Βαρύ πένθος για τον Μπεν Στίλερ – Πέθανε ο πατέρας του, βετεράνος κωμικός Τζέρι Στίλερ (video)

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα o βετεράνος κωμικός Τζέρι Στίλερ, πατέρας του καταξιωμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη Μπεν Στίλερ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

«Ήταν ένας υπέροχος πατέρας και παππούς και ο πιο αφοσιωμένος σύζυγος στην Αν για περίπου 62 χρόνια. Θα μας λείψει πολύ. Σε αγαπώ μπαμπά», έγραψε ο Στίλερ για τον 92χρονο πατέρα του, που, όπως αναφέρει, «έφυγε» από φυσικά αίτια.

I’m sad to

say that my father, Jerry Stiller, passed away from natural causes. He was a great dad and grandfather, and the most dedicated husband to Anne for about 62 years. He will be greatly missed. Love you Dad. pic.twitter.com/KyoNsJIBz5

— Ben Stiller (@RedHourBen) May 11, 2020

Ο Τζέρι Στίλερ είχε γίνει, περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του «Φρανκ Κοστάνζα» στην δημοφιλή κωμική σειρά «Seinfeld», αλλά και αυτόν του «Άρθουρ Σπούνερ» στο «The King of Queens».

με τον Γουίλ Φέρελ στο ξεκαρδιστικό «Zoolander»

Ο 92χρονος είχε χάσει τη σύζυγό του και μητέρα του Μπεν, Αν Μιάρα, το 2015. Οι δυό τους, όπως αναφέρει το CNNi, είχαν γνωριστεί σε ένα κάστινγκ το 1953 και, λίγα χρόνια αργότερα, έγιναν το αχτύπητο κωμικό δίδυμο «Stiller & Meara».

Δείτε μια απολαυστική κοινή σεκάνς του Μπεν και του Τζέρι από την κωμωδία «The Heartbreak Kid»:

Keywords
Τυχαία Θέματα