Netflix: Οι πιο hot ερωτικές – αισθησιακές σειρές

21:32 16/1/2021 - Πηγή: Youfly

Το Netflix διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από ερωτικές – αισθησιακές σειρές, οι οποίες έχουν σχολιαστεί αρκετά για το ιδιαίτερο περιεχόμενό τους. Περιλαμβάνουν έντονες σκηνές πάθους, ενώ κάποιες από αυτές, σε συνδυασμό με τις ανατρεπτικές εξελίξεις τους στην πλοκή, χαρίζουν ένα μοναδικό θέαμα. Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες αισθησιακές – ερωτικές σειρές που θα βρείτε αυτή την περίοδο στην πλατφόρμα του Netflix.

Σειρές τόσο κωμικές, όσο και μυστηρίου, θρίλερ, κοινωνικές ή ψυχολογικές. Σειρές με μεγάλο σασπένς ή χιούμορ, κυρίως, όμως, με έντονο αισθησιακό περιεχόμενο και ερωτισμό. Καλή απόλαυση.

1. Sex Education

Μία ανατρεπτική κωμική σειρά με 3 σεζόν, βρίσκεται στο Netflix και χαρίζει άφθονο γέλιο, αλλά και γνώσεις γύρω από την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση! Ο Otis ζει με την μητέρα του, η οποία είναι σεξολόγος. Παρόλο που ζει περιτριγυρισμένος από βιβλία, αντικείμενα, αφίσες με θέμα το σεξ, ο ίδιος νιώθει μεγάλη αμηχανία γύρω από αυτό το κομμάτι. Φαίνεται, όμως, πως οι γνώσεις του γύρω από αυτό το αντικείμενο θα τον βοηθήσουν να κερδίσει έδαφος, αλλά και την εκτίμηση πολλών συμμαθητών του και όχι μόνο. Από τις πιο αστείες ερωτικές – αισθησιακές σειρές του Netflix, με έντονες σκηνές γέλιου, αλλά και ερωτισμού.

2. Elite

Από τις αγαπημένες σειρές στο Netflix, γεμάτη από μυστήριο, σασπένς αλλά και ερωτισμό. Μια παρέα φίλων φοιτά σε ένα σχολείο, στο οποίο είναι συγκεντρωμένη όλη αφρόκρεμα της πόλης. Όταν κερδίζουν υποτροφία τρία παιδιά από χαμηλή κοινωνική τάξη, ξεκινάει μια σειρά από γεγονότα που συγκλονίζουν. Φθόνοι, μίση, πάθη, αλλά και μια δολοφονία καθηλώνουν το κοινό. Η σειρά Elite έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα για τις σκηνές σεξ που προβάλλει, ενώ υπάρχει έντονα και το ερωτικό στοιχείο, ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Ζευγάρια διαλύονται οριστικά, ενώ άλλα δημιουργούνται και προσπαθούν να επιβιώσουν.

3. Dark Desire

Όταν η Alma Solares, μία διάσημη δικηγόρος και καθηγήτρια πανεπιστημίου, αποφασίζει να φύγει για Σαββατοκύριακο, προκειμένου να “ξεσπάσει” και να “ξεχάσει” τον χωρισμό της, συναντά τυχαία τον 23χρονο Dario Guerra. Ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές ξεκινάει ένα έντονο πάθος. Παρόλο που η πρωταγωνίστρια προσπαθεί να το αποφύγει, φαίνεται πως η μικρή αυτή περιπέτεια εξελίσσεται σε κάτι εμμονικό. Μυστικά του παρελθόντος, αλλά και ψέματα, έρχονται στην επιφάνεια. Μία από τις πιο σκοτεινές ερωτικές – αισθησιακές σειρές στο Netflix, που δε θα κλείσεις μάτι.

4. Outlander

Μπορεί να θεωρείται σειρά εποχής, κατατάσσεται εύκολα, όμως, στις ερωτικές – αισθησιακές σειρές που θα βρει κανείς στο Netflix. Το Outlander περιλαμβάνει πολλές σκηνές σεξ, αλλά και ερωτισμού, οι οποίες κάνουν την σειρά μοναδική. Η Clair τηλεμεταφέρεται με έναν παράξενο τρόπο, στο 1740. Η ζωή της αλλάζει, ενώ η ίδια προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, αφήνοντας πίσω όλες τις απορίες της. Η επιβίωση είναι δύσκολη, όταν Άγγλοι και Σκωτσέζοι βρίσκονται σε πόλεμο. Πως θα γυρίσει στο μέλλον, όταν όλα την κρατούν στο παρελθόν;

5. Toy Boy

Από τις καλύτερες αισθησιακές – ερωτικές σειρές του Netflix! Το Toy Boy τα περιλαμβάνει όλα: Πάρτυ, χορό, στριπτίζ, σεξ. Το βασικό στοιχείο, όμως, αυτής της σειράς, είναι το έντονο μυστήριο και το σασπένς σε κάθε επεισόδιο. Μετά από επτά χρόνια στην φυλακή, ένας στρίπερ πρόκειται ανεπάντεχα να δικαστεί εκ νέου, αποφυλακίζεται με όρους και ψάχνει μανιωδώς να βρει τον λόγο, αλλά και τον υπαίτιο που τον οδήγησε στην φυλακή άδικα για έναν φόνο που δεν έκανε. Αποτελείται από μόνο μία σεζόν και 13 επεισόδια, τα οποία είναι αρκετά μεγάλα (περίπου 70 λεπτά το ένα). Είναι από τις σειρές που σε αφήνουν σε κάθε σκηνή με το στόμα ανοιχτό.

6. Bridgerton

Μια γλυκιά σειρά εποχής που θα σε συνεπάρει. Το Bridgerton κυκλοφόρησε στο ελληνικό Netflix στις 25 Δεκεμβρίου κι έκτοτε δεν έχει πέσει από το ελληνικό Top 10. Αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, χάρη στην παραμυθένια του υπόθεση, αλλά και εξαιτίας του αισθησιακού – ερωτικού του στοιχείου. Στην Αγγλία το 1815, Δάφνη είναι η μεγαλύτερη αδερφή της οικογενείας Μπρίτζερτον και αναζητά τον μελλοντικό της σύζυγο. Μέσα από δεξιώσεις, επίσημους χορούς, αλλά και προξενιά, η πρωταγωνίστρια προσπαθεί να βρει το άλλο της μισό, χωρίς όμως να αντιλαμβάνεται πως αυτό βρίσκεται δίπλα της.

Δείτε σχετικά: Μπρίτζερτον: Στην κορυφή της Ελλάδας η σειρά του Netflix

7. Gypsy

Επίσης, μία από τις πιο δυνατές ερωτικές – αισθησιακές σειρές του Netflix. Η ψυχολόγος Τζιν Χόλογουεϊ αναπτύσσει επικίνδυνες και στενές σχέσεις με τους ανθρώπους στη ζωή των ασθενών της. Η ίδια εισβάλλει με κάθε τρόπο τόσο στη ζωή τους, όσο και στο μυαλό τους, αλλά και στα συναισθήματά τους. Δημιουργεί ερωτικές σχέσεις, γεμάτες πάθος, οι οποίες, όμως, της γίνονται μεγάλη εμμονή. Ένα ψυχολογικό θρίλερ, με την υπογραφή του σκηνοθέτη των ταινίων 50 Shades of Grey. Αποτελείται μόνο από μια σεζόν και δέκα επεισόδια, των 50 περίπου λεπτών.

8. Ελεύθεροι Μαζί

Η σειρά “Ελεύθεροι Μαζί” αποτελείται από μία σεζόν και είναι πολύ διαφορετική από όσες έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Ένα ζευγάρι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, τα οποία έρχονται στην επιφάνεια μετά από πολλά χρόνια γάμου. Η Joy είναι ψυχοθεραπεύτρια και αναζητεί τρόπους για να διορθώσει τον γάμο της. Ανίκανοι να αναθερμάνουν την άχρωμη σεξουαλική τους ζωή, η Joy πιστεύει πως η μόνη λύση είναι να αρχίσουν να βγαίνουν και με άλλους, δοκιμάζοντας διαφορετικά πράγματα. Στην ουσία, ζουν ως ελεύθεροι – μαζί.

9. Παίζοντας με την Φλόγα

Από τις ερωτικές – αισθησιακές σειρές του Netflix, που φημίζεται για τις ερωτικές σκηνές του. Είναι αρκετά αισθησιακή και ρομαντική, ενώ περιέχει και στιγμές που η αγωνία για την συνέχεια, κορυφώνεται. Είναι μεξικάνικη και αποτελείται από μία σεζόν και, συνολικά, 10 επεισόδια. Τρεις εύπορες γυναίκες, μεταξύ των οποίων μια μητέρα με την κόρη της, ερωτεύονται παράφορα έναν άντρα. Αυτό το γεγονός, θα σταθεί η αφορμή για να δημιουργηθούν εντάσεις, ενώ όλοι μαζί μπλέκονται σε μια περιπέτεια που καθηλώνει. Σκάνδαλα, ίντριγκες, ακόμα και δολοφονίες, βρίσκονται σε αυτή την σειρά που τα έχει όλα.

10. Too Hot To Handle

Για το τέλος αφήσαμε μία σειρά – ριάλιτι. Το Too Hot To Handle δημιούργησε σάλο στους χρήστες του Netflix για το περιεχόμενό του. Άντρες και γυναίκες συγκεντρώθηκαν σε μια βίλα, με σκοπό να ανακαλύψουν τον έρωτα. Βασικός κανόνας: Να μην έρθουν σε ερωτική επαφή. Οι άνθρωποι αυτοί γνωρίζονται μεταξύ τους και δημιουργούν σχέσεις. Ανακαλύπτουν ο ένας τον άλλον, αλλά βιώνουν έντονα και αξίες, όπως είναι η φιλία, ο σεβασμός απέναντι στο διαφορετικό και πολλά ακόμη. Βέβαια, υπάρχουν κάποια ζευγάρια που δεν τηρούν τους κανονισμούς…

Δείτε επίσης:

Netflix: Anime σειρές που πραγματικά αξίζει να δειςNetflix: Νέες blockbuster ταινίες κάθε εβδομάδα – Δείτε ποιες

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Netflix: Οι πιο hot ερωτικές – αισθησιακές σειρές appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
παιζοντας με τη φλογα σειρα 2
Τυχαία Θέματα