Alpha: Η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει με νέα εκπομπή

14:50 28/11/2020 - Πηγή: Youfly

She is back. Η Τατιάνα Στεφανίδου για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Η ηρωική έξοδος της από τον ΣΚΑΙ στο τέλος της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν ήταν σχεδόν αναμενόμενη. Οι σχέσεις της με το κανάλι του Φαλήρου είχαν διαρραγεί από τη στιγμή που μετακόμισε από την καθημερινή ζώνη στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. ΟΙ υπεύθυνοι του καναλιού ίσως και να πίστευαν πως δεν ταίριαζε

με το νέο … ανανεωμένο προφίλ του σταθμού.

Κατά την περίοδο του μεταγραφικού παζαριού οι φήμες υποστήριζαν πως βρισκόταν ένα βήμα πριν από το νέο MEGA, Ενδεχομένως κάποιοι να πίστεψαν ότι η παρουσία του Νίκου Ευαγγελάτου θα έδιναν ψήφο εμπιστοσύνης στην πρόταση για έλευση της στο κανάλι προκειμένου να ενισχύσει το ειδησεογραφικό τμήμα που έδειχνε να μην μπορεί να ανακτήσει την εγκυρότητα του παρελθόντος.

Προφανώς η Τατιάνα Στεφανίδου περίμενε πολύ καιρό στο ακουστικό της για μία απάντηση για μία πρόταση που θα την ικανοποιούσε και θα την έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Και κάπου εκεί κι ενώ οι υπεύθυνοι στον ΣΚΑΙ είχαν χαθεί στις αέναες και χωρίς αποτέλεσμα συζητήσεις για το μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου … «χτύπησε» ο Alpha πλειοδότησε και κέρδισε.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Alpha

Η Τατιάνα επιστρέφει και για μία ακόμα φορά πρέπει να κερδίσει ένα στοίχημα κυρίως απέναντι στον εαυτό της. Στις 7 Δεκεμβρίου θα δώσει το παρόν σε μία ζώνη του Alpha που φέτος ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Σε μία ζώνη που φέτος έχει μετατραπεί σε τηλεοπτικό ναρκοπέδιο καθώς τουλάχιστον 11 εκπομπές διεκδικούν μία θέση στον ήλιο της AGB.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν έχει να αποδείξει κάτι. Είναι μία καλή δημοσιογράφος με τη δική της σφραγίδα όλα αυτά τα χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση. Όμως όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα είναι ένα: τα νούμερα τηλεθέασης. Μπαίνει στο παιχνίδι αργά και καλείται να παλέψει με αντιπάλους που έχουν ήδη καταφέρει να αποσπάσουν κομμάτι του κοινού.

Η μάχη θα είναι δύσκολη η Τατιάνα Στεφανίδου όμως έχει αποδείξει πως είναι αγωνίστρια και δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη. Η τηλεοπτική αρένα είναι σκληρή αλλά η Τάτι… είναι η απόλυτη μονομάχος.

Δείτε επίσης:

T-LIVE: Πρεμιέρα για την Τατιάνα Στεφανίδου την Δευτέρα 7/12Alpha: Μεγάλες αλλαγές στο κανάλι από το 2021ALPHA: Παίρνει το όπλο του για τα τηλεοπτικά του προγράμματα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά με ενεργό σύνδεσμο – link- Youfly.com

The post Alpha: Η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει με νέα εκπομπή appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα