Βερόνικα Αργέντζη: Οι συμβουλές της Βλαχοπούλου και η συγκινητική ιστορία με την Βουγιουκλάκη (video)

Η Βερόνικα Αργέντζη θεωρούταν από τις πιο αισθησιακές παρουσίες της δεκαετίας του 90. Έγινε ευρύτερα γνωστή με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε, στην πολύ πετυχημένη σειρά της εποχής εκείνης, «Τμήμα Ηθών».

Η γνωστή ηθοποιός, δυστυχώς πριν λίγους μήνες έχασε τον σύζυγός της, Διονύση Αντύπα, με τον οποίο ήταν 25 χρόνια μαζί και έχουν μία κόρη την Αριάδνη. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Λόγω της μητρότητας η Βερόνικα Αργεντζη, αποφάσισε

να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα για 13 χρόνια. Φέτος όμως έκανε το comeback της, υποδυόμενη την «Ελένη».

Καλεσμένη βρέθηκε στην εκπομπή «ΦΛΕΡΤ» και μεταξύ άλλων μίλησε, για τις συνεργασίες που είχε με μεγάλα ονόματα της σκηνής.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη Ρένα Βλαχοπούλου και στο μάθημα ζωής που πήρε από εκείνη.

«Βρέθηκα δίπλα σε μεγάλες κυρίες του θεάτρου κι έγιναν μάθημα για εμένα. Ήταν τρόπος διαχείρισης των προσωπικών μου δεδομένων αργότερα στην προσωπική μου ζωή κυρίως… Η Ρένα Βλαχοπούλου μου έλεγε “Σταμάτα να πετάς μωρή τα λεφτά σου έτσι, δεν έρχονται πάντα τα λεφτά στη ζωή”. Πολλά μαθήματα που γίναν πράξεις στη ζωή μου και στο παιδί μου»

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια της εκπομπής Νάντια Κοντογεώργη, της ζήτησε να εκμυστηρευτεί ένα συγκινητικό περιστατικό που μπορεί να της έτυχε με κάποια από τις συνεργασίες της στο παρελθόν. Η Βερόνικα Αργέντζη αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση η «Μελωδία της Ευτυχίας», στηn οποία πρωταγωνιστούσε η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Είναι τόσες πολλές που θα αδικήσω κάποια. Πάντα θα λέω όμως για την Αλίκη. Θυμάμαι το τελευταίο λουλούδι στη “Μελωδία της Ευτυχίας” που έπαιξες κι εσύ… Μου το έδωσε στα χέρια και μου είπε στο αυτί “Θα είμαστε μαζί”»

Βερόνικα Αργέντζη: Οι συμβουλές της Βλαχοπούλου και η συγκινητική ιστορία με την Βουγιουκλάκη (video) - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα