MasterChef 5: Πανωλεθρία στην ομαδική – «Είναι σαν παιδική τροφή»

06:45 18/5/2021 - Πηγή: Youfly

Ο φρέσκος αέρας στους Πρόποδες της Πάρνηθας δεν στάθηκε αφορμή για εμπνευσμένες και υψηλού επιπέδου γαστρονομικές εκπλήξεις για τους παίκτες του Masterchef 5. Αντιθέτως, όπως παραδέχθηκαν οι τρεις chef κριτές ήταν σαν οι παίκτες να συνεννοήθηκαν να μην μαγειρέψουν καλά χθες στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5.

Η χθεσινή ομαδική εξωτερική δοκιμασία στο MasterChef 5, ήταν ένα μενού τεσσάρων πιάτων. Ο Διονύσης ως νικητής του τελευταίου τεστ

δημιουργικότητας είχε τρία πλεονεκτήματα. Το πρώτο έκανε τον ίδιο αρχηγό. Το δεύτερο του έδινε τη δυνατότητα να ορίσει αρχηγό για την αντίπαλη ομάδα και το τελευταίο να επιλέξει πρώτος εξασφαλίζοντας έτσι και αριθμητική υπεροχή. Αρχηγός της κόκκινης ομάδας τέθηκε ο  Διονύσης. Δίπλα του επέλεξε να έχει τον Ιωάννη, τη Μαργαρίτα και τον Παύλο. Η Μαρίνα την οποία επέλεξε ο Διονύσης για αρχηγό της αντίπαλης ομάδας ετοίμασε το μενού με το Τζιοβάνι και τον Αλέξανδρο. Το challenge της δοκιμασίας ήθελε κόκκινους και μπλε να επιλέγουν σύνεργα και υλικά, να τα φορτώνονται και να τα μεταφέρουν σ’ ένα ασφαλές σημείο για μαγείρεμα.

Η ομαδική δοκιμασία και η απογοήτευση των κριτών

Σχόλια όπως «δεν είχε ωραία γεύση, έπρεπε να είναι πιο δημιουργικό, δεν κόλλησαν οι γεύσεις, δεν έχει ευχάριστο αποτέλεσμα και το κορυφαίο θυμίζει παιδική τροφή με μαρμελάδα αυτό που τρώμε» στιγμάτισαν τα πιάτα και των δύο ομάδων. Στο τέλος μάλιστα οι κριτές σχολίασαν: «Θα μπορούσαν να τα πάνε και καλύτερα. Σαν να συνεννοήθηκαν να μην μαγειρέψουν καλά. Δεν ξεκίνησαν καλά, δεν κινήθηκαν έξυπνα».

«Δεν ήταν καλός αρχηγός ο Διονύσης»,  είπε ο Παύλος

Οι διαπληκτισμοί πάντως δεν έλειψαν πάνω από τις κατσαρόλες. Ο Παύλος παραπονέθηκε σε σχέση με τη στάση του Διονύση που είχε χρέη αρχηγού: «Έχω τεράστια υπομονή. Η υπομονή μου με τον Διονύση έχει ήδη σπάσει, γι’ αυτό δεν αντιδρώ. Εγώ ένιωθα αδικημένος με το ”Παύλο τελείωνε”. Εγώ δεν μπορώ να δουλέψω έτσι», δήλωσε ο Παύλος εμφανώς εκνευρισμένος και πρόσθεσε: «Γενικά είμαι τύπος που εκνευρίζεται εύκολα και ειδικά με τέτοιου τύπου μουρμούρα. Σε 45 λεπτά αν δεν προλάβεις να βγάλεις 3 βάφλες κάτι κάνεις λάθος», είπε από την άλλη ο Διονύσης.

«Η αγένεια δε δικαιολογείται σε κανέναν επαγγελματικό χώρο. Δεν περιμένω κάτι καλύτερο. Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με τον Διονύση. Καταλαβαίνω ότι είναι δικό του το πρόβλημα. Αυτός ο τρόπος ομιλίας είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μου. Δεν πιστεύω ότι ήταν καλός αρχηγός. Αν βρεθούμε στον τάκο εγώ θα έχω ένα έξτρα κίνητρο για να τα πάω ακόμα καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος.

Επ’ αυτού συμφώνησε και ο Ιωάννης: «Ο Διονύσης δεν είναι κακό παιδί. Απλά έχει έναν τοξικό χαρακτήρα. Είναι ο χαρακτήρα που μονίμως γκρινιάζει. Ο Διονύσης περιπλέκει τα πράγματα, είναι τοξικό παιδί, οπότε εγώ με τον Διονύση δεν μπορώ να πω ότι είμαι αδερφός ή φίλος, απλά κάνουμε παρέα μέσα στο σπίτι. Δεν είδα την αρχηγία του να την παίρνει πολύ δυναμικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το νέο τρέιλερ, για το αποψινό επεισόδιο (18/5) του MasterChef 5:

Δείτε ακόμα:

MasterChef 5: Πρωτόγνωρο μαγειρικό φιάσκο (Video)Τζιοβάνι Σκαράτζι: Το βιογραφικό και το κρυφό Instagram του «Master Chef»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post MasterChef 5: Πανωλεθρία στην ομαδική – «Είναι σαν παιδική τροφή» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα