Netflix: Η νέα σειρά φαντασίας των δημιουργών του Game of Thrones

17:25 4/8/2021 - Πηγή: Youfly

Οι David Benioff και D.B. Weiss δημιουργοί του Game of Thrones έρχονται με μία νέα σειρά στο Netflix και αυτή όχι δεν είναι το The Chair (Ο Πρόεδρος). Αντιθέτως, επιστρέφουν στο είδος της φαντασίας και η σειρά αναμένεται να λέγεται Three-Body Problem και είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ

βιβλίο, ενώ είναι η πρώτη μεγάλη σειρά του διδύμου ύστερα από το τέλος του Game of thrones.

Η σειρά βρίσκεται αρχικά ακόμα σε πρώιμο στάδιο, παρόλα αυτά η Eiza Gonzalez βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να συμμετέχει στη νέα παραγωγή του Netflix από τους δημιουργούς του Game of Thrones. Ο Alexander Woo θα υπογράψει το σενάριο, ενώ θα διαθέτει και τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τους Benioff και Weiss.

Η υπόθεσης του Three-Body Problem

Η σειρά των βιβλίων διαδραματίζεται σε ένα τεράστιο και διαφορετικό σύμπαν. Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία της Ye Wenjie, η οποία μετά τον θάνατο του πατέρα της από τα χέρια της Κόκκινης Φρουράς κατά τη διάρκεια της Πολιτιστικής Επανάστασης, προσπαθεί να βοηθήσει τους εξωγήινους να εισβάλλουν στη Γη. Την ίδια στιγμή διαφορετικές ομάδες στη Γη σχεδιάζουν διαφορετικούς τρόπους να υποδεχτούν τους εξωγήινους. Το κόμικ είχε γραφτεί αρχικά το 2006, ενώ κυκλοφόρησε το 2008.

Όσον αφορά την Eiza Gonzalez, η όμορφη ηθοποιός φαίνεται πως είχε μία αρκετά πολυάσχολη χρονιά, αφού πρωταγωνιστούσε στην ταινία του Netflix, Φυσικά και νοιάζομαι (I Care A Lot), αλλά και στην ταινία της Warner Bros. Godzilla bs Kong. Πιο πρόσφατα τελείωσε την παραγωγή του Ambulance με τον Michael Bay.

Το Netflix δεν έχει δώσει ακόμη περαιτέρω πληροφορίες για τη νέα σειρά φαντασίας που ετοιμάζουν οι δημιουργοί του Game of Thrones, ούτε έχουν κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την Eiza Gonzalez. Αναμένουμε, λοιπόν, περισσότερα νέα!

Δείτε επίσης: 

The Out Law: Ένας James Bond στη νέα ταινία του NetflixNetflix: Οι 10 πιο δημοφιλείς πρωτότυπες ταινίες του

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Netflix: Η νέα σειρά φαντασίας των δημιουργών του Game of Thrones appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα