OPEN: Το τελευταίο Βινύλιο της σεζόν έρχεται με ροκ διάθεση

13:52 6/5/2021 - Πηγή: Youfly

Το τελευταίο Βινύλιο της σεζόν, έρχεται με ροκ διάθεση αυτή την Παρασκευή (7/5) στις 23:15 στο OPEN και δεν θα πρέπει να το χάσουμε.

To Βινύλιο επέστρεψε στο OPEN τον Φεβρουάριο για ένα περιορισμένο αριθμό εκπομπών. Χάρισε αξέχαστα αφιερωματικά πάρτι και κατάκτησε την πρωτιά σε κάθε μετάδοσή του.

Κυρίως

όμως κέρδισε τις καρδιές του κοινού. Το οποίο αγκάλιασε και συμμετείχε στην εκπομπή με έναν σπάνιο για τα τηλεοπτικά δεδομένα τρόπο.

Rock πάρτι στο Βινύλιο

Μετά από απαίτηση λοιπόν των τηλεθεατών, το Βινύλιο φύλαξε για το τέλος, ένα μοναδικό ROCK πάρτι. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα ξεδιπλώσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, ένα αξέχαστο TOP-50 της ροκ σκηνής της δεκαετίας του ’80.

Μετά από 8 μαγικές εκπομπές, το τελευταίο Βινύλιο της σεζόν έρχεται στο OPEN,  αυτή τη φορά Παρασκευή (7/5). Αμέσως μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας, στις 23:15.

Μην το χάσετε!

Δείτε επίσης:

Βινύλιο: Με ένα τραγούδι απάντησαν ότι θα συνεχίσουν στο OPENΙεροκλής Μιχαηλίδης: Έρχεται ως «γιαγιά» να καλύψει το Βινύλιο

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post OPEN: Το τελευταίο Βινύλιο της σεζόν έρχεται με ροκ διάθεση appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα