Girlboss: Vintage σακάκια & Καλιφόρνια; Ζήσε το όνειρο στο Netflix

17:06 20/4/2021 - Πηγή: Youfly

Το απόλυτο Αμερικάνικο Όνειρο είναι στο Netflix με τη σειρά Girlboss. Vintage σακάκια και εντυπωσιακά πλάνα από την Καλιφόρνια, μας μεταφέρουν στην πιο όμορφη εκδοχή των ΗΠΑ με μία αληθινή ιστορία!

Αναλυτικότερα, το Girlboss είναι μία κωμική σειρά στο Netflix

αμερικάνικης παραγωγής του 2017 με δημιουργό την Kay Cannon. Η ιστορία βασίζεται στην αυτοβιογραφία της Sophia Amoruso που είχε γίνει best seller το 2014. Πρωταγωνιστούν οι Britt Robertson, Ellie Reed, Johnny Simmons και Alphonso McAuley.

Η υπόθεση της σειράς

Η σειρά Girlboss στο Netflix επικεντρώνεται στην Sophia, μία απένταρη κοπέλα και επαναστάτρια που δημιουργεί από το πουθενά μια οnline επιχείρηση και μαθαίνει πώς να είναι το αφεντικό!

Ειδικότερα, η ιστορία βασίζεται στην αυτοβιογραφία της Amoruso, που αφηγείται το πώς ξεκίνησε την επιχείρησή της, Nasty Gal, που δούλευε ως “φύλακας” στο Πανεπιστήμιο του San Francisco. H Sophia είναι μία αρκετά απροσάρμοστη κοπέλα που βρίσκει το πάθος της στη μόδα και καταλήγει να γίνει μία επιτυχημένη επιχειρηματίας. Καθώς η επιχείρησή της μεγαλώνει, έρχεται αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό, αφού πρέπει να μάθει πώς να είναι ένα σωστό αφεντικό!

Πάρτι, μόδα και ταξίδι στην ωριμότητα

Το Girlboss στο Netflix είναι μία μοναδική σειρά χαλαρωτική και ανάλαφρη που ξεσηκώνει το κοινό και του ανεβάζει τη διάθεση! Το κερασάκι στην τούρτα είναι τα εντυπωσιακά πλάνα που ντύνονται με έντονες χρωματικές παλέτες. Αισιόδοξη σειρά που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και παρουσιάζουν την πραγματικότητα ως είναι. Η Sophia παλεύει με την ψυχή της για το όνειρό της κι έχει βάλει στόχο να το πετύχει πάση θυσία! Σε ένα ταξίδι προς την ωριμότητα έχει παρέα τους φίλους της που την βοηθάνε με το δικό τους τρόπο!

Η Sophia Amaruso έρχεται αντιμέτωπη όχι μόνο με τον εαυτό της, αλλά και με τους γύρω της, ενώ πρέπει να μάθει να έχει τη μέγιστη αυτοπειθαρχία. Άλλωστε το να είσαι αφεντικό του εαυτού σου δεν είναι το πιο εύκολο. Οι εξαιρετικές ερμηνείες ενισχύουν την αισθητική της σειράς με την Britt Robertson να παίρνει τα ηνία! Τα εντυπωσιακά πλάνα από το San Fransisco μάς ταξιδεύει στην ονειρική Καλιφόρνια και την ξέφρενη ζωή μιας ανερχόμενης fashion designer.

Το Girlboss στο Netflix είναι μία σειρά ιδανική για όσες και όσους λατρεύουν τη μόδα και τα ρούχα. Η σειρά διαθέτει μόλις 1 σεζόν με 10 επεισόδια των 25 περίπου λεπτών.

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης: 

Σίσυφος: Η εξαιρετική Κορεάτικη σειρά μυστηρίου και αγωνίας στο NetflixStranger Things σεζόν 4: Ο ‘Mike’ αναφέρει πότε να την περιμένουμε

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Girlboss: Vintage σακάκια & Καλιφόρνια; Ζήσε το όνειρο στο Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα