8 Λέξεις: Μιχαήλ και Βικτώρια κρύβονται στο σπίτι του Μάρκου

14:30 23/10/2020 - Πηγή: Youfly

Νέες ανατροπές έρχονται στο πολιτικό – ερωτικό θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις» με τους Μιχαήλ και Βικτώρια να κρύβονται στο σπίτι του Μάρκου.

Πιο συγκεκριμένα η Βικτώρια μετά την ακύρωση του γάμου της με τον Δημήτρη Αρώνη είναι τρομοκρατημένη.

Ο Μιχαήλ έχοντας στο πλάι την αγαπημένη του κατευθύνεται στο σπίτι του Μάρκου στον οποίο έχει εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί κι έχει δεχθεί να τους κρύψει στο διαμέρισμα του.

Ο
Μάρκος προειδοποιεί το ζευγάρι στις 8 Λέξεις

Ο Μάρκος τους διαβεβαιώνει πως στο σπίτι του δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα καθώς φυλάσσεται από ανθρώπους του. Παράλληλα όμως τους εφιστά την προσοχή για τις όποιες κινήσεις τους από δω και πέρα λέγοντας τους χαρακτηριστικά πως ο Άκης Αρώνης δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Εν τω μεταξύ ο Άκης Αρώνης είναι πυρ και μανία καθώς δεν περίμενε τέτοιο ρεζιλίκι από την κόρη μάλιστα του καλύτερου του φίλου. Αναγκάστηκε να αναβάλει έναν γάμο τον οποίο περίμενε πως και πως και στον οποίο ήταν προσκεκλημένη όλη η υψηλή κοινωνία της χώρας επικαλούμενος δηλητηρίαση του γιού του.

Με το μυαλό στην… εκδίκηση!

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Αρώνης. Να πέσει θύμα μιας τέτοιας κοροϊδίας. Δεν το χωρά το μυαλό του από το οποίο περνούν διάφορα. Ωστόσο αυτό που σκέφτεται πλέον είναι η εκδίκηση και για το λόγο αυτό πληρώνει ένα ντετέκτιβ για να μάθει που κρύβεται η Βικτώρια.

Έξαλλος είναι και ο Δημήτρης Αρώνης ο οποίος ψάχνει παντού να βρει τη Βικτώρια χωρίς όμως κανένα απολύτως αποτέλεσμα.

Ο Οδυσσέας  ανησυχεί για την αντίδραση του Αρώνη στις 8 Λέξεις

Την ίδια ώρα ο Μιχαήλ τηλεφωνεί  στον Οδυσσέα και τον ενημερώνει για τα όσα έχουν γίνει.

Ο Οδυσσέας από τη πλευρά του συμφωνεί με τη κίνηση του αδελφού του αλλά του λέει να προσέχει και να μη κάνει βεβιασμένες κινήσεις. Βέβαια κι αυτός ξέρει καλά πως οι Αρώνηδες θα περάσουν στην αντεπίθεση και ο μεγάλος του φόβος είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσουν. Δεν διστάζει μάλιστα να μιλήσει για το θέμα και στην Έρση η οποία δείχνει έκπληκτη με τα όσα ακούει ενώ κι αυτή λέει στον Οδυσσέα πως οι Αρώνηδες δεν θα αφήσουν να περάσει έτσι ένα τέτοιο ρεζιλίκι.

Μιχαήλ και Βικτώρια κρύβονται λοιπόν στο σπίτι του Μάρκου, στη δημοφιλή σειρά “8 Λέξεις”, ενώ έρχονται και ακόμα πιο συνταρακτικές εξελίξεις.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Δύο νέες αφίξεις έρχονται στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΙ «8 λέξεις», καθώς ένας εραστής και μια ατζέντης εισβάλλουν σε αυτή.

The post 8 Λέξεις: Μιχαήλ και Βικτώρια κρύβονται στο σπίτι του Μάρκου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα