Formula 1 Οδηγός Επιβίωσης: Με τέρμα γκάζι η σεζόν 3 στο Netflix

14:57 19/3/2021 - Πηγή: Youfly

Λίγες ημέρες πριν τo πρώτο Grand Prix της χρονιάς,  η σεζόν 3 της σειράς Formula 1 Οδηγός Επιβίωσης μόλις έκανε πρεμιέρα στο Netflix, για να σε βάλει για τα καλά στο κλίμα.

Το περιεχόμενο της σειράς

Η επιτυχημένη σειρά Formula 1 Οδηγός Επιβίωσης, που πλέον έχει και σεζόν 3, στην ουσία είναι μια συνεργασία μεταξύ της ίδιας της F1 και του Netflix. Στόχος της όχι απλά να βάλει

τους θεατές σε θέση οδηγού αλλά να τους κάνει ένα πέρασμα από τα παρασκήνια του grid και όσα παράξενα και μη συμβαίνουν εκεί.

Στα 10 επεισόδια της σειράς βλέπουμε το δράμα των αγώνων, την πίεση που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί αλλά και τους μεγάλους κινδύνους που κρύβονται πίσω από το τιμόνι και τις υψηλές ταχύτητες. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η σειρά του Netflix, Formula 1 Οδηγός Επιβίωσης, είναι στα πλαίσια μια διαφημιστικής καμπάνιας γελιούνται, καθώς το συναρπαστικό περιεχόμενο της θα σε διαψεύσει οικτρά.

Η καταιγιστική σειρά F1 – Οδηγός επιβίωσης, όπως φαντάζεσαι, περιστρέφεται γύρω από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, την Formula 1. Εστιάζει στα παρασκήνια, στις κόντρες μεταξύ των πιλότων και την τεράστια πίεση που υπάρχει σε όλους: είτε είσαι οδηγός, είτε μηχανικός, είτε κάποιο στέλεχος. Θα μπεις για τα καλά στο κλίμα των αγώνων και του κόσμου της Formula 1 και θα αποκτήσεις μια πιο ολοκληρωμένη ματιά γι’αυτήν.

Ιδανική ακόμα και στους μη εξοικειωμένους με την Φόρμουλα 1

Η σειρά μεταφέρει όλη την ένταση και το παρασκήνιο τόσο μέσα στους αγώνες, όσο και εκτός πίστας. Το γερό στομάχι που πρέπει να έχεις για να ανταπεξέλθεις. Οδηγοί, μάνατζερ και ιδιοκτήτες ζουν μια ζωή στα άκρα .

Είτε είσαι μυημένος στο σπορ, είτε όχι δεν γίνεται να μην λατρέψεις πλάνα όπως αυτά με τα ελαστικά να καπνίζουν και τα μονοθεσία σαν σε χορογραφία να κάνουν pit stop. To Formula 1 Οδηγός Επιβίωσης είναι μια λιτή μεν, εντυπωσιακή δε παραγωγή. Κλείνει ξεκάθαρα το μάτι σε ένα ύφος που πλησιάζει πιο πολύ σε ντοκιμαντέρ, θέλοντας να κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με την Formula 1.

Το τρέιλερ για την σεζόν 3, Φόρμουλα 1 Οδηγός Επιβίωσης, στο Netflix

Μονοθέσια, πιλότοι και μάχη ρόδα με ρόδα

Δείτε ακόμα:

Hyperdrive: Η ‘hyper’ σειρά της Charlize Theron στο NetflixNetflix: Οι καλύτερες αθλητικές ταινίες που πρέπει να δεις

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Formula 1 Οδηγός Επιβίωσης: Με τέρμα γκάζι η σεζόν 3 στο Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα