Celebrity Game Night: To Παρά Πέντε έρχεται ξανά με μία έκπληξη

11:52 15/4/2021 - Πηγή: Youfly

Το Celebrity Game Night επιστρέφει απόψε στις 21:00 με καλεσμένους έκπληξη. Η αγαπημένη παρέα του Παρά Πέντε που έγραψε τη δική της ιστορία στο MEGA επιστρέφει και πάλι στον τόπο του εγκλήματος!

Πιο συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καρύδη, υποδέχεται στο Celebrity Game Night έξι παλιούς της γνώριμους: τον Γιώργο Καπουτζίδη, τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την

Αγγελική Λάμπρη, τον Αργύρη Αγγέλου και τον Μιχάλη Μαρίνο.   

Ένα μοναδικό reunion ύστερα από 16 χρόνια

Η αγαπημένη παρέα της κωμικής σειράς του MEGA «Στο Παρά Πέντε» συναντιέται τηλεοπτικά μετά από πολλά χρόνια σε ένα reunion που δεν έχει ξαναγίνει στο Celebrity Game Night. Η Ντάλια, η Ζουμπουλία, η Αγγέλα, ο Φώτης, ο Σπύρος και ο Αλέξης συναντιούνται ξανά επιφυλάσσοντάς μας μία έκπληξη!

Μέσα από την επανασύνδεσή τους οι λατρεμένοι ηθοποιοί αποκάλυψαν αν θα δούμε νέα επεισόδια της σειράς και ποιος είναι ο πιο ανταγωνιστικός (Spoiler Alert! Όλοι). Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε ποια ήταν η σκηνή που την στιγμάτισε περισσότερο, που δε θα μπορούσε να είναι άλλη από τη στιγμή που η παρέα ήταν παγιδευμένη στην αποθήκη και η Αμαλία πήγε να τους σώσει. Ύστερα από 16 χρόνια οι φίλοι ξανασμίγουν και είναι σα να μην πέρασε μια μέρα. Λαμπερές εμφανίσεις, χαμόγελα και συγκινημένα πρόσωπα που μας μεταφέρουν μία νοσταλγία!

H έκπληξη και το Φιλί που μας Λυτρώνει

Η αγαπημένη παρέα θα μας παρουσιάσει σε μία “ζωντανή” διασκευή το ιστορικό σουξέ που έκανε θραύση το 2005 «Φιλί Φιλί Με Λυτρώνεις». Το τραγούδι φυσικά θα ερμηνεύσει η Ζέτα Μακρυπούλια ως Αμαλία με τη συνοδεία φυσικά της αγαπημένης παρέας. 

Απόψε στο MEGA, στις 21:00 η παρέα του Παρά Πέντε έρχεται να παίξει στο Celebrity Game Night και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου. Μην το χάσετε!

Δείτε επίσης: 

Τι «μαγειρεύει» η Δωροθέα Μερκούρη για το MEGA;Στο Παρά Πέντε: Η παρέα επιστρέφει 16 χρόνια μετά

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Celebrity Game Night: To Παρά Πέντε έρχεται ξανά με μία έκπληξη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα