Roomies: Καλεσμένοι Παναγιώτα Βλαντή και Νίκος Απέργης – Tρέιλερ

15:16 5/2/2021 - Πηγή: Youfly

Η αγαπημένη εκπομπή Roomies έρχεται και αυτό το Σαββατοκύριακο 6 & 7/2 στις 17:10 στο MEGA να μας κρατήσει συντροφιά με την Παναγιώτα Βλαντή και τον Νίκο Απέργη.

Σάββατο 6/2: Η Παναγιώτα Βλαντή μιλά για τα καλλιστεία

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 17:10 η Κατερίνα, η Ντορέττα και η Μαρία υποδέχονται στο σπίτι τους την Παναγιώτα Βλαντή. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει στα κορίτσια για την εμπειρία της στα καλλιστεία,

τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή και αποκαλύπτει ότι έχει βρει τον σύντροφο με τον οποίο θέλει να αποκτήσει οικογένεια. Τα κορίτσια σεφ…άρουν στην κουζίνα με τον Σάββα Ληχανίδη και ετοιμάζουν λαχταριστό ασιατικό μενού σε μόλις δέκα λεπτά. Στη συνέχεια φοράνε τα αθλητικά τους, γυμνάζονται και απολαμβάνουν τις καλές στιγμές στο σπίτι…παρέα!

Κυριακή 7/2: Ο Νίκος Απέργης ερμηνεύει αγαπημένες επιτυχίες

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου οι «Roomies» κερνάνε καφέ την Ραμόνα Βλαντή και συζητούν τα πάντα γύρω από τη μόδα. Ακόμα, μας παρουσιάζουν ιδέες για το πως μπορούμε να διακοσμήσουμε το σπίτι μας με φυτά εσωτερικού χώρου. Και η Κυριακή κλείνει με μουσική. Τα κορίτσια καλωσορίζουν τον τραγουδιστή Νίκο Απέργη που ερμηνεύει αγαπημένες επιτυχίες και απογειώνει το κέφι.

Οι «καθαρίστριες» και η καντάδα στην …Κλημεντίνη

Από το σπίτι δε θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά τα alter ego των κοριτσιών, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλί που αυτό το σαββατοκύριακο έχουν επισκέψεις. Ο Τζόναθαν, το alter ego του Κωνσταντίνου Φραντζή, εμφανίζεται στο σπίτι των «Roomies» και κάνει καντάδα στην Κλημεντίνη με την οποία είχαν σχέση στο παρελθόν.

Το αποτέλεσμα; Η πιο αστεία μπαλάντα αγάπης που είδατε ποτέ!

Roomies 6 & 7/2 με την Παναγιώτα Βλαντή και τον Νίκο Απέργη στις 17:10 στο MEGA

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης:

Roomies: Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει στον Ιάσoνα ΤριανταφυλλίδηThe Voice: Ο μεγάλος ημιτελικός απόψε – Το τρέιλερ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Roomies: Καλεσμένοι Παναγιώτα Βλαντή και Νίκος Απέργης – Tρέιλερ appeared first on Youfly.

Keywords
νικος απεργης, mega, συμμετοχή, alter, ego, voice, απεργια 1 φεβρουαριου, απεργια 2 φεβρουαριου, απεργια 3 φεβρουαριου, απεργια 7 φεβρουαριου, απεργια 8 φεβρουαριου, απεργια 9 φεβρουαριου, απεργια 10 φεβρουαριου, απεργια 11 φεβρουαριου, απεργια 14 φεβρουαριου, απεργια 15 φεβρουαριου, απεργια 16 φεβρουαριου, απεργιες 16 φεβρουαριου, απεργια 17 φεβρουαριου, απεργιες 17 φεβρουαριου, απεργια 18 φεβρουαριου, απεργιες 18 φεβρουαριου, απεργια 21 φεβρουαριου, απεργια 23 φεβρουαριου, απεργια 22 φεβρουαριου, απεργια 24 φεβρουαριου, απεργια 25 φεβρουαριου, απεργια 28 φεβρουαριου, απεργια 1 δεκεμβριου, μιλα, αθλητικα, ηθοποιος, μουσικη, μοδα, φυτα, φυτα εσωτερικου χωρου, ego, mega, αρθρο, αστεια, ερχεται, ιδεες, ημιτελικος, κουζινα, λογο, μαρια, νικο, παντα, οικογενεια, σαββατο, συνεχεια, συμμετοχή, σπιτι, στην κουζινα, τρειλερ, φυσικα, κωνσταντινου, κυριακη, υλικο, voice
Τυχαία Θέματα