STAR: Νέο πρόσωπο απόψε στο κεντρικό δελτίο

12:18 4/9/2021 - Πηγή: Youfly

Ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Το νέο πρόσωπο που μπαίνει στο rotation των κεντρικών δελτίων

Πρόκειται για την Κατερίνα Τσαμούρη που μέχρι πρότινος κάλυπτε με επιτυχία το ρεπορτάζ του Υπουργείου Εξωτερικών έχοντας στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες. Από σήμερα μπαίνει και αυτή όπως ο Σπύρος Λάμπρου και ο Γιώργος Ευγενίδης στο rotation των κεντρικών δελτίων πράγμα που σημαίνει

ότι οι τρεις τους θα καλύπτουν τις ανάγκες του σταθμού σε περιπτώσεις αδειών όπως τώρα που η Μάρα Ζαχαρέα δεν έχει επιστρέψει ακόμα στα καθήκοντα της παρουσίασης. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες πήρε το βάπτισμα του πυρός στο μεσημεριανό και απογευματινό δελτίο του σταθμού κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η Κατερίνα Τσαμούρη είναι στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς από το 2013. Και έχει ένα πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει τελειώσει ΜΜΕ στο Καποδιστριακό και στη συνέχεια παράλληλα με την δουλειά της στο STAR έκανε και το Μεταπτυχιακό της στο City του Λονδίνου και πάλι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ μιλάει δυο γλώσσες Αγγλικά και Γαλλικά.

Δείτε επίσης:

Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ – Το νέο τηλεοπτικό βήμα στο OPENSTAR: Όλος ο προγραμματισμός του καναλιού για τη νέα σεζόν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post STAR: Νέο πρόσωπο απόψε στο κεντρικό δελτίο appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
κατερινα τσαμουρη σχεση
Τυχαία Θέματα