Big Brother: Τι θα δούμε απόψε στο live 20/11

15:24 20/11/2020 - Πηγή: Youfly

Μεγάλες εκπλήξεις θα δουν απόψε οι τηλεθεατές του Big Brother στο καθιερωμένο live της Παρασκευής (20/11). Η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου θα είναι έντονη, ενώ μια μεγάλη είσοδο ετοιμάζει ο Μεγάλος Αδερφός για τους παίκτες. Υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα είναι οι: Άννα Μαρία, Ραΐσα, Ζακ, Δημήτρης Κεχαγιάς και Σοφία.

Big BrotherLive
20/11: Στο μπλε δωμάτιο ο Ζακ – Οι καυγάδες και η μεγάλη είσοδος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος καλεί στο σημερινό live τον Ζακ, στο μπλε δωμάτιο. Εκεί, δίνει την ευκαιρία στον παίκτη να μιλήσει για όλα όσα τον απασχολούν, αλλά και τον έχουν επηρεάσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Ανδρέας, ρωτάει τον Ζακ πως βιώνει το γεγονός ότι βρίσκεται υποψήφιος, ενώ ο ίδιος αναρωτιέται εάν πρόλαβε να δείξει τον αληθινό του εαυτό αυτόν τον καιρό στο σπίτι του Big Brother.

Μεγάλες εντάσεις θα πραγματοποιηθούν και απόψε στο live, καθώς το κοινό θα παρακολουθήσει έναν μεγάλο καυγά ανάμεσα στη Σοφία και τον Δημήτρη Πυργίδη. Οι φωνές τους αναστατώνουν και τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ στο σπίτι επικρατεί… χάος. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, καλείται να περιγράψει τη δική του γραμμή ζωής και τα όσα έχει βιώσει, έως τώρα.

Ο Μεγάλος Αδερφός ετοιμάζει εκπλήξεις για τους παίκτες απόψε. Μια νέα είσοδος προβλέπεται να γίνει στο σπίτι, η οποία θα φέρει τα πάνω κάτω στην ισορροπία  των σχέσεων. Επιπλέον, η Σοφία δέχεται ένα “δώρο” το οποίο την συγκινεί πολύ.

Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό live στο Big Brother 20/11:

Δείτε επίσης:

Big Brother 19/11: Ποιος πήρε το βέτο και οι πέντε υποψήφιοιΠότε είναι οι τελικοί Big Brother, GNTM 3, Bachelor & My Style Rocks

The post Big Brother: Τι θα δούμε απόψε στο live 20/11 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα