Netflix: Νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 18/10 – Οι επιλογές μας

21:54 18/10/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Οκτώβριος έχει μπει για τα καλά και ο καιρός προμηνύει μόνο Netflix and Chill. Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας 18/10 έρχονται δυναμικά με παραγωγές που σίγουρα ήρθαν για να μείνουν. Κωμικές σειρές, σειρές δράσεις, εκπομπές με θέμα το σεξ έρχονται να μας κρατήσουν συντροφιά και να μας χαρίσουν ορισμένα χαμόγελα. Ας δούμε ποιες παραγωγές δεν πρέπει να χάσουμε αυτές τις ημέρες.

Οδός ανθρωπιάς 8

Στις νέες

κυκλοφορίες της εβδομάδας 18/10 έρχεται στο Netflix μία απολαυστική γαλλική κωμωδία, που έχει σκοπό να διακωμωδήσει την όλη κατάσταση που βίωσε όλος ο κόσμος: αυτή του κορονοϊού. Η ταινία Οδός Ανθρωπιάς 8 έρχεται την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου διαδραματίζεται την περίοδο πανδημίας στο Παρίσι, όπου όλοι μπαίνουν σε καραντίνα. Τότε οι ιδιαίτεροι κάτοικοι της πολυκατοικίας πρέπει να συνηθίσουν μια νέα ζωή, αλλά και ο ένας τον άλλον.

Σεξ, έρωτας & Goop

Το σεξ και ο έρωτας είναι στη ζωή μας κι αυτό δεν αλλάζει. Η νέα σειρά ριάλιτι με παρουσιάστρια την υπέροχη Gwyneth Paltrow έρχεται για να βάλει το αλατοπίπερο σε μία σχέση. Ατρόμητα ζευγάρια αναζητούν τη μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ κι έναν πιο βαθύ έρωτα με τη βοήθεια της ηθοποιού και μία ομάδα ειδικών. Η πρώτη σεζόν έρχεται στο Netflix την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου.

Locke & Key

Η αγαπημένη σειρά μυστηρίου επιστρέφει στις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας 18/10 στο Netflix. Τα τρία αδέρφια έρχονται αντιμέτωπα με τον χειρότερο φόβο τους και θα πρέπει να σώσουν όχι μόνο τους εαυτούς τους, αλλά και όλους τους υπόλοιπους! Η δεύτερη σεζόν του Locke & Key έρχεται την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές με περισσότερα μαγικά κλειδιά, περισσότερους δαίμονες και περισσότερες περιπέτειες. Στα νέα επεισόδια έρχονται επίσης νέοι χαρακτήρες και νέα πρόσωπα για να αναστατώσουν τους πρωταγωνιστές και να φέρουν περισσότερους μπελάδες.

Inside Job

Μία απολαυστική νέα κωμική σειρά τύπου Rick & Morty και Family Guy έρχεται στην αγαπημένη πλατφόρμα. Διασκεδαστική, αυθάδικη και ιδανική για όσους λατρεύουν τις συνωμοσίες. Το Inside Job είναι μία σειρά κινουμένων σχεδίων που επικεντρώνεται σε μία ιδιόμορφη ιδιοφυΐα, που μαζί με τους δυσλειτουργικούς του συνεργάτες ασχολούνται με τη διαχείριση παγκόσμιων συνωμοσιών. Το Inside Job έρχεται στο Netflix την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου.

The Office

Η στιγμή που όλοι περίμεναν επιτέλους έφτασε! Η πιο επιτυχημένη κωμική σειρά έρχεται στο Netflix το Σάββατο 23 Οκτωβρίου. Ο Steve Carell έγινε το απόλυτο meme και κατέκτησε όλο το διαδίκτυο. Τώρα έρχεται να κατακτήσει και το Netflix μαζί με τους συνεργάτες του και τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που ζουν στην εταιρεία χαρτικών στην Πενσυλβάνια.

Αυτές είναι οι επιλογές μας από τις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας 18/10 στο Netflix. Καλή διασκέδαση!

Δείτε επίσης: 

Squid Game: Το παγκόσμιο φαινόμενο αποτιμάται ήδη 1,2 δις δολάριαΤο Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη μουσική θανάτου

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Netflix: Νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 18/10 – Οι επιλογές μας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα