότερος του Chris Σταμούλη και έτσι οδήγησε τις δύο ομάδες σε νέα διπλή αναμέτρηση. Από την ομάδα των μαχητών συμμετείχαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κορόμι. Για τους διάσημους αγωνίστηκαν η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο τελευταίος αποδείχθηκε ο έχων τη μεγαλύτερη ψυχραιμία. Αν και στο στίβο είχε μείνει πίσω, τελικά στις τρεις βολές πέτυχε γρηγορότερα το στόχο χαρίζοντας την πρώτη νίκη στην ομάδα του.

Ποιο ήταν το έπαθλο του υγρού στίβου μάχης

Η πρώτη νίκη στο Survivor επεφύλαξε για τους διάσημους ένα μεγάλο διπλό έπαθλο. Αυτό όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός είναι μία στέγη για την καλύβα τους, την οποία θα κρατήσουν για δύο εβδομάδες καθώς και ένα μηχανισμό ανάφλεξης παντός καιρού. Η στέγη και η φωτιά θα εξασφαλίσουν αναμφίβολα καλύτερη διαβίωση στο νησί.

Οι χαμένοι μαχητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό εμφανώς απογοητευμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους. Επέστρεψαν στην παραλία τους με πέντε σπίρτα. Αυτά ήταν και το έπαθλο που έπαιρνε ο χαμένος από το χθεσινό στίβο μάχης.

Ένταση και αψιμαχίες στην παραλία των μαχητών

Η μάχη της επιβίωσης κρύβει εντάσεις και για τους μαχητές, οι οποίοι κοντράρονται με φόντο τις δουλειές της καλύβας. Κατά τον Ασημακόπουλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο μέσα στην ομάδα τους έχουν μια πριγκίπισσα, τη Μαριπόζα και ένα βασιλιά, το Τζέημς. Και οι δύο τους αποφεύγουν να συμμετέχουν σύμφωνα με τους πρώτους στην καθημερινή ρουτίνα, δημιουργώντας κλίμα εκνευρισμού σε όλους τους άλλους που προσπαθούν.

Σε μια στιγμή έντασης ο Κόρο ζήτησε από τον Τζέημς να τον κοιτάει όταν μιλάνε και όχι να σκεπάζεται με την κουβέρτα. Ένταση προκλήθηκε και ανάμεσα στη Σοφία και τη Μαριπόζα. Η πρώτη αφενός της έκανε παρατήρησε για την τεμπελιά της και αφετέρου υπονόησε ότι η κρίση πανικού της δεύτερης δεν την καταλαβαίνει.

Μία μέρα μετά ο Τζέημς πλησίασε τον Κόρο στην παραλία και του ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του καθώς θεώρησε ότι δεν έπρεπε ν’ αντιδράσει με αυτό τον τρόπο.

Την ίδια στιγμή οι διάσημοι απόλαυσαν ένα γεύμα με ψαράκια σαν την αθερίνα, όπως είπε η Λάμπρη. Και αυτό χάρις στο δίχτυ που βρήκε ο Περικλής Κονδυλάτος ενώ κολυμπούσε.

Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη δίνοντας ένα τόνο χαράς στην ομάδα του, φροντίζει να τους τονώνει μουσικά. Μάλιστα με αφορμή το όνομα που έχει δώσει η Άννα-Μαρία στο κανάλι της στο youtube (Ami Yiami) έγραψε τραγούδι, ξεσηκώνοντας όλα τα μέλη της ομάδας του.

Το βίντεο με την αποχώρηση από το Survivor – Ο παίκτης που αποχώρησε χθες 30/12: 

Δείτε επίσης:

Ανατροπή: Χωρίς Survivor Πανόραμα o ΣΚΑΪMasterChef 5: Πότε θα κάνει τελικά πρεμιέρα το ριάλιτι μαγειρικής

The post Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε χθες 30/12 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα