Style Me Up: Πότε κάνει τελικά πρεμιέρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

10:52 14/9/2021 - Πηγή: Youfly

Μια μια παίρνουν σειρά οι νέες εκπομπές του ALPHA. Έτσι, μπορεί πολλά να έχουν ακουστεί για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την νέα εκπομπή της, αλλά η αλήθεια είναι ότι η πρεμιέρα του Style me up πλησιάζει.

Συγκεκριμένα, το ριάλιτι μόδας όπου το πρώην μοντέλο θα έχει ενεργό ρόλο στη μεταμόρφωση των συμμετεχουσών θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στον ALPHA και συγκεκριμένα στις 13.00.

Μάλιστα, για να μπορεί να παίρνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μια καλή πάσα και να επωφελούται ενός καλού lead in από την Super Katerina ή αλλιώς την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της, το μεσημεριανό δελτίο με την Έφη Αλεβίζου μετακόμισε στις 14.00.

Μαζί με την Ηλιάνα θα είναι η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και η Ραμόνα Βλαντή που βγήκε από το έτερο ριάλιτι My style rocks και με τις δηλώσεις της έχει βάλει φωτιά στον χώρο της σόουμπιζ και όχι μόνο.

Πρεμιέρα, λοιπόν, για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Style Me Up, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 13:00.

Δείτε επίσης: 

Style Me Up: Η Ηλιάνα τα αλλάζει όλα – Το πρόσωπο έκπληξηΝαταλία Γερμανού: Σε ποια σειρά του ALPHA εισβάλλει

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Style Me Up: Πότε κάνει τελικά πρεμιέρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα