Race to Perfection: Η ιστορία της Formula 1 στην Cosmote TV

20:20 23/3/2021 - Πηγή: Youfly

Η εμβληματική σειρά της Cosmote TV, Race to Perfection, ρίχνει φως στα 70 χρόνια πoρείας της Fοrmula 1. Ιστορίες και περιστατικά που έμειναν βαθιά  χαραγμένα αλλά και οι προσωπικότητες που στιγμάτισαν την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

H Formula 1 τα έχει όλα. Τα καλύτερα αυτοκίνητα, τις πιο υψηλές ταχύτητες,

την κορυφαία τεχνογνωσία και μερικές από τις πιο χαρισματικές προσωπικότητες. Η σειρά αποτελείται από 7 επεισόδια, καθένα από τα οποία έχει μια συγκεκριμένη θεματική ενότητα.

H πρωτότυπη παραγωγή είναι μια συνεργασία του Sky και της ίδιας της F1. Περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο αλλά και σπάνια αρχεία που δεν έχουν βγει ξανά στο φως της δημοσιότητας.

Η θεματολογία των επτά επεισοδίων είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Πρωταθλήματα που κρίθηκαν στον τελευταίο αγώνα, ακόμα και στο τελευταίο γύρο. Οι ομάδες που κυριάρχησαν, δημιουργώντας εντυπωσιακά σερί με κερδισμένα πρωταθλήματα. Ακόμα οι στιγμές από ανατριχιαστικά ατυχήματα που είτε έκαναν πιο δυνατούς τους εμπλεκόμενους, είτε είχαν μοιραία κατάληξη. Όλα αυτά σίγουρα θα καθηλώσουν όχι μόνο τους απανταχού petrolheads αλλά και όσους δεν είναι ιδιαίτερα μυημένοι στον κόσμο της Formula 1.

Race to Perfection: Η θεματολογία των επεισοδίων στην Cosmote TVΕπεισόδιο 1

Μια ανασκόπηση στα κορυφαία γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της F1, μέσα από συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό.

Επεισόδιο 2

Τα πρωταθλήματα που κρίθηκαν στον τελευταίο αγώνα

Επεισόδιο 3

Τα κορυφαία μονοθέσια στην ιστορία του αθλήματος

Επεισόδιο 4

Θρίαμβοι και Τραγωδίες

Επεισόδιο 5

Στιγμές έντασης

Επεισόδιο 6

Οι ομάδες που κυριάρχησαν

Επεισόδιο 7

Οι σταρ που έγραψαν ιστορία

Δείτε ακόμα:

Formula 1 Οδηγός Επιβίωσης: Με τέρμα γκάζι η σεζόν 3 στο NetflixNetflix: Οι καλύτερες αθλητικές ταινίες που πρέπει να δεις

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Race to Perfection: Η ιστορία της Formula 1 στην Cosmote TV appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα