House of Gucci: Αγνώριστη η Lady Gaga δίνει ρεσιτάλ στο νέο τρέιλερ

19:15 29/10/2021 - Πηγή: Youfly

Το νέο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα η MGM για το πολυαναμενόμενο House of Gucci μάς δίνει μία ολοκληρωμένη ματιά στη δραματική ιστορία που οδήγησε στον θάνατο του Maurizio Gucci το 1995!

Με το «Sweet Dreams» να αποτελεί το soundtrack του νέου τρέιλερ, βλέπουμε την Patrizia Reggiani (Lady Gaga) να εισχωρεί στην πανίσχυρη

κι εύπορη οικογένεια πριν συνωμοτήσει για τον θάνατο του πρώην συζύγου της και σχεδιαστή Maurizio Gucci (Adam Driver).

Μετά το πρώτο τρέιλερ, τώρα έχουμε μια νέα δίλεπτη εικόνα για την ταινία καθώς βλέπουμε την είσοδο της Reggiani στην οικογένεια δίπλα στον σύζυγό της και – εν τέλει – το θύμα της, Maurizio. Συνεπαρμένη από «τον πλούτο, το στυλ, τη δύναμή τους», η Reggiani αναρωτιέται «Ποιος δε θα σκότωνε γι’ αυτά», ενώ το τρέιλερ μας δείχνει το ρομάντζο των δύο.

Οικογένεια Gucci VS Patrizia Reggiani

Ωστόσο, οι αρχικές φιλοδοξίες της Reggiani, η οποία ενθαρρύνει τον Maurizio «να βοηθήσει την οικογένειά του», εν τέλει την οδηγούν σε μία διελκυστίνδα εξουσίας, ενώ όπως δηλώνει η Reggiani, «Οι Gucci χρειάζονται νέο αίμα». Όλες αυτές οι εντάσεις αρχίζουν και βράζουν όταν ο θείος του Maurizio, ο Aldo Gucci – που υποδύεται ο Al Pacino – το κεφάλι της εταιρείας για πάνω από 30 χρόνια, τονίζει ότι η Patrizia είναι έξω από τα νερά της.

«Το Gucci είναι αυτό που είναι. Δεν είναι γυναικείο όνομα. Θυμίσου το αυτό», λέει ο Aldo με την Patrizia να ετοιμάζει την επόμενη κίνησή της.

Στο νέο τρέιλερ του House of Gucci, η Lady Gaga δίνει πραγματικά ρεσιτάλ, ενώ παίρνουμε μία γεύση απ’ όλους τους υπόλοιπους αγαπημένους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στην ταινία. Ο Jeremy Irons, ο Jared Leto κι η Salma Hayek έρχονται επίσης να απογειώσουν την ιστορία.

Η ταινία υπερπαραγωγή του Ridley Scott έρχεται στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου!

Δείτε επίσης: 

Τα στυλάτα φορέματα της Lady Gaga στο House of GucciHouse of Gucci: Το εμβληματικό τρέιλερ και οι αφίσες έκπληξη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post House of Gucci: Αγνώριστη η Lady Gaga δίνει ρεσιτάλ στο νέο τρέιλερ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
House, Gucci, Αγνώριστη, Lady Gaga,House, Gucci, agnoristi, Lady Gaga