Cobra Kai σεζόν 3 στο Netflix: Εξαιρετικά νέα για τους fans!

12:43 4/1/2021 - Πηγή: Youfly

Το Netflix αποφάσισε να κάνει νωρίς το πρωτοχρονιάτικο δώρο στους συνδρομητές του, αφού κυκλοφόρησε νωρίτερα τη σεζόν 3 του Cobra Kai. Η πολυαναμενόμενη σειρά κυκλοφόρησε ανήμερα την πρωτοχρονιά και βρίσκεται ήδη στην κορυφή του ελληνικού Top 10.

Τα

αρχικά σχέδια του Netflix ήταν να κυκλοφορήσει την τρίτη σεζόν της αγαπημένης σειράς Karate Kid μία εβδομάδα αργότερα, στις 8 Ιανουαρίου, αλλά τελικά λίγο πριν τελειώσει το 2020 αποφάσισε να κάνει έκπληξη στους συνδρομητές του. Οι λάτρεις της σειράς άδραξαν φυσικά την ευκαιρία και μέσα σε μόλις λίγες μέρες έφτασε στην πρώτη θέση του ελληνικού top 10.

Το Cobra Kai απέσπασε άριστες κριτικές ήδη από την πρώτη στιγμή αφού ξύπνησε ευχάριστες αναμνήσεις στο κοινό της και προσεγγίζοντας ένα μεγάλο κοινό: εκείνους που μεγάλωσαν με το Karate Kid, αλλά κι εκείνους που το έμαθαν χάρη στη σειρά. Η επιτυχία της σειράς ήταν τεράστια και ξεκίνησε αρχικά από το YouTube Premium το 2018. Τον Ιούνιο, όμως, του 2020 το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα και αμέσως το Cobra Kai εκτοξεύθηκε στην κορυφή με αποτέλεσμα να βρίσκεται επί βδομάδες στην κορυφή του Top 10.

Η υπόθεση του Cobra Kai τις δύο πρώτες σεζόν

H σειρά, μάλιστα, προτάθηκε και για πολλά βραβεία, μεταξύ αυτών και Emmy Καλύτερης Σειράς. Το Cobra Kai διαδραματίζεται 34 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας Karate Kid του 1984, αλλά αυτή τη φορά επικεντρώνεται στο “κακό παιδί” της ταινίας, τον Johnny Lawrence. Όταν ο Johnny αποφασίζει να ξανά-ανοίξει το Cobra Kai, αναβιώνει η κόντρα που υπήρχε ανάμεσα σε εκείνον και τον Daniel LaRusso.

Το Cobra Kai είναι μία από τις καλύτερες σειρές του Netflix με εκπληκτικές ερμηνείες, καλογραμμένο σενάριο, με δράση, αγωνία, σασπένς και αδρεναλίνη. Οι χαρακτήρες εξελίσσονται και αυτό το παρατηρούμε ήδη από τις πρώτες δύο σεζόν με την εξέλιξη του Johnny και τη σχέση του με τον Daniel. Το Cobra Kai διαθέτει πλέον 3 σεζόν με 30 επεισόδια συνολικά μισής ώρας περίπου.

Υπάρχει ροή και ρυθμός στη σειρά, ενώ κάθε επεισόδιο σου κόβει την ανάσα και περιμένεις με αγωνία να δεις το επόμενο. Είναι πολύ εύκολο σε λίγες μέρες να ολοκληρώσεις όλα τα επεισόδια, αφού η σειρά σε γεμίζει με αδρεναλίνη και σε ξεσηκώνει. Στην προηγούμενη σεζόν είδαμε τον ερχομό ενός χαρακτήρα που θα έχει ακόμη πιο σημαντικό ρόλο στην τρίτη σεζόν, τον πρώην sensei του Johnny, τον John Kreese.

Cobra Kai χωρίς Spoiler: Τι θα δούμε στη σεζόν 3 στο Netflix

Το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του Cobra Kai άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα, καθώς το σχολείο των παιδιών μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Οι βασικοί πρωταγωνιστές χτύπησαν όλοι πολύ άσχημα και κυρίως ο Miguel Diaz, ο οποίος, μετά το αποτελειωτικό χτύπημα από τον Robby Keene έπεσε από τις σκάλες, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Στην σεζόν 3 του Cobra Kai στο Netflix, η υπόθεση συνεχίζεται με ραγδαίους ρυθμούς και οι εξελίξεις είναι ασταμάτητες. Ο Kreese καταλαμβάνει το ντότζο του Johnny, Cobra Kai, και πολλοί θερμόαιμοι μαθητές του Johnny πηγαίνουν με το μέρος του Kreese, επειδή πιστεύουν ότι ο Johnny μαλάκωσε. Έτσι, ξεσπάσει ένας πόλεμος ανάμεσα στους δυο τους. Δεδομένου ότι ο Kreese είναι ένας επικίνδυνος και τοξικός άνθρωπος που επηρεάζει αρνητικά τους εφήβους, η σεζόν 3 του Cobra Kai αναμένεται να είναι ακόμη πιο έντονη από την προηγούμενη.

Η μεγάλη συμμαχία που περιμέναμε από την πρώτη στιγμή

Ο Daniel επειδή αισθάνεται εξίσου υπεύθυνος για την κατάληξη του Miguel και τη δημιουργία των δύο “στρατοπέδων” στο σχολείο, αποφασίζει να κάνει ανακωχή με τον Johnny και οι δυο τους να αντιμετωπίσουν τον Kreese. Μία συμμαχία που περιμένουν οι λάτρεις του Cobra Kai ήδη από την έναρξη του sequel.

Στη σειρά επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler και Xolo Maridueña. Βέβαια, έρχονται και καινούργιοι χαρακτήρες που θα αναταράξουν τις ισορροπίες στο Cobra Kai.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σεζόν 3 του Cobra Kai στο Netflix δε θα απογοητεύσει τους θαυμαστές του αντ’ αυτού θα περιμένουν με αγωνία την επόμενη σεζόν. Να υπενθυμίσουμε ότι η τέταρτη σεζόν του Cobra Kai είναι γεγονός και είχε ανακοινωθεί μαζί με το teaser trailer για την τρίτη σεζόν.

Δείτε το τρέιλερ της σεζόν 3 του Cobra Kai στο Netflix

Δείτε επίσης: 

Ιδανικές σειρές στο Netflix για να κάνεις ποδαρικό στο 2021Οι 10 πιο αναμενόμενες σειρές στο Netflix για το 2021

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Cobra Kai σεζόν 3 στο Netflix: Εξαιρετικά νέα για τους fans! appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα