MasterChef 5: Το τέλος της διαδρομής δια χειρός Μαρίνας

12:40 28/4/2021 - Πηγή: Youfly

Η Μαρίνα ήταν το πρόσωπο κλειδί στην τελευταία δοκιμασία του αγαπημένου διαγωνισμού μαγειρικής. Τρεις δυνατοί μάγειρες θα μονομαχήσουν, στο νέο επεισόδιο του MasterChef 5 (στις 5/5), με την αποχώρηση κάποιου να προκαλεί ταραχή στο σπίτι.

Στα χέρια του λάθος ανθρώπου, ή ίσως και του καταλληλότερου, βρέθηκαν τα πλεονεκτήματα μετά το τελευταίο Mystery Box. Η Μαρίνα αναδείχθηκε από τους κριτές ως η μεγάλη νικήτρια και διαμόρφωσε τις εξελίξεις στο Τεστ Δημιουργικότητας

που ακολούθησε.

Στόχος επετεύχθη

Πρώτα απ’ όλα, η ίδια η Μαρίνα δεν θέλησε να μαγειρέψει, εξασφαλίζοντας έτσι την είσοδο της στους 9 του διαγωνισμού. Στην συνέχεια βρέθηκε μπροστά από 10 διαφορετικά ψάρια. Τότε κλήθηκε να επιλέξει ποιο θα δώσει στον καθένα για να μαγειρέψει. Μεταξύ των ψαριών υπήρχαν οι εύκολες επιλογές όπως το φαγκρί αλλά και αρκετά πιο δύσκολα στην διαχείριση ψάρια, όπως το κοκκάλι.

Φυσικά, οι επιλογές που έκανε ήταν ευνόητες, με την τριάδα των Ιωάννη, Ανούς και Διονύση να δηλώνουν έτοιμοι να μαγειρέψουν καλά, όσες δυσκολίες και αν τους βάλει η Μαρίνα. Η πραγματικότητα όμως ήταν πολύ διαφορετική αφού οι δύο πρώτοι με δύο μέτριες προσπάθειες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Την τριάδα έκλεισε ο Τζιοβάνι, που κάνει την παρθενική του εμφάνιση σε αυτή την άβολη θέση.

Μαρίνα: Θέλετε να δείτε ταύρο σε υαλοπωλείο; Αν φύγει η Ανούς να δείτε τι έχει να γίνει!

Ο ρέκορντμαν Ιωάννης έχει την εμπειρία, αφού θα βρεθεί για 7η φορά(!) σε αυτήν την θέση. Η Ανούς έχει τον εξώστη και τον Διονύση ενώ ο Τζιο έχει την αντίληψη και την ψυχραιμία. Κάποιος από τους τρεις όμως θα αποτελέσει παρελθόν. Τα τρία πιάτα θα κριθούν στις λεπτομέρειες σύμφωνα με τους κριτές.

Το πιάτο αντιγραφής που θα κληθούν να μαγειρέψουν απαιτεί μαγειρική αντίληψη και μάχη με τον χρόνο. Ποιανού την έξοδο θα προκαλέσουν οι επιλογές της Μαρίνας; Θα είναι ένας εκ των Ιωάννη και Ανούς ή θα έχουμε κάποιο ‘ατύχημα΄με τον Τζιοβάνι;

Το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο στο MasterChef 5 (5/5)

Σκληρή αποχώρηση, σε μια οριακή μάχη…

Δείτε ακόμα:

MasterChef 5 Spoiler τελικός: Αυτή είναι η τελική τριάδαΜαρίνα Ντεμολλάι: Η έντονη ζωή και το βιογραφικό της ‘κακιάς’ του MasterChef 5

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post MasterChef 5: Το τέλος της διαδρομής δια χειρός Μαρίνας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα