8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας φεύγει – Εγκαταλείπει σπίτι και ζωγραφική

10:32 1/1/2021 - Πηγή: Youfly

Όπως επανειλημμένα έχει γράψει το Youfly τις τελευταίες εβδομάδες, ο Οδυσσέας περνάει μια πραγματικά δύσκολη περίοδο στη ζωή του, στη δημοφιλή σειρά 8 Λέξεις, παίρνει πλέον σημαντικές αποφάσεις, φεύγει και εγκαταλείπει σπίτι και ζωγραφική!

8 λέξεις: Τι οδηγεί τον Οδυσσέα να πάρει αποφάσεις για ριζικές αλλαγές στη ζωή του

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Οδυσσέα δείχνουν ότι ο ίδιος, όπως έχουμε προαναφέρει, πάσχει από μια σπάνια ασθένεια.

Η Ναυσικά από την πλευρά της προσπαθεί να τον πείσει να το αντιμετωπίσει με ένα χειρουργείο. Το ίδιο

κάνουν και τα υπόλοιπα κοντινά του πρόσωπα. Ο ίδιος όμως αντιδράει, λέγοντας “Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω. Αφήστε με και μην με πιέζετε άλλο.” Στη συνέχεια, και ο Μάρκος λέει στον Οδυσσέα πως βρήκε έναν Έλληνα γιατρό, που μπορεί να δώσει μια δεύτερη γνώμη στο πρόβλημα υγείας του, καθώς ειδικεύεται στη συγκεκριμένη πάθηση.

Ο Οδυσσέας, όχι απλά ξανά αντιδράει, αλλά παρατηρούμε μια απόλυτη παραίτηση του ίδιου από όλα… Ο Οδυσσέας μάλιστα εγκαταλείπει την μεγάλη του αγάπη, την ζωγραφική, και δεν πλησιάζει καθόλου τα πινέλα του, προκαλώντας την αίσθηση πως σιγά σιγά φεύγει και εγκαταλείπει και το σπίτι του στις 8 λέξεις.

Οι διάλογοι του Οδυσσέα με Έρση και Μιχαήλ που βάζουν φωτιά στις 8 λέξεις

Η Έρση, στη προσπάθεια της να βοηθήσει ψυχολογικά τον Οδυσσέα, του λέει “Αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό, δεν πρέπει να εγκαταλείψεις την ζωγραφική που τόσο αγαπάς”, με εκείνον να απαντάει “Πλάκα μου κάνεις Έρση; Πως να ζωγραφίσω; Πάρε το χαμπάρι, δεν θα ζωγραφίσω ποτέ ξανά!”

Από την δική του πλευρά, ο Μιχαήλ και αυτός προσπαθεί να κάνει λόγο για χειρουργείο, με τον Οδυσσέα να ξεκαθαρίζει “Θα φύγω Μιχαήλ από το νησί, θα αφήσω και το ατελιέ, και την ζωγραφική και το σπίτι και τα πάντα. Θα φύγω από την Κέρκυρα!”

Έρχεται η μεγάλη ανατροπή;

Λίγο αργότερα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 λέξεις για το 2021, ο Οδυσσέας, όπως αποκλειστικά αναφέρει και το περιοδικό TV24, πρόκειται να κάνει μια ολοκληρωτική στροφή στον τρόπο που αντιμετωπίζει το μεγάλο του πρόβλημα και ξαφνιάζει την Έρση, εξηγώντας της ποιες είναι οι 8 λέξεις που του άλλαξαν τη ζωή!

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη αποκάλυψη που τσακίζει την Ελένη8 λέξεις: Ο κακός χαμός στα πρώτα επεισόδια της χρονιάςΉλιος – Ώρες αγωνίας: Η Εύα στα χέρια ενός δολοφόνου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά με ενεργό σύνδεσμο (link) του Youfly.com.

The post 8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας φεύγει – Εγκαταλείπει σπίτι και ζωγραφική appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα