Dancing With the Stars: Απόψε η πρώτη αποχώρηση, στο 2o live του show

12:29 24/10/2021 - Πηγή: Youfly

Το διαγωνιστικό μέρος του Dancing With the Stars ξεκινάει δυνατά και από αυτή την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 21:00, στο 2o live, το τηλεοπτικό κοινό, εκτός από το να χορεύει και να διασκεδάζει, θα μπορεί να ψηφίζει το αγαπημένο του ζευγάρι, που θέλει να παραμείνει στο διαγωνισμό και μαζί με την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής

θα διαμορφώνεται το τελικό αποτέλεσμα!

Η εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά μαζί με τον πολυτάλαντο Λάμπρο Φισφή και τους έμπειρους κριτές Στέφανο Δημουλά, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου, Jason Roditis, θα υποδεχθούν τα 16 λατρεμένα αστέρια, που χορεύουν για φιλανθρωπικό σκοπό, με τους διακεκριμένους επαγγελματίες χορευτές τους, σε μοναδικές χορογραφίες υψηλού επιπέδου!

Ο φιλανθρωπικός σκοπός των εσόδων

Tα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Ελλάδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Πίστη».

Ο Σύλλογος «Η Πίστη» απαρτίζεται από γονείς παιδιών, που πάσχουν από καρκίνο και νοσηλεύονται στις Αιματολογικές-Ογκολογικές Κλινικές και τη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα». Η «Πίστη» ιδρύθηκε το 1993 από γονείς, που βρέθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και θέλησαν να αντιμετωπίσουν από κοινού τα καθημερινά τους προβλήματα.

Αντίστοιχα, τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Κύπρο θα διατεθούν στον «Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου».

Dancing With the Stars: 2o live – 1η αποχώρηση

Αποστολή του Αντικαρκινικού Σύνδεσμου Κύπρου είναι να στέκονται αρωγοί στις ανάγκες των ασθενών με καρκίνο πέραν της ιατρικής περίθαλψης. Για 50 χρόνια προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας προς καρκινοπαθείς, οι οποίοι καταπονημένοι από τις δύσκολες θεραπείες στις οποίες υποβάλλονται, χρειάζονται περαιτέρω φροντίδα και στήριξη για να συνεχίσουν τον αγώνα που δίνουν.

2ο live αλλά με την 1η αποχώρηση! Ποια ζευγάρια θα καταφέρουν με την απόδοση της χορογραφίας τους να πείσουν τους κριτές; Ποια ζευγάρια δυσκολεύτηκαν περισσότερο στις επίπονες και πολύωρες πρόβες; Ποια ζευγάρια θα καταφέρουν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη; Και τελικά ποιο ζευγάρι θα χορέψει τον τελευταίο χορό του;

Το τρέιλερ του DWTS

Ξεκινάει το διαγωνιστικό κομμάτι…

Δείτε ακόμα:

Dancing with the Stars: Τα ζευγάρια που ξεχώρισαν στην πρεμιέραΤηλεθέαση χθες 23/10: Σπίτι με το MEGA, J2US, Voice ή Βαρδιανος;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Dancing With the Stars: Απόψε η πρώτη αποχώρηση, στο 2o live του show appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα