Βελόπουλος κατά Δένδια «για την κερκόπορτα που ανοίγει και στο Αιγαίο»

Επίθεση στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια με αφορμή όσα είπε στη συνέντευξή του για το Καστελόριζο εξαπέλυσε η Ελληνική Λύση.

«Η συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια στην ΕΡΤ επιβεβαίωσε δυστυχώς τους προβληματισμούς της Ελληνικής Λύσης για την κερκόπορτα που ανοίγει και στο Αιγαίο, όπως είχε διαφανεί και από τη συμφωνία με την Ιταλία.

Είναι αδιανόητο για την κυβέρνηση να αποδεχτεί την εξαίρεση του Καστελορίζου από τη συμφωνία για καθορισμό ΑΟΖ με την Αίγυπτο. Ακόμα και η συζήτηση για μειωμένη επήρεια αποτελεί όπλο στα χέρια των Τούρκων, στην οργανωμένη προσπάθειά τους για ακρωτηριασμό της εθνικής μας κυριαρχίας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου καταγγέλλει πως «το κλίμα εφησυχασμού που καλλιεργείται τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα με ισχυρισμούς δήθεν ‘αποκλιμάκωσης’ είναι εγκληματικό και ανεπίτρεπτο, την ίδια ώρα που το Barbaros βρίσκεται στο οικόπεδο 3 της κυπριακής ΑΟΖ! Η διάρρηξη του ενιαίου αμυντικού δόγματος συνιστά πράξη εθνικής μειοδοσίας».

Βελόπουλος κατά Δένδια «για την κερκόπορτα που ανοίγει και στο Αιγαίο» - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα