8 Λέξεις: Η Ιφιγένεια Τζόλα αποκαλύπτει μεγάλες ανατροπές

20:27 15/10/2020 - Πηγή: Youfly

H  Ιφιγένεια Τζόλα μιλά στο youfly.com για την ηρωίδα που υποδύεται και αποκαλύπτει τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται στις «8 λέξεις» του ΣΚΑΙ!

Τι κατά τη γνώμη σας κάνει κλικ στον κόσμο και βλέπει φανατικά τη σειρά «8 λέξεις» για δεύτερη κατά σειρά  σεζόν;

Θεωρώ ότι οφείλεται στο πάντρεμα του εξαιρετικού σεναρίου της κυρίας Βάνας Δημητρίου με την άψογη σκηνοθεσία, καθώς και στο γεγονός ότι όλοι προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Κάθε ιστορία είναι μοναδική και αντικατοπτρίζει μέρη

της κοινωνίας μας. Ο κόσμος μπορεί επομένως να ταυτιστεί με τους ήρωες.

«Την έχω αγαπήσει πολύ την Ιφιγένεια»

Η ηρωίδα που υποδύεστε είναι μια πολύ δυναμική κοπέλα. Έχετε βάλει κομμάτια του χαρακτήρα σας στην Ιφιγένεια;

Η Ιφιγένεια Μαρόγλου είναι μια αυθόρμητη, δυναμική κοπέλα που όμως είναι και ευαίσθητη. Αγαπάει πολύ τους δικούς της ανθρώπους και είναι πρόθυμη να τους στηρίξει με κάθε τρόπο χωρίς ωστόσο να παραγκωνίζει τις απόψεις της σχετικά με το τι είναι σωστό και τι όχι. Θα έλεγα πως για να στηρίξεις έναν χαρακτήρα όσο καλύτερα γίνεται πρέπει να τον καταλάβεις και να τον αγκαλιάσεις. Εγώ την Ιφιγένεια την έχω αγαπήσει πάρα πολύ και της έχω δώσει κάποια  κομμάτια του εαυτού μου. Ο δυναμισμός της, η ευαισθησία της και το πείσμα της είναι χαρακτηριστικά που έχω κι εγώ. Φροντίζω όμως να μην περιορίζω τον χαρακτήρα ανάλογα με το πως είμαι εγώ, απλώς να δίνω μια δικιά μου προσέγγιση. Η Ιφιγένεια λόγω του αυθορμητισμού της και της επανάστασης που ζει μέσα της είναι κάποιες φορές των άκρων ως προς τις αντιδράσεις της.

Ο ρόλος της Ιφιγένειας αγγίζει τους τηλεθεατές;

Η Ιφιγένεια όπως προανέφερα είναι μια νέα κοπέλα, αυθόρμητη, που αγαπάει αληθινά τα δικά της άτομα και προσπαθεί να είναι σωστή απέναντι σε αυτά που πιστεύει. Κάθε τι που μπορεί να κάνει δείχνει ότι έχει μια καλοπροαίρετη οπτική και ο κόσμος νομίζω το εισπράττει αυτό. Επίσης η Ιφιγένεια Μαρόγλου έχει κοινωνικές ευαισθησίες κάτι  που προσπαθεί να διαδώσει και σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται μέσα από τα βιντεάκια που γράφει. Θα έλεγα επομένως πως εν μέρει «επικοινωνεί» με τους τηλεθεατές για κομβικά προβλήματα της κοινωνίας μας.

«Ο Φρίξος έχει την ίδια τρέλα με την Ιφιγένεια» στις 8 λέξεις 

Όταν είδατε για πρώτη φορά την τηλεθέαση της σειράς πως αντιδράσατε;

Ήμουν πάρα πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη γιατί είδα ότι ο κόσμος φαίνεται να «αγκαλιάζει» τη δουλειά μας και να ταξιδεύει μαζί μας στην ίδια ιστορία των ηρώων. Το να αρέσει στον κόσμο η δουλειά μας είναι αυτό που με κάνει πραγματικά χαρούμενη γιατί έτσι ουσιαστικά ανταμείβονται οι κόποι μας και έχουμε την ικανοποίηση για την δουλειά μας.

Στη ζωή της Ιφιγένειας το τελευταίο διάστημα έχει μπει ο Φρίξος. Τι είναι αυτό που σας ενώνει τόσο πολύ;

Ο Φρίξος είναι ένας χαρακτήρας που κουβαλάει την ίδια τρέλα με την Ιφιγένεια. Έχει την ίδια αποφασιστικότητα, το ίδιο πείσμα αλλά πάνω από όλα είναι αληθινός σε αυτά που νιώθει και πραγματικός φίλος, πρόθυμος να βοηθήσει τον άλλον. Αυτά είναι στοιχεία κοινά με την Ιφιγένεια. Θα έλεγα πως η Ιφιγένεια στο πρόσωπο του Φρίξου βρήκε το alter ego της .

Θα κινδυνέψει η σχέση σας με το Σπύρο; Πως θα δούμε να εξελίσσεται στη συνέχεια;

Η σχέση του Σπύρου και της Ιφιγένειας θα έχει και τα πάνω της και τα κάτω της ωστόσο είναι δυο άνθρωποι που αγαπιούνται αληθινά όποτε θεωρώ ότι θα εξελιχθεί καλά. Άλλωστε ο Σπύρος έχει δείξει στο παρελθόν να είναι πρόθυμος, να καταλάβει και να στηρίξει την Ιφιγένεια σε όποια επιλογή ή πρόβλημα προέκυπτε.

Ποια θα είναι η στάση της Ιφιγένειας απέναντι στον Οδυσσέα και την Έρση;

Η σχέση των δύο κολλητών σας στη σειρά, του Οδυσσέα και της  Έρσης κινδυνεύει. Θα βοηθήσετε να τα ξαναβρούν;

Η παρεξήγηση που βιώνει αυτή τη στιγμή η σχέση του Οδυσσέα και της Έρσης βασίζεται σε μια προσπάθεια του Οδυσσέα να ορθοποδήσουν οικονομικά. Αυτό είναι κάτι που θα κατανοήσει  η Ιφιγένεια και γι’ αυτό θα την δούμε να αλλάζει στάση απέναντι στο συγκεκριμένο θέμα.

«Παθαίνω σοκ όταν μαθαίνω για τη δράση του Φοίβου» στις 8 λέξεις 

Όταν θα πληροφορηθείτε για την εγκληματική δράση του αδελφού σας, του Φοίβου πως θα αντιδράσετε;

Παθαίνω σοκ! Αλλά εκτός από τον εαυτό μου σκέφτομαι τη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Ντρέπομαι τον Σπύρο. Χωρίς να φταίω σε κάτι καταλαβαίνω πως πλέον θα είμαι δακτυλοδεικτούμενη. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Φοίβος έχει κάνει τόσα εγκλήματα! Έχουμε μόνο 3 χρόνια διαφορά. Έρχονται στο μυαλό μου αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Είναι μια από τις δυσκολότερες στιγμές στη ζωή της Ιφιγένειας.

Τι να περιμένουμε από τα επόμενα επεισόδια της σειράς;

Μετά από το σοκ της σύλληψης του Φοίβου έρχεται κάτι ακόμα μεγαλύτερο αλλά δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να το αποκαλύψω! Όσο για τις άλλες ιστορίες ενδιαφέρον έχει νομίζω μια μεγάλη ανατροπή που γίνεται σχετικά με τον Μιχαήλ και τη Βικτώρια! Στο παρά πέντε του γάμου της Βικτώριας…. θα δείτε… Δεν μπορώ να πω περισσότερα.

«Χαίρομαι πολύ για την αγάπη με την οποία μας περιβάλλει ο κόσμος»

Πώς βιώνετε πλέον αυτή την εμπειρία και την αγάπη του κόσμου;

Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος αγαπάει και παρακολουθεί τη σειρά. Ανταμείβονται οι κόποι και η προσπάθεια μας. Επίσης μου αρέσει πολύ και που ο κόσμος έχει αγαπήσει την Ιφιγένεια γιατί είναι πραγματικά μια κοπέλα δίκαιη με πολλές ευαισθησίες πρόθυμη να βοηθήσει όσους την έχουν ανάγκη.

Σας σταματάνε στο δρόμο; Σας μιλάνε για το ρόλο σας στη σειρά; Τι σας λένε;

Βλέπω την αγάπη του κόσμου κάθε φορά που κάποιος θα με σταματήσει να μου μιλήσει και χαίρομαι παρά πολύ γιατί φαίνεται επίσης ότι ο κόσμος έχει αγαπήσει και την Ιφιγένεια Μαρόγλου . Συνήθως με ρωτάνε πως θα πάει η σχέση μου με τον Σπύρο και τι θα δούμε στη συνέχεια.

Όλη αυτή η επιτυχία σας δημιουργεί άγχος για την συνέχεια σας ως ηθοποιός;

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και ικανοποιημένη για την επιτυχία της σειράς. Σαν άνθρωπος έχω γενικά άγχος καθώς θέλω σε κάθε τι που αναλαμβάνω να δίνω το 100% του εαυτού μου για να έχω όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Επομένως σίγουρα με ότι θα ασχοληθώ στη συνέχεια θα εξακολουθώ να έχω ένα μικρό άγχος στα πλαίσια του φυσιολογικού καθώς πάλι θα προσπαθώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της επόμενης δουλειάς που θα αναλάβω όσο καλύτερα γίνεται.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σας;

Συνεχίζουμε και φέτος τα γυρίσματα για τις “8 λέξεις”. Σίγουρα θέλω στο μέλλον να τελειώσω το πανεπιστήμιο και την δραματική σχολή που φοιτώ.

Ποια είναι η Ιφιγένεια Τζόλα

Σε ηλικία μόλις οκτώ ετών κλήθηκε να παίξει την Αλίκη Βουγιουκλάκη (σε νεαρή ηλικία) στη σειρά «Έχω ένα μυστικό» του Alpha. Δύο χρόνια αργότερα την είδαμε να συμμετέχει σε μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης, στο «Νησί» του Mega, όπου υποδύθηκε τη μικρή Άννα.

Σπουδάζει Διεθνείς σχέσεις και Πολιτικές επιστήμες ενώ παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα και στη δραματική σχολή του Ίασμου.

Σε μεγάλο αστυνομικό δαιμόνιο θα εξελιχθεί ο Φρίξος (Νίκος Πολυδερόπουλος) στα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις, κάτι που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Αρώνη (Γιώργος Παρτσαλάκης).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post 8 Λέξεις: Η Ιφιγένεια Τζόλα αποκαλύπτει μεγάλες ανατροπές appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα