8 Λέξεις: Η Έρση ικετεύει από τον Οδυσσέα μια δεύτερη ευκαιρία

20:59 20/6/2021 - Πηγή: Youfly

Χωρισμούς, αλλά και σημαντικές επανενώσεις θα δούμε στα τελευταία επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Η Έρση και ο Οδυσσέας θα βρεθούν ξανά μαζί, μετά από αρκετό καιρό, στις 8 Λέξεις. Ο πρωταγωνιστής, παρά τις έντονες δυσκολίες που αντιμετώπισε με την γκαλερί του, φαίνεται πως βρίσκει τους ρυθμούς του.

Μανατζάρει ευχάριστα τον εαυτό του, με την Ναυσικά να τον καμαρώνει. Τα κέρδη αυξάνονται και ο ίδιος αισθάνεται πως δε έχει πια ανάγκη την σύζυγό του. Άλλωστε, τα προσωπικά με τα επαγγελματικά τους είχαν μπλεχτεί αρκετά, με τα προβλήματα να ξεσπούν

στη σχέση τους. Ποιο θα είναι, όμως το τέλος για το ζευγάρι;

Μία ακόμη προσπάθεια

Η Έρση επιστρέφει στην Ελλάδα μαζί με τα παιδιά και μαθαίνει πως ο Οδυσσέας τα καταφέρνει μια χαρά, στις 8 Λέξεις. Μέσα της, όμως, υποφέρει. Βλέπει τον αγαπημένο της να συμβιβάζεται με την ιδέα πως μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. Λυγίζει. Δε θέλει να μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά τους, δε θέλει να τον χάσει. Άλλωστε, δε χάνεται έτσι απλά μια τόσο μεγάλη αγάπη.

Ο γάμος του Μιχαήλ και της Βικτώριας είναι γεγονός. Πηγαίνουν όλοι να συγχαρούν το ζευγάρι, με την Έρση να επηρεάζεται αρκετά. Πώς γίνεται να ξεχάστηκαν όλα, έτσι απλά; Για πόσο ακόμη ο Οδυσσέας θα της φέρεται τόσο σκληρά και αδιάφορα; Με βαθύ πόνο και δισταγμό, τον πλησιάζει. Του ζητάει να μιλήσουν και του εξομολογείται τη δική της αλήθεια.

Ο Οδυσσέας βλέπει την Έρση μετανιωμένη, με την επιθυμία να είναι ξανά μαζί, στις 8 Λέξεις. Εκείνη, του ξεκαθαρίζει πως δε θα ξανά μπλεχτεί στα επαγγελματικά του, αρκεί να προσπαθήσουν από την αρχή. Ο Οδυσσέας δέχεται. Της ανακοινώνει πως είναι η κατάλληλη στιγμή να προσπαθήσουν ξανά, ειδικά τώρα που η Ηλιάνα τους άφησε για πάντα…

Έτσι, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Για όλους υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία. Η επανένωση αυτή θα φέρει μεγάλη χαρά στις οικογένειες των πρωταγωνιστών. Όλα ξεκινούν από την αρχή.

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις: Τραγωδία για τον Αρώνη – Τα νέα φτάνουν από τις ειδήσεις8 λέξεις: Η μεγάλη στιγμή για τη Ναυσικά φτάνει – Έγκριση και Βράβευση

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post 8 Λέξεις: Η Έρση ικετεύει από τον Οδυσσέα μια δεύτερη ευκαιρία appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
8 Λέξεις, Έρση, Οδυσσέα,8 lexeis, ersi, odyssea